Bedste Trading Platform (2024) Se vores favorit

Hvis du skal til at investere i aktier, så kan det være svært at finde den bedste trading platform. Men hvis du gerne vil blive dygtig som daytrader, så bør du kigge dig grundigt omkring efter den bedste trading platform for dit behov.

Vi vil i denne artikel beskrive hvordan du kan finde en god trading platform, og give dig nogle tips til hvad du skal holde øje med, for at få den bedst mulige trading platform.

Vi fortrækker trading platformen eToro, som tilbyder at trade uden at betale kurtage og gebyrer på aktiehandel, som kan sparer dig rigtigt mange penge over tid.

Lad os kigge på de bedste trading platforme.

De 3 Bedste Trading Platforme i 2024

 • eToro – Tilbyder 0 kr. kurtage på aktiehandel, med mulighed for at geare alle handler. Opret en konto med kun 50 dollars via kreditkort, Paypal eller bankoverførsel.
 • SaxoInvestor – Stort udvalg af danske aktier til Trading
 • Nordnet – God platform til trading i primært danske aktier
 • Etoro liste
  Unikke fordele
  • Vælg mellem 3000+ aktier.
  • Ingen kurtage eller skjulte udgifter.
  • Social Investing: Kopier let andre investorer.
  Kurtage fra 0 % gebyr på aktiehandel Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  10/10
  START TRADING HER Læs Anmeldelse 76% af detailinvestorer taber penge, når de handler CFD’er med denne udbyder.
  Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at miste dine penge.
Hvad er en Trading platform?

En trading platform er en platform med en software som bliver brugt til at handle med aktier, CFD’er og lignende investeringsaktiver. Den tillader investorer at åbne, lukke og håndtere markedspositioner igennem en online børsmægler. De bedste trading platforme tilbyder en blanding af gode værktøjer samt lave gebyrer.

Købsguide: Bedste Trading Platform 2024

Vi har udvalgt eToro som den bedste trading platform efter vores test, som både er oplagt til dig der handler danske og udenlandske aktier, men også til råvarer og valuta. Du kan geare dine handler, eller vælge at shorte dine handler, så du satser på at aktierne eller de andre investeringsaktiver vil falde.

eToro har en yderst brugervenlig trading platform, som er oplagt for enhver investor som Trader.

1. Vælg handelsplatform

Vi har testet flere forskellige trading platforme, for at se hvilke vi fortrækker. Her har eToro vundet vores test, som den bedste trading platform. Men du skal selv finde ud af hvilke krav du har til din trading platform, for at sikre at alle dine behov bliver opfyldt.

Der findes utallige forskellige platforme derude, men vi mener at eToro er den bedste mulighed, da du f.eks. har 0 kr. kurtage på aktiekøb, som sikre at du har gode priser på dine handler og kan trade aktier uden en masse ekstra gebyrer og kurtage.

Du kan se vores list med top 3 trading platforme.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Opret konto

Så snart du er kommet ind på forsiden på eToro’s hjemmeside, så klikker du blot på ”Opret konto”.

indtast informatiner

Så snart dine informationer er tastet ind, så lander du på din eToro konto. Du kan nu indsætte penge, så du er klar til bruge deres trading platform.

3. Indsæt penge

Så snart du er kommet ind på kontoen, kan du indsætte penge at trade for. Du kan trade for helt ned til 50 $ som svarer til kun 300 kr. så enhver kan komme i gang.

Alt du skal gøre er at klikke nederst på siden i venstre hjørne på ”Indbetal penge”.

indsæt penge

4. Invester på trading platformen

Det er utrolig nemt at komme i gang med at investere på eToro’s platform, da lige efter oprettelsen af din konto kan komme i gang med at trade.

For at komme i gang skal du blot søge efter den aktie som du kan se nedenfor.

apple aktier

Hvis du ønsker at fortage trading, hvor du f.eks. vil daytrade dine aktier, så kan du geare dine handler på eToro, som ikke helt er det samme som hvis du normalt køber dine aktier.

Her kan du i stedet klikke på ”Handl” som du ellers havde gjort hvis du købte dine aktier, men her vælger du blot at klikke på X2 eller X5, hvorefter du fortager en CFD handel. Når du klikker derpå, så fordobler du du det potentielle afkast eller tab der kommer på aktien, og derved får du både et større afkast hvis aktien stiger, eller større tab hvis kursen falder.

trading platform

Så snart du er klar til at afslutte handlen, så skal du klikke på ”Indbetal nu” hvis du endnu ikke har indsat pengene på din konto, eller ”Indstil ordre” hvis du har pengene på din konto.

Det der sker her, er så at du har fortaget en CFD-handel, som giver dig mulighed for at være en aktiv daytrader.

eToro – Bedste Trading Platform 2024

etoro

Vi har vurderet eToro som den bedste trading platform, og som du kan læse i løbet af artiklen, så er der en lang række fordele hos eToro, som afgjort har gjort en stor forskel i forhold til andre platforme. eToro har haft en enorm vækst i de senere år, og især at de har fået deres trading platform på dansk, har gjort at vi mener at den er oplagt for enhver investor uanset hvor erfaren investoren er.

Du kan trade med alt, lige fra aktier, til råvarer, valuta, indekser og lignende, hvilket giver uanede muligheder hos eToro for enhver investor. Hvis du vil daytrade, så er eToro også den billigste trading platform, og du kan læse mere om eToro her.

Fordele
 • 0 Kr. kurtage og gebyr på aktiehandel
 • Minimumsinvestering kun 50 $
 • Brugervenlig trading platform
 • Handel med aktier, råvarer, valuta og indekser
 • Copytrading
 • Platform på dansk
 • Trading Aktie app til både iOS og Android
thumbs up
Ulemper
 • Indberetter ikke automatisk afkast til SKAT
 • Engelsk kundeservice
thumbs down

Ofte stillede spørgsmål

Hvis du har yderligere spørgsmål omkring hvad en trading platform er, eller hvordan du kan finde den bedste trading platform, så kan du med stor sandsynlighed finde svar i nedenfor.

Hvad er den bedste trading platform?

Vi har kåret eToro som den bedste trading platform, men du kan se vores top 3 bedste trading platform her.

Hvilken trading platform er den billigste trading platform?

eToro er den billigste trading platform, da du ikke betaler kurtage på aktiehandel, samt har lave priser på gearede handler.

Hvordan finder jeg den bedste trading platform?

For at finde den bedste trading platform, så skal du finde en billig trading platform, hvor du kan handle med gearing og handle med alle de aktiver såsom aktier, indekser og lignende, som du vil handle med.

eToro er en multi-aktiv platform, der tilbyder både investering i aktier og kryptoaktiver samt handel
CFD’er.

CFD’er er komplekse instrumenter og kommer med en høj risiko for at tabe penge hurtigt på grund af gearing. 74 % af detailinvestorkonti taber penge, når de handler med CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge.

Copy Trading er ikke ensbetydende med investeringsrådgivning. Værdien af dine investeringer kan gå op eller ned.

Din kapital er i fare.

Tidligere resultater er ikke en indikation af fremtidige resultater.

Nul kommission betyder, at der ikke vil blive opkrævet noget mæglergebyr ved åbning eller lukning af positionen og gælder ikke for korte eller gearede positioner. Andre gebyrer gælder inklusive valutagebyrer på indskud uden for USD og hævninger. Din kapital er i fare. For mere information, klik her

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen