Uniswap (UNI) Kurs & Graf

uniswap
uniswap

Uniswap (UNI)

Price
kr144,28
KØB UNISWAP HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Uniswap er en kryptovalutabørs lanceret i 2018, en udvekslingsplatform, der har til formål at gøre udveksling af kryptovalutaer billigere og nemmere og dermed mere forbrugervenlig. Det blev grundlagt af Hayden Adams, en mangeårig maskiningeniør hos Siemens, som ønskede at gøre udveksling af kryptovalutaer nemmere ved at fjerne et trin fra udvekslingsligningen: når du på andre platforme først skal købe den oprindelige valuta på den børs for at handle. Dette betyder dog ikke, at Uniswap ikke er sin egen kryptovaluta. & Nbsp;

Uniswaps popularitet er steget i de senere år, og hovedårsagen til dette har været dens evne til massivt at reducere gebyrer for handel med kryptovaluta på sin egen platform. Af denne grund er udveksling af kryptovalutaer på Uniswap-netværket meget billigt sammenlignet med mange andre platforme af samme type. Husk dog, at afhængigt af udvekslingstypen kan det være, at du skal betale de transaktionsgebyrer, der kræves af Ethereum, da Uniswap-platformen er bygget på Ethereums netværk.

Læs med når vi dykker ned i prisprognosen for Uniswap i denne artikel!

Uniswap er limen der binder krypto sammen

Uniswap skaber likviditet indenfor krypto på samme måde som daytradere skaber likviditet i forex markederne. Det er derfor blevet en uundværlig lim der sørger for at markederne fungerer optimalt.

  • Uniswap udvikles konstant med version 2 der udkom i 2018 og version 3 der udkom i 2021.
  • Uniswap har en indbygget 2% årlig inflation hvilket betyder at udbuddet løbende falder.

Uniswap Graf

Her kan du se den historiske prisudvikling for Uniswap.

Hvad bestemmer prisen på Uniswap?

Nu hvor vi forstår, hvad Uniswap er, og hvordan det fungerer, kan vi diskutere, hvordan Uniswap-kurset er opbygget, og hvilke ting det reagerer på. Satserne for kryptovalutaer er meget afhængige af værdien af ​​deres blokkæder, hvilket igen afhænger af den pågældende blokkædes evne til at tilbyde markedet en vis levedygtig brug. En kryptovaluta i sig selv er således ikke nødvendigvis noget værd, men dens værdi er baseret på dens blokværdi, netværksværdien.

Uniswap (UNI) Kurs & Graf

Prisen på en Uniswap er derfor mest afhængig af levedygtigheden og populariteten af ​​dens kryptovalutaudveksling, den platform den tilbyder markedet. Som vi nævnte tidligere, er Uniswap-platformen baseret på stærk likviditet, som vedligeholdes selv ved hjælp af bots, men desværre garanterer aktiviteten af ​​dens platform alene endnu ikke, at Uniswap-kursen forbliver lige så stabil. Som med alle kryptovalutaer er Uniswap-kursen meget afhængig af, hvad der sker på kryptovalutamarkedet som helhed.

Et simpelt eksempel på dette er Bitcoins drastiske bevægelse på kursbordet i begyndelsen af ​​2021: når Bitcoin steg stratosfærisk, hvor alle kryptovalutaværdier steg. Og da prisen på Bitcoin styrtdykkede, dykkede hele markedet bagud. Bitcoin er så indflydelsesrig en kryptovaluta, at dens bevægelser har stor indflydelse på hele kryptovalutamarkedet, mens andre kryptovalutaer kun kan påvirke markedet som en stor masse, ikke som individuelle kryptovalutaer. Uniswap-renten er dog mere stabil, idet den bibeholder sin platforms likviditet syntetisk.

KØB UNISWAP HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Ofte stillede spørgsmål

Vil Uniswap ramme 100$

Uniswap har tidligere ramt en kurs på 42 $ inden den faldt til det nuværende niveau omkring 25 $

Hvis efterspørgslen/medieomtalen af Uniswap igen stiger er det ikke usandsynligt at den rammer 100 $ eller mere.

Hvad bestemmer kursen på Uniswap?

Prisen på Uniswap bestemmes af udbud og efterspørgsel, hvis flere ønsker at sælge end der er købere vil prisen falde og omvendt. Samtidig er der indbygget en 2% årlig inflation hvilket skal hjælpe med at reducere udbuddet og derfor sørge for at prisen løbende stiger.

Hvad koster en Uniswap?

Prisen på Uniswap ændrer sig konstant, men en Uniswap coin koster i øjeblikket 25 $