The Graph Kurs: Live Kurs (GRT/DKK) & Historisk Graf

the-graph
the-graph

The Graph (GRT)

Price
kr0,626816
KØB THE GRAPH HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Prisen på The Graph varierer afhængig af udbud og efterspørgsel. Her på siden ser du altid opdaterede The Graph Kurs, så du altid kan finde den nyeste The Graph (GRT) pris.

Læs med når vi dykker ned i prisprognosen for The Graph.

The Graph kurs graf – Opdateret i realtid

Her kan du se den historiske kursudvikling for The Graph.

The Graph kurs er som en enhver anden kryptovaluta, hvor kursen stiger og falder hver eneste dag. Du bør derfor holde øje med The Graph (GRT) kurs dagligt, for at se hvor kursen bevæger sig hen.

The Graph pris – Her kan du købe The Graph

The Graph pris skifter dagligt, og det er derfor vigtigt at du holder skarpt øje med kursen hvis du vil handle The Graph. Det er også vigtigt at du vælger en handelsplatform hvor du kan se den nyeste The Graph kurs, udover andre de nedstående parametre:

 • Vælg den handelsplatform med de laveste gebyrer og kurtage
 • Udvælg en platform som har det bedste udvalg af kryptovalutaer
 • Sørg altid for at vælge en platform med kurser opdateret i realtid

Du kan let købe The Graph fra en handelsplatform. Der er mange at vælge imellem, men vores udvalgte favoritter er eToro , Saxo Bank og Capital.com . Her får du fordelagtige handelsgebyrer, og ikke mindst klare værktøjer til analyse. Kom i gang med at handle nu!

 • capital toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Optimer strategien din med AI-analyse
  • Vælg mellem 6000+ CFD’er
  • Gratis Webinarer, kurser og guider
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  8/10
  Gå til Capital.com 81,4% af detailinvestorer taber penge, når de handler CFD’er med denne udbyder.
  Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at miste dine penge.

Hvad bestemmer kursen på The Graph?

Det enkle svar er, at The Graph, ligesom næsten alle andre kryptovalutaer, styres af udbud og efterspørgsel. Udbud betyder antallet af tilgængelige The Graph, mens efterspørgsel betyder antallet af interesserede. Så hvor mange coins er der, og hvor mange vil købe The Graph?

Jo færre coins på markedet, og jo flere interesserede, jo højere bliver prisen. På samme måde vil et større udbud og en lavere efterspørgsel føre til en lavere pris.

Så det er hovedsageligt udbud og efterspørgsel for The Graph, der bestemmer prisen – men hvad påvirker udbud og efterspørgsel ? Her spiller flere faktorer ind, men efterspørgslen påvirkes af mediedækning, berømtheders meninger, sociale fora og den generelle omtale om The Graph. Udbuddet styres let og enkelt af antallet af Coins.

Disse faktorer påvirker The Graph prisen:

 • Udbud og efterspørgsel: Udbud og efterspørgsel er selve katalysatoren, dvs. hvad der afgør, om prisen vil stige eller falde for GRT. Hvis efterspørgslen er høj, vil prisen stige, men hvis efterspørgslen er lav, vil prisen falde. Samtidig skal Udbuddet (antal coins) tages i betragtning. En krypto med et stort udbud (F.eks. Shiba Inu) vil højst sandsynligt ikke opleve en så høj pris pr. Coin som f.eks. Bitcoin, hvor udbuddet er lavt.
 • Mediedækning/omdømme: Der er flere eksempler på, hvordan mediedækning, omdømme, vigtige menneskers meninger og sociale fora kan påvirke efterspørgslen og dermed prisen. Bitcoin oplevede sin bedste vækst nogensinde i begyndelsen af ​​2021 som følge af Teslas nyheder om at godkende Bitcoin på sine elbiler, hvor flere også tog et meget positivt syn på teknologien. Bitcoin blev med rette omtalt som fremtidens betalingsmetode, hvilket fik efterspørgslen til at stige i vejret. På samme måde fik negativ omtale (Teslas fuldstændige tilbageførsel af godkendelse af bitcoins, Kinas forbud mod minedrift, usikkerhed i forbindelse med kryptoens strømforbrug) efterspørgsel og priser til at styrte. Efterfølgende er kryptovalutaen steget igen grundet ny omtale.
 • Mining/Antal mønter: Minedrift er en proces til verifikation af transaktioner, og dette gøres ved at løse omfattende opgaver. De mennesker, der løser disse opgaver, belønnes med et bestemt antal Coins.

Det er vigtigt at forstå, at ovennævnte faktorer er nært beslægtede. Du ved, at i perioder med god dækning i medierne, sociale fora og lignende vil efterspørgslen stige for The Graph, hvilket igen får prisen til at stige. På samme måde ved du, at negativ omtale, såsom Kinas forbud mod minedrift, vil føre til faldende efterspørgsel og dermed faldende priser.

The Graph kursudvikling – Vil prisen stige eller falde?

Da prisen styres af ustabile faktorer som udbud og efterspørgsel på The Graph samt omtale og omdømme, er det en ret tydeligt at kursen er ret volatil. Disse faktorer gør det imidlertid relativt svært at forudsige kortsigtede kursudviklingen. I perioder med megen omtale omkring kryptovaluta og især The Graph, og især positiv omtale, kan du forvente stærk prisvækst. Hvis offentligheden derimod er negativ, kan du forvente et prisfald.


Under alle omstændigheder er det vigtigt, at selv med lovende fremtidsudsigter og dens betydelige position på markedet er det en investering med risiko. Historisk afkast og fremtidige prognoser er ingen garanti for overskud. Her er risikoen for at tabe penge lige så stor som at tjene penge.

Hvis du investerer, er det derfor vigtigt ikke at bruge mere, end du kan tabe, og holde dig opdateret om prisudviklingen. Du vil derefter lettere sikre gevinster og forhindre tab.

Læs også artiklen sådan køber du The Graph

KØB THE GRAPH HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er kursen for The Graph (GRT)?

Kursen for The Graph skifter hvert eneste sekund. Du kan se den aktuelle kurs for The Graph her

Hvad bestemmer kursen på The Graph?

Kursen på The Graph bestemmes af udbud og efterspørgsel. Det betyder at jo flere der køber The Graph, jo mere stiger kursen.

Hvad koster en The Graph?

Prisen på The Graph ændrer sig konstant, men du kan i vores artikel se prisen på The Graph 100% opdateret i realtime.

Skal jeg købe The Graph?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan lægge ud med at læse vores artikel om The Graph og efterfølgende se om det er en god investering for din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen