Shiba Inu Kurs: Live Kurs (SHIB/DKK)

shiba-inu
shiba-inu

Shiba Inu (SHIB)

Price
kr0,000059
KØB SHIBA INU HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.


Shiba Inu bygger på hypen fra den anden populære meme kryptovaluta, Dogecoin, og er steget astronomiste 4.100.000% det sidste år! Med så store stigninger vil der også løbende være korrektioner når folk sælger ud og bliver mængden af sælgere større end mængden af købere kan den falde igen lige så hurtigt som den steg.

Men betyder det at luften allerede er gået ud af ballonen? Nej det gør det ikke, men mængden af luft i ballonen er i høj grad båret af hype. Det er denne hype du skal følge hvis du ikke skal risikere store tab, enten ved at sætte stramme stop-loss, teknisk analyse eller at følge de forskellige fora hvor kryptovalutaer som Shiba Inu debatteres.

Læs med når vi dykker ned i prisprognosen for Shiba Inu i denne artikel eller se hvordan du kan købe Shiba Inu her.

#FOMO (Fear of missing out)

Da Bitcoins kurs i 2017 eksploderede i alle medier skete det samme med kursen, det samme skete med Dogecoin kurs i 2020 og 2021 da Elon Musk begyndte at promovere Dogecoin og det er den hype Shiba Inu forsøge at blive en del af ved at bruge navnet på den hunderace der pryder Dogecoin logoet. Du kan også se de andres kryptovaluta kurser her.

Det ser indtil nu ud til at have virket, især båret af investorer der ikke nåede toget da Bitcoin og Dogecoin eksploderede og som nu vil forsøge at ramme guld.

  • Shiba Inu er vokset med vanvittige 4,1 millioner procent i løbet af det sidste år.
  • Shiba Inu har en markedsværdi på hele 14,8 milliarder dollar, og en mønt er i øjeblikket prissat til 0,0000385 dollars.

Shiba Inu Graf og kurs

Her kan du se den historiske prisudvikling for Shiba Inu både med Shiba Inu graf og kurs.

Hvad bestemmer prisen på Shiba Inu?


Memetoken blev lanceret og tilgængelig for handel i august 2020. En mønt kostede derefter ikke mere end $ 0,00 billioner. I dag, cirka et år senere, er mønten vokset til utrolige højder i forhold til sidste år. SHIB er prissat til 0,000006 dollars, hvilket svarer til en vækst på 4,1 millioner procent!

På trods af sin vilde vægt er krypten faldet kraftigt fra sit højdepunkt i midten af ​​maj 2021. På det tidspunkt kostede mønter $ 0,000037, et fald på 81 procent.


Med andre ord er Shiba en krypto med skyhøj volatilitet, som er typisk for næsten alle kryptokurver og især “meme tokens”. Der skal således tages højde for skarpe prissvingninger, og det er netop derfor, det er en investering med risiko. På samme tid giver skarpe prissvingninger flere fordele, f.eks. At muliggøre høje gevinster på kort sigt.

Hvis du ved, hvad der forårsager prisændringerne, kan du nemt forudsige fremtidige prisbevægelser og dermed tjene penge.

Udbud og efterspørgsel: Disse er de mest elementære faktorer i forudsigelsen af ​​fremtidige prisbevægelser. Udbud betyder, hvor mange mønter der er til rådighed, og efterspørgsel betyder antallet af interessenter – dvs. hvor mange der ønsker at erhverve mønterne. På samme måde som på boligmarkedet vil SHIB -prisen blive påvirket af forholdet mellem udbud og efterspørgsel. Hvis udbuddet er stort, og efterspørgslen er lav, falder prisen, men hvis udbuddet er mindre, og efterspørgslen er høj, kan du forvente en kraftig prisstigning. Grunden til at Shiba Inu er lavt sammenlignet med andre mønter, er fordi der er et næsten ubegrænset antal Shiba Inu -mønter. Lær hvordan du kan fortage investering i kryptovaluta her.

Anmeldelse / omdømme / hype: Hvor udbud og efterspørgsel påvirker prisen er det omtale, ry og hype, der påvirker den faktiske efterspørgsel. Jo mere hype og bedre omtale i medier, sociale netværk osv., Jo højere efterspørgsel og dermed højere pris. Der er flere eksempler på, hvordan hype kan få prisen til at stige til ekstreme højder. Elon Musk og hans hyppige tweeting fik for eksempel Dogecoin til at vokse fra en ubetydelig krypto til at blive en af ​​de største på markedet. Så det er en mønt, der svæver, så i den grad op i sociale netværk eller lignende, kan du forvente en kraftig prisstigning.

Antal mønter/Shib Inu -minedrift: Antallet af mønter påvirker også prisen. Hvis udbuddet er stort, det vil sige, at der er mange mønter på markedet, vil prisen ikke stige væsentligt, medmindre efterspørgslen stiger markant. Som specificeret er SHIB temmelig lavt på grund af et større tilbud. Der er 1 billioner mønter, hvor Bitcoin til sammenligning har et samlet tilbud på 21 millioner.

Ovenstående faktorer er nært beslægtede og må derfor ses som en helhed. For eksempel kan det meget tænkes, at hype og perioder med god mediedækning fører til en stigende efterspørgsel og dermed en stigende pris. På samme måde kan for eksempel en negativ twitter -besked føre til betydelige fald, når folk sælger deres mynte af frygt for at opleve tab. Under alle omstændigheder vil løbende opfølgning være med til at gøre det lettere at sikre gevinster og reducere tab.

shiba inu

Shiba Inu prisprognose – vil prisen stige eller falde?

Det er naturligvis umuligt at indstille en præcis Shiba Inu -kursprognose. Især på grund af det faktum, at det er kategoriseret som et meme -token, hvilket betyder en mønt uden nogen reel nytteværdi end på forskellige sociale netværk.

Men som vi har angivet, er det ganske let at sætte dine egne prognoser, det opdateres på prisen og følger de faktorer, der kan påvirke prisen.

Der er også flere indikatorer på, at prisen vil fortsætte sin stærke vækst i fremtiden, da efterspørgslen i øjeblikket er høj. Shiba Inu er faktisk blevet anerkendt af flere af verdens største og vigtigste onlinemæglere som eToro og Capital, og ikke mindst på grund af den eventyrlige vækst i det forløbne år, som er på vores liste over de bedste kryptovaluta handelsplatforme.

Der er ingen tvivl om, at Shiba Inu er en spændende investering blandt aktive handlende og spekulanter. Takket være skarpe prisændringer og forudsigelige faktorer, der påvirker dem, er det ret let at kunne forudsige fremtidige prisbevægelser. Du holder dig opdateret.


Samtidig skal man ikke vige tilbage for møntens langsigtede potentiale. Alene sidste år er SHIB over 4 millioner procent, og det har også formået at etablere sig som en af ​​de halvtreds største på et marked, hvor der er flere tusinde kryptokurver.

Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at investeringen indebærer risiko, noget som næsten alle investeringer gør, men især kryptoinvesteringer, da prisen kan falde flere titalls procent på kort tid.

For at kunne forhindre dødelige tab skal du følge udviklingen af ​​Shiba Inu kursen

KØB SHIBA INU HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Ofte stillede spørgsmål

Vil Shiba Inu ramme 1$

Der udstedes samlet set 1000 trillioner Shiba Inu coins, hvilket svarer til 1000 milliard milliarder og skulle værdien for en coin ramme 1$ ville det kræve at markedsværdien for Shiba Inu steg til 1000 trillioner $, et tal der er højest usandsynligt.

Hvad bestemmer kursen på Shiba Inu?

Prisen på Shiba Inu bestemmes af udbud og efterspørgsel, hvis flere ønsker at sælge end der er købere vil prisen falde og omvendt.

Hvad koster en SHIB?

Prisen på Shiba Inu ændrer sig konstant, men en Shiba Inu coin koster i øjeblikket 0,0000384 $

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen