Invester i Aktier i Fodboldklubber

Mange fodboldfans vælger at købe aktier i deres fodboldklubber. Det er en måde at støtte op om holdet. Desuden kan det også potentielt være en investering, som måske kan føre til et rentabelt afkast. Det kigger vi på nedenfor.

Køb Aktier i FC København

Fans, som er glade for betting, køber også aktier hos sine yndlingskubber. Du kan købe aktier i PARKEN Sport & Entertainment A/S. For kort tid siden opjusterede selskabet sine salgsforventninger til op til 975 millioner kroner. Før havde de sat forventningerne til et overskud på 55-80 millioner kroner, og nu er det altså på 100-125 millioner kroner.

Blandt andet skal FC København spille play-off til Champions League. Forventningerne til et større overskud er dog baseret på forventninger om at mindst kvalificere sig til gruppespillet i Europa League.

Det skal også siges at Parken Sport & Entertainment overvejer at sælge nationalstadionet Parken og at DBU overvejer at købe den vel og mærke at de finder medejere med en større pengetank end den de har hos den Danske Boldunion. Det er ting som disse, som du bør tage højde for, hvis du overvejer at købe aktier i FCK. Er du glad for FCK, kan du også kaste et blik på ADIDAS-aktien.

Er Det Tid Til At Købe Aktier i Manchester United?

Manchester Uniteds aktier er for alvorligt sænket i værdi efter et kaotisk år. De købte superstjernen Cristiano Ronaldo hjem, men han bragte ikke klubben de ønskede resultater. Faktisk har klubben ikke kvalificeret sig til Champions League, og det påvirker naturligvis deres værdi.

Netop med aktier er det dog mange gange en god ide at købe når de står lavt. Uanset de seneste resultater er der ingen tvivl om at United er en af historiens mest succesrige fodboldklubber.

De Røde Djævle har vundet Premier League 20 gange, og har faktisk rekorden for flest mesterskaber i den bedste engelske række. Desuden har United vundet FA Cup 12 gange. Klubben har også vundet Champions League tre gange, og de vandt Europa League i 2017. Derfor kan det muligvis være en god ide at overveje at købe aktier i Manchester United. Det er op til dig at bestemme.

Køb Aktier i Juventus

Du kan også overveje at købe aktier i Juventus, som er den største fodboldklub i Italien. Klubben har en brand værdi på omkring 1,95 milliarder dollars. Deres værdi steg især da Cristiano Ronaldo skiftede til klubben.

Klubben har dog ikke haft en god sæson, og de forventes at gennemføre store transfers i løbet af sommeren for at imponere på ny. Blandt andet går der rygter om at Paul Pogba og Angel Di María vil skifte til Juventus.

De Tyske Aktier i Borussia Dortmund

Sidst, men ikke mindst, kigger vi også på Borussia Dortmund. Det er en af de mest succesrige fodboldklubber i Bundesligaen. Klubben har solgt deres store stjerne Erling Haaland til Manchester City, og nu bliver det spændende at se hvordan de kommer til at klare sig i de kommende sæsoner.

Måske er det derfor et godt tidspunkt at købe aktier i Dortmund. I sidste ende er det op til dig at beslutte og ligesom med de andre eksempler er det mest af alt vigtigt at du analyserer aktierne, før du vælger at investere dine penge i dem.

Redaktionen

Se alle artikler af Redaktionen