Nike Aktie (2024) NKE Aktie kurs

NKE
Nike, Inc.
NYSE
up arrow$94.60
$0.58
0.62%
KØB NIKE AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Nike aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Nike
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Nike
aktier

KØB NIKE AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Nike aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Nike aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Nike aktie kurs. Den live Nike aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Nike Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Nike aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Nike aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Nike aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Nike aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Nike aktier.


3. Sådan Køber du Nike aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Nike aktier.

NIKE AKTIER

For at finde Nike aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Nike aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af Nike aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

nike aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Nike aktier.


Historien om Nike

Nike blev stiftet tilbage i 1962 som en producent af sportssko og beklædning af Bill Bowerman og Phil Knight, hvor de ønskede at sælge japanske sportssko i USA.

Men den Nike som vi kender idag startede først i 1971, hvor de fik deres nye logo, som er kendt som ”The swoosh”, der er inspireret af den græske sejrsgudinde Nike’s vinge. Det var også i det år at de begyndte at udvikle deres egne sko, som især blev kendt grundet det var de førte sko med luft i sålen. Sidenhen er deres produktsortiment vokset med mange hundrede forskellige slags sportssko og sportstøj.

Nike har uden tvivl været langt fremme med deres markedsføring, hvor de f.eks. har lavet sponsoraftaler med hhv. Michael Jordan og Andre Agassi, samt nogle af de største fodboldklubber såsom FC Barcelona og Manchester United, hvor de lavede deres kendte slogan ”Just do it”, som har været med til at gøre Nike til en af de mest kendte og populære mærkevarer.

Igennem årene har Nike opkøbt en lang række af deres konkurrenter, men også lavet opkøb af andre skobrands såsom Converse og Umbro, for at styrke deres forretning, som nu tæller mere end 73.000 ansatte verden over, med en omsætning på mere end 46 milliarder dollars årligt.

Bør man købe Nike aktier?

Nike aktier er uden tvivl nogle af de mere populære aktier på aktiemarkedet, og har igennem en lang årrække haft en massiv vækst. Nike har også lykkes at lave en stor del af deres omsætning til overskud, hvilket naturligvis også har gavnet deres aktiekurs igennem mange år, hvilket også er en af årsagerne til at Nike aktier er elsket af mange investorer.

Nike aktier er også udbytte aktier, så hvis du ønsker at have en udbytteaktie i din portefølje, så kan du overveje om Nike aktier skal være en del af din aktieportefølje.

Læs også vores artikel om at købe aktier.

KØB NIKE AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (NKE) Nike aktie?

Du kan købe en Nike aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Nike aktier her)

Hvad er kursen på Nike aktier nu?

Kursen på Nike skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Nike aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Nike aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen