Norwegian Cruise Line Aktie (2024) NCLH Aktie kurs

NCLH
Norwegian Cruise Line Holdings
NYSE
up arrow$20.32
$0.59
2.99%
KØB NORWEGIAN CRUISE LINE AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Norwegian Cruise Line aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Norwegian Cruise Line
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Norwegian Cruise Line
aktier

KØB NORWEGIAN CRUISE LINE AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Norwegian Cruise Line aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Norwegian Cruise Line aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Norwegian Cruise Line aktie kurs. Den live Norwegian Cruise Line aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Norwegian Cruise Line Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Norwegian Cruise Line aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Norwegian Cruise Line aktier, for så snart du har fundet den rette aktieplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Norwegian Cruise Line aktier.

Du kan også læse vores komplette guide til at købe aktier inden du læser denne artikel.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Norwegian Cruise Line aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Norwegian Cruise Line aktier.


3. Sådan Køber du Norwegian Cruise Line aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Norwegian Cruise Line aktier.

norwegian cruise line aktier

For at finde Norwegian Cruise Line aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Norwegian Cruise Line aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af Norwegian Cruise Line aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

norwegian cruise line aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Norwegian Cruise Line aktier.


Historien om Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line blev grundlagt som Norwegian Caribbean Line i 1966. De lagde ud med krydstogtskibet Sunward som vejede 8.666 tons og var 140 meter langt. Denne bilfærge sejlede mellem England og Gibraltar i en enkelt sæson. Her forlod den ene grundlægger, Ted Arison nemlig virksomheden for at stifte Carnival Cruise Lines, mens den anden grundlægger, Knut Kloster fik fat i yderligere skibe til Norwegian Caribbean. Her var Norwegian en af de førende indenfor krydstogtindustrien. Han fik kombineret lavprisflypriser og krydstogtskibe og var med til at udvikle nye havne i Caribien.

Noget som Norwegian især slog sig på i de kommende år, var at de kunne transportere biler. Dette blev senere lavet om til hytter på skibene, hvor der i stedet kom mere luksus med blandt andet Kasino og to-dæks biograf.

I de senere år har Norwegian Cruise Line arbejdet som en af de førende krydstogtskibsoperatører, og været nyskabende indenfor branchen. Norwegian Cruise Line har 17 krydstogtskibe, og har også været ramt af Coronakrisen, som de dog kom over grundet deres stærke likviditet, dog med massive tab ligesom en lang række andre virksomheder indenfor rejsebranchen.

Bør man købe Norwegian Cruise Line aktier?

Om du bør købe Norwegian Cruise Line aktier, afhænger fuldstændig af din aktiestrategi, og kan derfor være svært at svare på. Men Norwegian Cruise Line er en utrolig interessant virksomhed, som i mange år har været en af de førende indenfor krydstogtskibsbranchen i mange år. De har dog kæmpet sig igennem coronakrisen ved at fyre en stor del af deres medarbejdere og implementere sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger, hvilket viser at de kan komme igennem kriser på trods af at det har lammet deres branche fuldstændig.

Men hvordan fremtiden ser ud for Norwegian Cruise Line kan vi ikke svare på, så derfor bør du lave din egen research inden du køber Norwegian Cruise Line aktier.

Du kan finde flere norske aktier eller se nogle af de danske aktier vi har skrevet artikler om.

KØB NORWEGIAN CRUISE LINE AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (NCLH) Norwegian Cruise Line aktie?

Du kan købe en Norwegian Cruise Line aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Norwegian Cruise Line aktier her)

Hvad er kursen på Norwegian Cruise Line aktier nu?

Kursen på Norwegian Cruise Line skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Norwegian Cruise Line aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Norwegian Cruise Line aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen