Lunar Block – Vores erfaring med dansk kryptovaluta platform

Nu kan du styre uden om store gebyrer og udenlandske platforme. Din finansielle app Lunar har netop lanceret Lunar Block. Her kan du købe og sælge kryptovaluta på en kendt, dansk platform nemt og med ro i maven.

Er det muligt at købe krypto uden at skulle begive sig ud på udenlandske sites, der måske kan give lidt svedige håndflader?

Ja, nu er det.

For danske Lunar har netop lanceret en kryptoplatform under navnet Lunar Block, hvor du nemt kan handle med krypto, uden at bekymre dig om hverken wallet, key eller store gebyrsmæk.

Derfor bør du overveje Lunar Block til at købe kryptovaluta

  • Køb kryptovaluta på den danske Lunar Block uden en Wallet
  • Træk nemt pengene ud igen
  • Lunar block hjælper med indberetningen til skat
  • Nem oprettelse med NemID eller MitID.
Opret Lunar Block konto Investering i kryptovaluta er ureguleret i enkelte EU-land og har ingen forbrugerbeskyttelse.
Beskatning af overskud kan forekomme.

Hvad er Lunar Block?

Lunar Block er skabt af Lunar, som har skabt en online fintech-bank som ikke har fysiske filialer, men i stedet udelukkende operere online. Du kan hos Lunar oprette en bankkonto præcist som i en almindelig bank, og du kan endda tilknytte et gratis visakort samt en positiv rente.

Du kan også investere i aktier, ETF’er og fonde, og nu kan du også investere i kryptovaluta med deres Lunar Block.

For at kunne handle med kryptovaluta, så skal du oprette en konto hos Lunar Block, hvilket kan klares hurtigt ved at downloade deres Lunarapp, hvor du opretter dig med enten NemID eller MitID.

Lunar Block – Undgå skatte og gebyrsmæk

lunar block kryptovaluta

For mange kan kryptovaluta være en jungle at finde rundt i.

Hvordan sikrer du dig ikke at få store gebyrer på dine handler? Og hvordan sikrer du dig, at det bliver indberettet korrekt til skat?

Begge udfordringer løser Lunar Block.

I Lunar Block er der kun en pris. Handelsprisen er på 1-2,5% af dit køb eller salg.

Det er langt fra en selvfølge i markedet, hvor mange platforme ofte tager en lang række gebyrer oveni handelsprisen som bl.a. overførselsgebyr, vekselkursgebyr og spredningsgebyr, som man slet ikke er opmærksom på som kunde.

Kryptovaluta handel og skat

En anden udfordring i kryptomarkedet er den korrekte indberetning af skat.

Denne udfordring kan Lunar Block selvfølgelig også hjælpe dig med. Da Lunar Block er en dansk platform tages der allerede højde for, at du skal betale skat af din gevinst modsat de udenlandske platforme.

Når du i slutningen af året sidder og indberetter til Skat, står Lunar Block klar. Du får en opgørelse over dine handler for året, så du nemt får et overblik over, hvordan dit resultat ser ud, og en konkret guide til hvordan du indberetter det korrekt – så du ikke får et rap over nallerne af Skat.

Minimerer risici

Det er vigtigt at holde sig for øje at kryptomarkedet stadig ikke er reguleret.

Det gælder hos Lunar Block såvel som hos alle andre krypto-platforme. Og som med alle andre typer af handel kommer krypto også med en risiko.

Men i Lunar Block er det et krav, at du er kunde hos Lunar for at bruge platformen, ligesom det heller ikke er muligt at overføre dine krypto-valuta fra andre tjenester til Lunar Block.

I modsat andre tjenester, har Lunar Block derfor kontrol over, hvor pengene til krypto-handlerne kommer fra – og på den måde minimeres risici for ulovligheder.

Kryptovalutaejer med få klik

lunar block dansk kryptovaluta platform

Udover at skabe en dansk platform, der hjælper med to af de største udfordringer i markedet, så er Lunar-appen frem for alt også nem at bruge.

Faktisk så nem at dine bedsteforældre nok nemt kunne finde ud af det. Med bare få klik kan du blive krypto-ejer.

Du skal først oprette dig som kunde i Lunar, da det kun er brugere af Lunar, der har adgang til Lunar Block. Det kan du gøre her.

Dernæst skal du gennem en lille test. Det skal du for at sikre at du ved hvilke risiko, der kan være ved kryptohandel.

Og så er du faktisk klar til at snuse rundt på markedets nemmeste platform at finde rundt i, når det kommer til krypto.

Der er kun to faner. I den ene hvor du kan følge med i din købte krypto og i den anden kan du udforske og læse om de forskellige kryptovalutaer og købe dem.

Det har aldrig været nemmere at handle med krypto med Lunar Block.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen