Polkadot Kurs: Live Kurs (DOT/DKK) & Historisk Graf

polkadot
polkadot

Polkadot (DOT)

Price
kr36,44
KØB POLKADOT HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Polkadot er en åben kildekode, der muliggør lettere overførsel af data og digitale aktiver på tværs af kæder og blokke. Dette betyder, at den kan behandle flere træk på flere parallelle kæder (Parachains).

Netværksprotokollen har hurtigt vundet meget anerkendelse, noget Polkadots kursus er et godt eksempel på. Alene i løbet af de sidste to uger er prisen på Polkadot steget til 50 procent, mens den i det sidste år er steget til tæt på 900 procent.


Læs med når vi dykker ned i prognosen for Polkadot i denne artikel!

Hvorfor købe Polkadot?

  • Polkadot-kurser er steget tæt på 900 procent i det sidste år. Siden lanceringen er DOT-prisen steget over 1000 procent.
  • Polkadot er en af ​​de ti største kryptovalutaer i verden. Markedsværdien er hele 42 milliarder dollars.
  • Prisen svinger kraftigt i værdi. Handlere og spekulanter kan drage fordel af dette for at opnå et kortsigtet overskud.
  • Du kan nemt købe Polkadot på en handelsplatform. Vi anbefaler Coinbase. Dette er en af de bedste kryptovaluta apps.

Polkadot Graf & kurs

Her kan du se den historiske prisudvikling for Polkadot.

Hvad bestemmer prisen på Polkadot?

Det er vigtigt at forstå, hvad der påvirker Polkadots møntværdi. På den måde kan du nemmere sætte dine egne prisprognoser, hvilket maksimerer profitpotentialet, især hvis du aktivt skal spekulere i kursbevægelserne.


Dette er dog ikke den eneste fordel, du får. Ved at have en grundlæggende forståelse af de faktorer, der påvirker prisen, kan du også reducere – og faktisk forhindre – & nbsp; eventuelle tab, hvis prisen falder.

Nu er det også sådan, at det er de påvirkende faktorer, der får prisen til at svinge så meget i værdi. Som grafen ovenfor viser, kan Polkadot-kryptovaluta både stige og falde med titusinder af procent og på meget kort tid og du kan se vores artikel med de opdaterede kryptovaluta kurser.

Disse faktorer påvirker DOT-kurs:

  • Udbud og efterspørgsel
  • Hype / omtale / omdømme
  • Kryptonyheder
  • Udviklingen af ​​krypto
  • Polkadot-indsats / antal tilgængelige mønter på markedet

De nævnte faktorer hænger tæt sammen og påvirkes af hinanden. De mest grundlæggende priseffekter er udbud og efterspørgsel . Det betyder, hvor mange mønter der er tilgængelige, og hvor mange mennesker er interesserede i at købe DOT-mønterne.

Typisk vil en høj efterspørgsel, altså mange interessenter, føre til en højere pris. Tilbuddet vil dog også have sin mening. Hvis udbuddet er lavt, vil prisen stige og stige, netop fordi konkurrencen om at erhverve mønterne bliver hårdere. De, der vil købe polkadot, skal så betale en højere pris for at udkonkurrere andre interessenter. Hvis udbuddet er stort, vil prisen dog ikke stige så meget, selvom efterspørgslen er høj. Læs her hvordan du køber kryptovaluta.


Bitcoin vs Polkadot er et godt eksempel. I store perioder har der været større efterspørgsel efter DOT end efter Bitcoins, men Bitcoin-mønter er stadig meget mere værd, netop fordi udbuddet er lavere. I alt er der tale om 21 millioner bitcoins, mens der næsten er et ubegrænset udbud af Polkadot-mønter. Af denne grund behøver DOT -købere ikke at “prissætte” andre interessenter, hvilket er tilfældet med Bitcoin -købere.

Så højere efterspørgsel og lavere udbud giver højere pris, mens lavere efterspørgsel og højere udbud giver lavere pris. Men hvad er det, der påvirker udbud og efterspørgsel?

Nyheder, hype og omtale – de afgørende faktorer for folks interesse

Grundlæggende er det efterspørgslen, der siger noget om, hvorvidt prisen vil stige eller falde. Jo flere der køber, jo højere stiger prisen – men hvad får folk til at købe?


Det er her hype, omtale, nyheder og udvikling af krypto spiller ind. Hvis kryptovaluta oplever en masse hype blandt folk på sociale medier, er nyhederne om kryptovaluta er gode, og hvis kryptovalutaerne udvikler sig i en positiv retning, kan du forvente, at det vil øge interessen blandt folk.

I det modsatte tilfælde, hvor der ikke er nogen “hype”, oplever kryptoen dårlig omtale, og hvis nyhedsdækningen er negativ, kan du forvente faldende efterspørgsel.

Eksempler er Bitcoins udvikling indtil videre i 2021. I begyndelsen af ​​januar oplevede flagskibet for kryptovaluta en uovertruffen vækst takket være hype og god omtale. Tesla meddelte, at de ville godkende Bitcoin som betaling, og at det kom frem, at flere kendte investorer havde investeret, heriblandt Kjell Inge Røkke og Øystein Spetalen.


Først kort efter rekordflytningen oplevede Bitcoin kurs et markant fald, da Kina forbød alle former for minedrift, mens man satte spørgsmålstegn ved det høje strømforbrug af kryptovaluta.

Derfor kan du til en vis grad forudsige prisbevægelser ved at holde dig opdateret. Er der meget hype og god omtale, vil prisen sandsynligvis stige på grund af større efterspørgsel. Hvis omtalen derimod er dårlig, vil prisen højst sandsynligt falde.

Hvor mange Polkadot DOT-mønter er der i omløb?

Antallet af mønter er det, der siger noget om tilbuddet . Polkadot kryptovaluta har et ret stort udbud, især sammenlignet med Bitcoin, da der er tæt på 1 milliard mønter i omløb på markedet.

Hvor mange mønter der er i alt, oplyses ikke, men hvad der er sikkert er, at når flere mønter bliver tilgængelige, vil prisen sandsynligvis falde noget på grund af et højere tilbud. Måden de resterende mønter bliver tilgængelige på er gennem noget, der kaldes “ Indsats “.

Indsats er simpelthen en proces, der gør det muligt for alle DOT-krypto-ejere, som beholder mønten over tid, at tjene belønninger næsten som renter.

Polkadot DOT

Polkadot prisprognose – vil prisen stige eller falde?

Ingen kan sige præcist hvordan prisen vil udvikle sig på sigt på længere sigt, netop på grund af de faktorer der påvirker prisen. Det eneste, der er sikkert, er, at prisen højst sandsynligt vil fortsætte med at være volatil.

Det er også muligt at lave prognoser på kort sigt, da de faktorer, der påvirker prisen, er ret forudsigelige. Du ved, at høj efterspørgsel betyder højere pris, og at lavere efterspørgsel betyder lavere pris, hvor især hype og omtale påvirker efterspørgslen.

I øjeblikket er der flere indikatorer på, at Polkadot-priserne vil fortsætte med at stige. Den nuværende efterspørgsel er stor, og det blev for nylig offentliggjort, at den længe planlagte “Polkadot parachain” forventes at blive godkendt inden længe.

Dette vil næsten helt sikkert have en positiv effekt på prisen på kort sigt, hvis alt går vel.

Hvis du overvejer at købe en polkadot, er det vigtigt, at du forstår risikoen forbundet med investeringen. Her vil prisen svinge meget og det inden for korte tidsperioder.

Høje prisudsving er dog en fordel, hvis du vil have overskud på kort sigt. Du kan derefter aktivt spekulere og handle i kursbevægelserne, hvilket kan give rigtig gode gevinster. Bare husk, at dette kræver meget tid og viden.

Polkadot kan også være et godt supplement til kryptoporteføljen for langsigtede investorer. DOT har allerede en betydelig position på markedet og er rangeret som den ottende største i verden. Derudover er der flere eksperter, der ser en høj opside, da mønten stadig er forholdsvis frisk på markedet.

KØB POLKADOT HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Ofte stillede spørgsmål

Vil Polkadot ramme 100$?

Polkadot kostede i begyndelsen af 2021 mindre end 10$ og er siden steget mere end 500% til de nuværende 45$.

Hvis populariteten holder for Polkadot er det ikke usandsynligt at den rammer 100$ eller mere.

Hvad bestemmer kursen på Polkadot?

Prisen på Polkadot bestemmes af udbud og efterspørgsel. Der udstedes nye mønter ved mining hvilket automatisk vil øge udbuddet imens efterspørgslen udelukkende bestemmes af investorer og brugere af Polkadot.

Hvad koster Polkadot?

Prisen på Polkadot ændrer sig konstant, men en Polkadot token koster i øjeblikket 45$

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen