Portefølje for September 2021

Skribenternes portefølje havde et positivt afkast på 0,67% for september 2021. Igen i denne måned var det Christian Dues investeringer i kryptovalutaer, som fik den samlede portefølje til at gå i plus. Det ændrer dog ikke på, at både Mark Thorsen og Jonas Barrelov har haft et fint år.

Jonas Barrelov er med for første gang, da han kommer til at skrive for vores svenske søsterside. Jonas Barrelov har investeret på eToro siden december 2013. Vi er glade for, at kunne få Jonas med ombord.

I tabellen kan du se, hvordan alle skribenter klarede sig, og hvad det betød for det samlede resultat for 2021. Du kan også se, hvad det havde betydet, hvis du havde kopieret alle deres handler siden deres begyndelse.


[table id=2 /]


Månedsrapport for Mark Thorsen aka thorseninvest

KOPIÉR MARK PÅ ETORO Din kapital er udsat for risici.

Mark Thorsen endte september med et mindre tab på 4,03%, men for hele 2021 er han fortsat i overskud med 11,97%. Mark benytter eToro til CopyTrading, hvor han fordelte sine investeringer i fire investorer. Hvis du kopierer Mark, vil du automatisk sprede din risiko udover flere investorer, eller du kan vælge at kopiere en af dem.


Thorseninvests portefølje for september

I sidste måned havde han investeret i 3 investorer. Siden da har han tilføjet en ny investor, som er Wesley Warren Nolte. Dette gjorde, at Mark automatisk diverficeret sin nuværende portefølje dramatisk, da Wesley Nolte investerer med udgangspunkt i diverficering. Da jeg skrev dette indlæg, havde Nolte investeret i 37 virksomheder.

På trods af dette har Mark alligevel fået en noget anderledes eksponering end tidligere, da han nu er oppe på at investere 11% i valutaer. Dette skyldes, at Olivier Danvel har flere åbne handler. Derfor skal eksponering tages med et gran salt, hvis du kopierer Olivier Danvel, som er eToros mest succesfulde valutainvestor. For eksponeringer i valuta ændrer sig dagligt, alt efter hvad Olivier Danvel investerer i. Så det er her mere interessant at kigge på, hvor stor en andel at Olivier Danvel fylder i den samlede portefølje. 14,22% af investeret i Olivier Danvel.


Månedsrapport for Christian Due aka cyph3r_smurf

KOPIÉR CHRISTIAN PÅ ETORO Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Christian benytter eToro til at investere i kryptovalutaer, så han er god at kopiere, hvis du gerne vil sprede din risiko i kryptovalutaer.

Det var pga. Christians investeringer i kryptovalutaer, at skribenternes samlede portefølje endte med et lille positivt afkast for september, da han fik et positivt afkast på hele 12,71%. Dette har gjort, at Christian er kommet stærkt igen efter sommerferien.

Cyph3r_smurfs portefølje for september

Christian Due har på det seneste fravalgt at investere i kryptovalutaer med selv at finde dem, som han kan lide. I stedet har han investeret i CryptoEqual.

CryptoEqual er en af eToros CopyPortofolios, som er en sammensætning af forskellige aktiver inden for en bestemt kategori. Dvs. på samme måde, som man kender det fra ETF’er og investeringsfonde.

CryptoEqual fordeler automatisk dine penge i forskellige kryptovalutaer. Som navnet antyder, så skabes fordeling ved, at der udvælges x antal kryptovalutaer, og så fordeles de ligeligt i procenter. Som du kan se på billedet om eksponering.

CryptoEqual er en fornuftig måde at investere i kryptovalutaer på, hvis du tror, at de vil have en stor fremtid, med du ikke ved, hvem der ender med at være vinderen. Det har også givet Christian den fordel, at han ikke behøver at følge ligeså aktivt med i denne periode. Det betyder, at han pt. har investeret i 16 kryptovalutaer, som alle sammen har den samme fordeling.


Månedsrapport for Jonas Barrelov aka JonasBarrelov på eToro

Jonas Barrelov er en utrolig aktiv investor, som fokuserer på langsigtede investeringer. Han har handlet på eToro siden december 2013, og han har haft positivt afkast de sidste seks år. Der er i øjeblikket 220, som kopierer alle hans handler på eToro.

KOPIÉR JONAS PÅ ETORO Din kapital er udsat for risici.

Jonas har tidligere primært investeret i aktier, men i dag er han også begyndt at investere mere i kryptovalutaer. Selv med disse er fokus en langsigtet investering, da kryptovalutaer er langt mere modne, end de var for et par år siden.

JonasBarrelovs portefølje for september

I alt har Jonas Barrelov investeret i 31 forskellige handelsinstrumenter. Inden for kryptovalutaer er det især Bitcoin og Ethereum, som fylder det meste af hans eksponering.

Det er især i aktier, at Jonas har en bred eksponering, da han har investeret i 25 virksomheder. Hvis du vælger at kopiere hans investeringer, kan du være sikker på, at du diversificerer dine investeringer. Det er en fornuftigt blanding af aktier og kryptovalutaer med et langsigtet fokus.


Få din egen konto på eToro

Fordelen med din egen konto på eToro er, at du kan kopiere de to skribenter. Men du kan selvfølgelig også handle aktier, kryptovalutaer, indeksfonde mm. Der er allerede mange, der har valgt eToro, da du har mulighed for CopyTrading, og du kan købe aktier uden at betale kurtage.

Du kan få en konto på eToro på 5-15 minutter, hvis du følger disse simple trin:

  1. Gå til eToros hjemmeside, klik her.
  2. Udfyld dine informationer.
  3. Tjek din e-mail inbox og bekræft din e-mail adresse.
  4. Klik på indbetal penge i nederste venstre hjørne.
  5. Indbetal 200$ med et betalingskort og 500$ via bankoverførsel.

Nu er du klar til at handle på eToro