Sådan kan du finde en kæreste

At være single kan være både fantastisk og frustrerende på samme tid. Hvis du lige har gået fra et forhold, kan tanken om at skulle finde en ny kæreste virke skræmmende. Men fortvivl ikke! Her er 5 tips til, hvordan du kan finde en kæreste.

Gå direkte til afsnittet:

Tips til at finde en kæreste

 1. Find ud af, hvor du har det godt
  Mænd og kvinder er forskellige, og derfor er der også forskellige steder, hvor vi føler os trygge og tilpas. Nogle kvinder føler sig trygge og tilpas i et fitnesscenter, mens andre foretrækker at gå i byen. Find et sted, hvor du har det godt, og hvor du føler dig som dig selv.
 2. Vær åben for at møde nye mennesker
  Hvis du aldrig møder nye mennesker, kan det være svært at finde en kæreste. Så vær åben for at møde nye mennesker, når du er ude. Smil og sig hi til de mennesker, du møder. Jo flere mennesker, du møder, jo større er chancen for, at du møder den eneste ene, hvor et glimrende sted at finde nye mennesker kan være datingsider som Findenkaereste.dk.
 3. Gå på dates
  Dating kan være nervepirrende, men det er også en god måde at møde nye mennesker på. Og hvem ved – måske finder du din kommende kæreste på en af dine dates? Så tag dig mod til at gå på en date, når du får muligheden.
 4. Vær dig selv
  Det er vigtigt, at du er dig selv, når du dater. Hvis du prøver at være nogen, du ikke er, vil det kun være en spørgsmål om tid, før din date opdager din maske. Så vær ærlig om, hvem du er, og vær dig selv. På den måde vil du møde en kæreste, der kan lide dig for den, du er.
 5. Hav tålmodighed
  Det kan tage tid at finde den helt rigtige partner, så hav tålmodighed, og vent på den helt rigtige dukker op.

Lev i nuet 

Der er ingen tvivl om at du altid bør leve i nuet, så sørg derfor også at nyde livet som single, for lige pludselig så er den helt rigtige partner fundet, og så er der langt flere forpligtelser i hverdagen end du har som single. 

Redaktionen

Se alle artikler af Redaktionen