Nord.Investments anmeldelse 2021

Nord.Investments er en af de nye investeringsmuligheder i Danmark.

Der findes nogle få andre investeringsmuligheder derude, hvor mange danske investorer investerer sin formue i aktier eller obligationer. Men det kan være svært at udvælge de rette investeringer og selv sætte sig ind i i aktiemarkedet, og derfor så fortrækker mange at lade professionelle sammensætte en portefølje for sig.

Nord.Investments giver dig mulighed for at betale et lavt årligt gebyr på 0,60%-0,80% i ÅOP pr. år, hvor de så fordeler din formue på forskellige værdipapirer, for at sprede din risiko mest muligt.

Du lægger ud med at få en gratis investeringsplan, hvorefter du kan vælge om du gerne vil have at de skal investere din formue for dig. De tilbyder også en løsning til din pensionsopsparing hvis det er aktuelt for dig.

Sådan får du en gratis investeringsplan

Nord.Investments tilbyder dig en gratis investeringsplan, som passer præcist til din risikoprofil. Du bestemmer fuldstændig selv om du ønsker at bruge deres investeringsplan til at lade dem investere din formue for dig, eller om du ønsker investeringsplanen et andet sted.

Det er utrolig nemt at få din gratis investeringsplan, og nedenfor vil jeg vise dig præcist hvordan du får din egen personlige investeringsplan, som er oplagt for enhver der ikke har tid til selv at stå for dine investeringer til dagligt, men ønsker en diversificerede portefølje, hvor andre administrere den for dig.

1. Opret gratis konto

Først og fremmest så skal du gå ind på deres hjemmeside her, for derefter at vælg hvilken investering du ønsker at få din investeringsplan for. Det kan enten være:

  • Private Frie Midler (alm. opsparing)
  • Pensionsmidler
  • Virksomhedsmidler
nord.investments anmeldelse

Så snart du har valgt hvilke midler du ønsker at investere for, så går du videre til at skulle besvare nogle spøgsmål omkring din risikoprofil

2. Gennemgå spørgsmålene

Du vil nu blive stillet en række spørgsmål, for at sikre at du får den mest personlige investeringsplan præcist til dine ønsker og behov. Disse spørgsmål tager et par minutter at gå igennem.

nord.investments investeringsplan

3. Få din gratis investeringsplan

Du vil til sidst få fremvist din personlige investeringsplan, som giver dig et overskueligt overblik over præcist hvordan fremtiden forventes at se ud, hvis du følger Nord.Investments gratis investeringsplan.

Du vil også få vist præcist, hvad dine penge vil blive investeret i, såfremt du anvender investeringsplanen. Du kan selvfølgelig også købe de forskellige aktiver på andre handelsplatforme, men hvorfor bruge tid på at gøre-det-selv, når du billigt kan få andre til at gøre-det-for-dig.

I nedstående eksempel har jeg tastet ind at jeg vil starte med at investere 30.000 kr. og månedligt investere 1000 kr.

Efter 30 år vil du samlet have indsat 390.000 kr. men potentielt få op imod 1.829.144 kr. i afkast, afhængig af hvor godt aktiemarkedet går i de næste 30 år.

nord.investments

Efterfølgende vil du kunne se hvilke omkostninger der er forbundet med at investerer igennem Nord.Investments.

Det er dejligt overskueligt, og viser her at deres ÅOP kun er på 0,75% pr. år som er kun 19 kr./md.

nord.investments gratis investeringsplan omkostninger

Som du kan se nedenfor, så vil fordelingen af investeringen være primært aktier, men også en mindre andel obligationer.

Dette variere af hvad du svare i dine spørgsmål inden at du får din personlige investeringsplan.

nord.investments risikoprofil

Det sidste du vil få vist under din gratis investeringsplan, er hvilke aktiver din portefølje vil bestå af, hvis du følger den investeringsplan som Nord.Investments har lavet til dig.

Aktiverne er store likvide ETF’er, der kan handles på de fleste platforme. Kan du sammensætte porteføljen selv? Ja. Er det besværet, tiden og omkostningerne forbundet med det i form af kurtage samt valutaveksling værd? Næppe.

nord.investments portefølje

Det kræver ikke den store viden indenfor investering for at anvende Nord.Investments, da deres platform er enkel at anvende, og du kan derfor lade din portefølje stå på ”autopilot” og lade dem stå for at diversificere din portefølje, og du kan nemt og enkelt komme i gang med at få din formue investeret.

Hvis du har fulgt alle 3 trin, så kan du nemt komme godt i gang hos Nord.Investments.

Hvem er NORD.Investments?

NORD.Investments A/S er en dansk børsnoteret virksomhed, som blev grundlagt fordi de eksisterende investeringsforeninger tog høje omkostninger for at hjælpe kunderne med at få investeret deres formue.

Her valgte NORD.Investments at gå imod strømmen, og i stedet for at bygge en lang række filialer med dyre rådgivere og høj husleje, så valgte NORD.Investments at lave en 100% digital platform, som benytter Saxo Bank som deres samarbejdspartner. Her står alle systemerne for helt automatisk at holde udgifterne på et minimum.

Fordelen ved at anvende NORD.Investments til at stå for dine investeringer, er at du kan lade dine investeringer blive investeret på autopilot, så du ikke selv behøver at have noget med dem at gøre. Du får spredt dine investeringer i en række fonde i stedet for enkle aktier, hvilket får spredt din risiko, og samtidigt følger dit afkast markedet, blot med lave omkostninger.

Hvorfor bruge NORD.investments?

Der findes en lang række fordele ved at anvende NORD.investments til at stå for dine investeringer, og en af dem er at du slipper for at investere selv. Mange af os syntes investeringer er spændende, men ofte så er det uoverskueligt at udvælge præcist de rette værdipapirer, og derfor så får vi det ikke gjort.

Men en af de ting som mange ikke ønsker, er at betale negative renter. Her er NORD.investments oplagt til at få et afkast af de penge som du alligevel bare har til at stå i banken til minus renter.

Grunde til at investere med NORD.investments:

  • Historisk årligt afkast på +4% med lavest risiko
  • Lave årlige omkostninger på ned til 0,60%
  • Lav NORD investere for dig.
  • Få en gratis personlig investeringsplan
  • Få spredt dine investeringer for at minimere risiko

NORD.investments og SKAT

Det gode ved NORD.investments er at de står for at indberette dit afkast til SKAT for dig. Det betyder at uanset hvad dit afkast bliver, så bliver det automatisk indberettet til SKAT, så det skal du slet ikke bekymre dig om.

En del af det som du investere i, når du investerer igennem NORD.investments er ETF’er. ETF’er lagerbeskattes, som betyder at du kommer til at betale SKAT af dit urealiserede afkast selvom du ikke har solgt dine investeringer endnu. Men du får til gengæld også fradrag for dit urealiserede tab såfremt dine investeringer måtte have været faldet i værdi. Men til gengæld så skal du ikke betale SKAT af dit beskattede afkast når du sælger investeringerne. De ETF’er der bruges til aktier er på SKATs positivliste, hvilket medfører aktieindkomst i stedet for kapitalindkomst, hvilket også adskiller NORD.investments fra konkurrenterne.

Men som sagt, så slipper du for at indberette noget som helst til SKAT, da NORD.investments står for at gøre det automatisk.

Pension hos NORD.investments

Kunne du godt tænke dig at få investeret din pensionsopsparing på en billigere og måske også bedre måde, så kan du overveje om NORD.investments kunne være noget for dig. Du kan nemlig få flyttet din aldersopsparing, rate- og kapitalpension til NORD.investments, og lade dem investere din formue.

Du har formentligt allerede din pensionsopsparing investeret igennem dit nuværende pensionsselskab. Her har de ansat en række investorer som forvalter din formue sammen med alle andre kunders formue. Men forbundet med disse dygtige investorer, så er der også forbundet en en udgifter som går til f.eks. disse investorers lønninger og andre udgifter i forbindelse med investeringerne. Dette gør også at din pensionsopsparing som bliver investeret for dig, har høje årlige omkostninger som går ud over dit afkast.

Mange pensionsselskaber har årlige omkostninger (ÅOP) på mellem 2% og 4%, mens de ikke nødvendigvis levere højere afkast end det gennemsnitlige afkast på aktiemarkedet. Her har NORD.investments kun en ÅOP på mellem 0,65 og 0,80% afhængig af hvor meget du har investeret.

Dette sikre at du får flere af dine penge til dig selv, og at der er flere penge at få geninvesteret, hvilket på den lange bane kan betyde virkeligt mange penge når du går på pension.

Ofte stillede spørgsmål