Invester med stats garanti, eu, vækstfonden og staten – få 77-90% garanti

billede1

Er der noget som du som investor skal gå op i, så er det din sikkerhed for at du ikke mister dine penge i investeringerne. Dette kan være svært at garantere i sig selv, men der findes gode muligheder for at du som investor kan sikre dig næsten helt 100%.

Gå ikke galt i byen med denne investeringsform

Der er ingen investeringer der er forbundet med 100% garanti og det ved man som investor også i forvejen. Men det betyder ikke, at man helt bør se bort fra muligheden for at sikre sig og der findes faktisk løsninger for dig som vil investere med en forholdsvis sikkerhed.

På hjemmesiden https://www.flexfunding.com/investor, kan du læse hvordan det kan lade sig gøre for dig som invester at forsikre dig og din formue med helt op til 90% garanti. Dette kan lade sig gøre fordi Flex Funding har et samarbejde kørende med relevante fonde og på den måde kan der stilles en høj garanti for at du som investor ikke går galt i byen ved at ville se et afkast gennem Flex Fundings platform.

Der er allerede foretaget kreditvurderinger for dig

Det du investerer i, når du investerer igennem Flex Funding, er de sunde danske virksomheder der af den ene eller den anden årsag har brug for en form for finansiering. Når en virksomhed ønsker et lån igennem Flex Funding, vil virksomhederne én efter én skulle igennem en kreditvurdering af Flex Fundings kreditspecialister.

Når virksomhederne bliver kreditvurderet, er det for det første deres egen sikkerhed, men det er også til din hjælp som investor. Her sikrer du dig nemlig at du investerer i en sund dansk virksomhed der har en positiv egenkapital og som minimum har eksisteret i 2 hele regnskabsår. Denne research og kreditvurdering der foretages af Flex Funding, slipper du for og du kan i stedet vide dig sikker og tryg i din sag.

Redaktionen

Se alle artikler af Redaktionen