Volkswagen VW Aktie (2024) VOW3 Aktie kurs

VOW3.DE
VOLKSWAGEN AG VZO O.N.
XETRA
up arrow119,00 €
0,6000 €
0,51%
KØB VOLKSWAGEN AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Volkswagen aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Volkswagen
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Volkswagen
aktier

KØB VOLKSWAGEN AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Volkswagen VW aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Volkswagen aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Volkswagen aktie kurs. Den live Volkswagen aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Volkswagen Aktier igennem en længere periode.

Køb din første VW aktie trin for trin

Det er nemt at investere i VW aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Volkswagen aktier.

Du kan også tjekke vores liste med nye aktietips ud.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Volkswagen aktier, så skal du finde den rigtige og bedste aktie platform for dig. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Volkswagen aktier.


3. Sådan Køber du Volkswagen aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Volkswagen aktier.

volkswagen vw aktier

For at finde Volkswagen aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Volkswagen aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af Volkswagen aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

volkswagen vw aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Volkswagen aktier.


Historien om Volkswagen

Volkswagen blev stiftet i 1930’erne af Hitler med navnet KdF-wagen. Det var en del af Hitlers program for ”Kraft Durch Freude” og det var meningen at de tyske forbrugere i løbet af 30’erne selv skulle kunne få råd til at købe deres helt egen folkevogn. Denne bil blev udviklet og skabt i samarbejde med Ferdinand Porsche, hvor den blev præsenteret i 1936. Dog skulle der gå lidt tid før produktionen kunne komme ordenligt i gang, eftersom der skulle åbnes en helt ny fabrik, som blev stiftet i 1938.

De nåede dog ikke at gøre fabrikken færdig inden 2. verdenskrig begyndte, så der kom aldrig nogle KdF-vogne på vejene i Tyskland til de almindelige borgere.

Da krigen var slut, så fik den engelske major Ivan Hirst sat gang i fabrikken endnu en gang, hvor fabrikken dog i starten primært blev brugt til at reparere kampvogne samt andre køretøjer. Efterfølgende blev produktionen af køretøjerne genoptaget af den første model som Ferdinand Porche havde været med til at udvikle. Det blev en uventet stor succes, og de endte med at overtage Ford’s 1. Plads som den bilmodel som er produceret mest i verden på daværende tidspunkt, hvor de forsatte produktionen frem til slutningen af 1970’erne i Tyskland, mens den blev produceret i Mexico helt frem til år 2003.

Volkswagen er forsat i dag en af de største bilproducenter i verden.

Bør man købe Volkswagen aktier?

Volkswagen er en utrolig spændende virksomhed med en interessant historie. Vi kan ikke fortælle dig om du skal købe Volkswagen aktier, da det afhænger fuldstændig af din aktiestrategi, men det er uden tvivl en spændende investeringsmulighed. Derudover så er det også en udbytteaktie som for mange investorer finder interessant.

Så hvis du tror at Volkswagen kan forblive en af de største bilproducenter i verden, og også kan holde konkurrenterne væk, så kan det blive en god investering. Men uanset hvad, så bør du lave en grundig research inden du køber Volkswagen aktier.

Du kan også se vores liste med danske aktier

KØB VOLKSWAGEN AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (VOW3) Volkswagen aktie?

Du kan købe en Volkswagen aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Volkswagen aktier her)

Hvad er kursen på Volkswagen (VW) aktier nu?

Kursen på Volkswagen skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Volkswagen aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Volkswagen aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen