Investering i sundhedsaktier i henhold til COVID-19

Reaktionen fra medicinalvirksomheder på COVID-19-pandemien var episk. Men har det distraheret fra eller forstærket de bredere muligheder og innovation i sundhedssektoren?

På den ene side viser den store indsættelse af ressourcer fra Big Pharma, at industrien er i stand til at mobilisere hurtigt for at betjene en global sundhedskrise. På den anden side hævder nogle, at fokus på COVID-19 har afledt opmærksomheden fra andre vigtige sundhedsspørgsmål.

Så hvad betyder alt dette for investorerne?

Nogle eksperter mener, at sundhedssektoren er moden til investeringer, uanset den aktuelle pandemi. De peger på flere faktorer, der gør sundhedsaktier attraktive:

En aldrende befolkning: Antallet af mennesker over 65 år forventes at fordobles i 2050. Dette demografiske skift vil øge efterspørgslen efter sundhedsydelser og produkter.

Komplekse sygdomme: Fremskridt inden for lægevidenskaben fører til en bedre forståelse af komplekse sygdomme som kræft, Alzheimers og hjertesygdomme. Denne viden resulterer i mere effektive behandlinger og i sidste ende bedre resultater for patienterne.

Teknologisk innovation: Sundhedsvæsenet er en af ​​de mest innovative sektorer i økonomien. Nye teknologier udvikles for at forbedre diagnosticering og behandling og for at gøre sundhedsvæsenet mere tilgængeligt og overkommeligt.

Disse tendenser indikerer, at sundhedssektoren vil fortsætte med at vokse i de kommende år. Og med det seneste salg på aktiemarkedet kan det nu være et attraktivt tidspunkt at investere i sundhedsaktier.

Her er tre sundhedsudbydere, der kan være værd at overveje:

1. UnitedHealth Group (UNH)

UnitedHealth Group er en diversificeret sundhedsvirksomhed, der tilbyder en bred vifte af produkter og tjenester. Selskabets aktiviteter omfatter forsikring, medicin og medicinsk udstyr.

UnitedHealth Group er godt positioneret til at drage fordel af den aldrende befolkning og væksten af ​​komplekse sygdomme. Virksomhedens forsikringsvirksomhed giver dækning til seniorer gennem Medicare Advantage-planer. Og dens farmaceutiske forretning udvikler behandlinger mod kræft, Alzheimers og andre sygdomme.

2. Johnson & Johnson (JNJ)

Johnson & Johnson er en diversificeret sundhedsvirksomhed med virksomheder inden for lægemidler, medicinsk udstyr og forbrugerprodukter. Virksomhedens farmaceutiske forretning omfatter store film som Remicade og Zytiga. Og forretningen med medicinsk udstyr producerer produkter som hofteimplantater og kontaktlinser.

Johnson & Johnson er førende inden for sundhedssektoren. Virksomheden har en stærk track record inden for innovation og en bred voldgrav, der beskytter virksomheder mod konkurrence.

3. Abbott Laboratories (ABT)

Abbott Laboratories er en medicinsk udstyrsvirksomhed med produkter lige fra stents til glukosemonitorer. Virksomheden har også en farmaceutisk virksomhed, der udvikler lægemidler til hjerte-kar-sygdomme, diabetes og andre tilstande.

Abbott Laboratories er godt positioneret til at drage fordel af den aldrende befolkning og væksten af ​​komplekse sygdomme. Virksomhedens medicinske udstyr anvendes til behandling af aldersrelaterede tilstande som hjertesygdomme og diabetes. Og dens farmaceutiske virksomhed udvikler behandlinger mod Alzheimers og andre sygdomme.

Dette er blot tre eksempler på sundhedspleje, som kan være værd at overveje. Der er mange flere attraktive muligheder i sundhedssektoren. Så hvis du leder efter flere investeringer efter COVID-19, er her den bedste mulighed bortset fra sundhedsinvesteringer best-bitcoin-casino.io.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen