Start din investering i aktier

Ønsker du at starte med at investere i aktier, men du ved ikke rigtigt, hvordan du skal komme igang? Aktieskole.com er en onlineplatform, hvor vi som investeringsnørder kan hjælpe andre med at navigere gennem aktiemarkedet, og dermed opnå de bedste forudsætninger for en god investering.

Vii har tidligere været vidner til et markedet, hvor bankerne sad med alt magten, når det kom til investeringer i bl.a. aktier og kryptovaluta for danskerne. Førhen sad du selv med alt risikoen, mens bankerne var klar til at tage en bid af profitten, hvis den pågældende investering bar frugt. Aktieskole.com har taget kampen op ved at skabe en platform, hvor du selv har kontrol over, hvilke investeringer der er de rette for dig. For at ændre denne gamle paradigme til det bedre, hvor investorer har mere kontrol og indsigt i jeres egne investeringer og profit, har vi samlet et dedikeret team af investeringsnørder for at hjælpe. Her på siden finder du letfordøjelige tips og vurderinger af investeringsmuligheder, såsom aktier og kryptovaluta, så du selv kan træffe en beslutning for din kommende investering.

Investering i aktier

Har du nogensinde investeret i aktier? Det er faktisk også ligegyldigt, hvis du blot investerer lidt af din tid i at klogere på aktiemarkedet gennem vores artikler, kan du hurtigt blive klar til at lave din første investering. Vi har bl.a. lavet en simpel guide for begyndere, hvor vi tager dig igennem alle led – fra hvordan du vælger en handelsplatform til at gennemføre din første investering i en aktie. Aktieskole.com er dog ikke kun for begyndere. Om du er en ny investor på markedet eller en indsigtsfuld investor, tilbyder vi viden og tendenser, som kan have værdi for investorer, uanset anciennitet på aktiemarkedet.

Vores platform bliver løbende opdateret med vurderinger og tendenser på aktiemarkedet, således du altid kan blive klogere og måske foretage en investering, hvis du også ser samme værdi som os. Det er naturligvis vigtigt at huske på, at en investering i aktier aldrig er uden risiko. Formålet med Aktieskole.com er at vidensdele informationer om investeringer og åbne aktiemarkedet op for den almindelig investor, således du på egen hånd kan foretage en kvalificeret beslutning vedrørende din investering.    

Investering i kryptovaluta

Kryptovaluta er en anden spændende investeringsmulighed på markedet, som stadig er forholdsvis ny for mange. Vi har derfor samlet et team af investeringsnørder, som udelukkende er interesseret i kryptomarkedet. De sørger for, at vores artikler bliver opdateret i forbindelse med nyeste tendenser inden for kryptovaluta, så du har vores viden til at navigere gennem kryptomarkedet og foretage gennem overvejet beslutning vedrørende din investering.

Hvis du selv er ny inden for kryptovaluta, så har vi også lavet en begynder guide til dig. Selve processen er meget enkel, og der er ikke meget forskel på at komme i gang med investeringer i aktier og krypto. Dette vil sige, at vi hjælper dig med at finde en passende handelsplatform og alle praktiske ting, såsom opsætning af konto etc., så du er klar til investere i kryptovaluta.

Hvad er kryptovaluta

Hvis du er lidt forvirret i forhold til hvad kryptovaluta egentlig er, så er det helt okay. Som sagt, så er kryptovaluta er stadig et forholdsvis nyt koncept, som hurtigt er blevet yderst populært blandt investorer.

Men hvad er kryptovaluta egentlig? Kort sagt, så er kryptovaluta en digital valuta, som fungerer uafhængigt af banker og regeringer. Kryptovaluta er en god investeringsmulighed, da man, ligesom med håndgribelig valuta og aktier, kan handle med det og spekulere i værdien. Formålet med denne valuta er at skabe en gyldig valuta til handel, som ikke påvirkes af regulering fra hverken regeringer, banker eller andre myndigheder. 

Spar penge til investeringer

Investeringer vil altid være forbundet med et vist niveau af risiko, og vi anbefaler derfor, at man kun investerer for hvad budgettet tillader. Hvis du ønsker at udvide dit budget yderligere til investering i eks. aktier og kryptovaluta, så kan der være penge at spare ved undersøge forskellige poster i husstanden. Herunder gennemgår vi to muligheder, hvor du måske kan spare lidt penge. 

Få en billig forsikring

Hvornår har du sidste tjekket priserne på dine forsikringer? Der kan være utrolig stor forskel på den billigste forsikring og dyreste, og mange danskere kan derfor spare forholdsvis mange penge på denne post, hvis de undersøger markedet grundigt.

Du kan spare tid ved at gøre brug af Forsikringsskift.dk. Her kan du indhente 3 forsikringstilbud på dine forsikringer, helt gratis og uforpligtende. Forsikringsskift.dk skaber en direkte konkurrence mellem de danske forsikringsselskaber om dine forsikringer, så du bliver præsenteret med deres skarpeste priser. Du skal blot informere om, hvilke forsikringer du ønsker, og så klarer Forsikringsskift.dk resten. Efter 1-3 hverdage vil du have 3 forsikringstilbud, hvor du kan sammenligne priser og dækning. Hvis tilbuddene ikke stemmer overens med dine forventninger, kan du bare afvise dem uden videre.

Se om du kan få en billig forsikring og spare penge til andre investering allerede i dag. 

Overvej et bankskifte

Der kan også være penge at spare i banken. Flere danskere sidder med et dyrt banklån og realkreditlån, hvor der faktisk er mulighed for at spare penge, hvis de undersøger priserne hos andre udbydere. Banker er meget interesseret i nye kunder med styr på økonomien, og du står derfor i gunstig forhandlingsposition med mulighed for en bedre bankaftale.

Hvis du gerne vil vide, om du betaler for meget i bank, så kan du benytte Bankbesparelse.dk helt gratis, hvor den gennemsnitlige bruger finder frem til ny bankaftale med store besparelser. Hos Bankbesparelse.dk kan du indhente 3 gratis banktilbud med udgangspunkt i din bankforretning. Dette er en utrolig let tilgængelig service, hvor du bare skal indtaste dine bank informationer, så bankerne kan danne et skræddersyet tilbud til dig.

Hvis du beslutter dig for at acceptere ét af tilbuddene, så hjælper banken dig også med et hurtigt og nemt bankskifte. Ved at indsamle tilbud vil du inden for kort tid have en bedre bankaftale, så du kan spare penge til fremtidige investeringer.    

Redaktionen

Se alle artikler af Redaktionen