Kryptovaluta Kurser: Se Top 150+ i Realtid

Som kryptovaluta investor er det svært ikke at følge med i kryptovaluta kurser, lige meget om du er langsigtet eller kortsigtet investor. De store udsving i kryptovaluta er det som gør det til en spændende, men også risikabel investering.

Kurserne på kryptovalutaer er i høj grad underlagt de samme markedskræfter som vi kender fra aktier, men er mindre regulerede og det gælder derfor i højere grad om selv at følge med.

I denne artikel vil du kunne se alle de live kryptovaluta kurser opdateret i realtid.

KØB KRYPTOVALUTA HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Hvor kan man købe kryptovaluta?

Kryptovalutaer er digitale valutaer, så de investeres selvfølgelig online! Her er en liste over de bedste kryptovaluta handelsplatforme på markedet, der gør det let og billigt at investere i kryptovalutaer:

Coinbase – en af ​​verdens mest populære handelstjenester, der tilbyder en lang liste over de mest populære kryptovalutaer

Plus500 – en handelsplatform med speciale i CFD -handel med en fremragende liste over de største kryptovalutaer på markedet

Capital.com – en handelsplatform, der er velegnet til alle hårede investorer, hvis udvalg af investeringsmål også omfatter kryptovalutaer

Revolut – en let og hurtig mobilapplikation, der gør det meget let at investere i de største kryptovalutaer

Investering har længe været et emne, der menes udelukkende at tilhøre de rige og privilegerede. Men med internettet er verden blevet et mere demokratisk sted, og investeringer er blevet bragt inden for vores rækkevidde helt ned til hjemmesofaen. I modsætning til før, i 2020’erne, investeres der ikke længere gennem en bank! Bankerne trækker så store summer mellem sig gennem forskellige betalinger, at dit investeringsafkast altid vil forblive bemærkelsesværdigt lille. Derudover tilbyder bankerne ikke engang de mest interessante investeringer på markedet, såsom kryptokurver.

Kryptovalutakurser svinger kraftigt på så lidt som en dag, så alle de ovennævnte tjenester giver naturligvis opdaterede priser i realtid, nyttige rapporter og professionel investoranalyse af forskellige kryptokurser for at understøtte din investering.

I betragtning af at kryptovaluta kurser er meget vanskelige at forudsige, anbefaler vi, at du altid dykker dybere ned i den kryptovaluta, som du planlægger at investere i. Derfor er det vigtigt, at du forstår, hvordan en bestemt kryptovaluta fungerer, og hvad den tilbyder til markedet. At forstå disse ting vil gøre det lettere for dig at afgøre, om denne kryptovaluta har vækstpotentiale. Fokuser især på disse ting:

Kryptovaluta kurser og priser i realtid

Crypto – Table
#CoinPriceChangeLast 24hMarketcapVolume (24h)Supply

Kryptovaluta kurser – Hvad påvirker dem?

Investering i kryptokurver er steget til almindelig bevidsthed i løbet af de sidste par år, og antallet af private investorer, der investerer i dem, er steget kraftigt. Men når du investerer i kryptokurver, er det meget vigtigt at huske, at kryptovaluta kurser ikke er det samme som aktiekurser, for eksempel. Tværtimod reagerer de meget forskelligt på de samme ting.

Se nedenfor vores liste med nogle af de populære kryptovalutaer og deres kurser:

Først og fremmest er det værd at erkende forskellen på, at når du investerer i aktier, køber du en del af det selskab. Men når du investerer i kryptovalutaer, ejer du kun disse mønter. Desuden, hvor aktier er aktiver i et selskab, kan kryptovalutaer groft opdeles i tre kategorier:

Først og fremmest kan kryptovalutaer være valutaer, der kan bruges som traditionelle betalingsvalutaer. For eksempel Bitcoin og DogeCoin er i det væsentlige sådanne kryptovalutaer og er beregnet til specifikt at blive brugt som et handelsværktøj. For eksempel kan Bitcoin allerede betale for sine køb i flere onlinebutikker, men DogeCoin er en lidt mere upraktisk sag som en meme -valuta, der bruges som betalingsvaluta meget få steder.

cryptos 1024x535 1

En anden kategori, som visse kryptokurver kan opdeles i, er platforme. Ethereum er absolut det bedste eksempel på en kryptovaluta på markedet, der kan kategoriseres som en platform. Ethereum tilbyder en meget alsidig blockchain, der fungerer som en platform eller et fundament, hvorpå alle kan bygge deres egen kryptovaluta (ERC-20 token), efterretningskontrakter eller distribuerede applikationer. Dens blokkæde er som et operativsystem. Ethereum fungerer som en platform for mange af nutidens hotteste navne, f.eks. Det finske AAVE DeFi -projekt.

Og den tredje kategori er tokens. For det første er det godt at forstå, at krypto -tokens er en anden sag end krypto -coinit. Mønter er altid blokbaserede digitale native valutaer, der f.eks. Kan bruges som betalingsmiddel som nævnt ovenfor. I modsætning hertil er tokens en meget mindre værdifuld digital valuta. Alle kan bygge tokens på eksisterende blokkæder (ERC-20-tokens nævnt ovenfor), mens man opretter native valutaer eller mønter, kræver en hel blokkæde i bunden. Af denne grund bruges tokens oftest f.eks. Som brændstof, hvilket i praksis kan betyde betaling af gebyrer for transaktioner i blokkæden. & Nbsp;

plc 1024x744 1

Som du kan se, stammer kryptokurser fra en helt anden planet end vores traditionelle investeringer. Af denne grund er det helt sikkert naturligt, at kryptovalutakurserog deres udvikling afhænger af meget forskellige typer ting. Det, der mest bestemmer værdien af ​​en kryptomønt, er netop begyndelsen på denne kryptovaluta, dvs. blokkæden. Jo mere værdi blokkæden har, desto mere værdifuld er dens kryptovaluta. Værdien af ​​en blokkæde består derimod stort set af fællesskabskraften i denne kryptovaluta: jo flere brugere en blockchain eller kryptovaluta har, jo mere værdifuld er den.

Af denne grund f.eks. de nyeste meme-krypter (f.eks. DogeCoin og SHIBA INU ) fokuserer alle deres ressourcer specifikt på at vokse og styrke deres eget samfund. Værdien af ​​en blokkæde eller kryptovaluta påvirkes også af mange andre faktorer, såsom efterspørgslen og udbuddet af denne kryptovaluta, dens udtrækning eller indsættelse og selvfølgelig deres mediesynlighed. Lad os se nærmere på alle disse ting næste gang.

Efterspørgsel og levering

På udbuds- og efterspørgselssiden er kryptokurver sammenlignelige med aktier: hvis udbud og efterspørgsel ikke matcher, påvirker det investeringsværdien. For eksempel, hvis der er mange investorer på markedet, der ønsker at købe Bitcoin, men der er færre sælgere, vil en stigning i dens efterspørgsel hæve prisen på Bitcoin. Ændringer i udbud og efterspørgsel påvirkes naturligvis af ændringer og tendenser på markedet. Derudover er udbuddet af mange kryptokurver begrænset syntetisk, hvilket gør dem eksklusive, hvilket igen øger deres værdi. For eksempel kan i alt kun 21 millioner mønter udvindes for Bitcoins. & Nbsp;

Markedets indvirkning på kryptokurver kan for eksempel ses i det faktum, at når økonomien generelt klarer sig dårligt, går mange over til at investere i kryptokurver, hvilket fører til en stigning i alle kryptovaluta -kurser. Corona -pandemien, der ramte Europa og Nordamerika i foråret 2020, var et glimrende eksempel på dette: da aktiemarkederne kollapsede i marts 2020, faldt valutakurser i kryptovaluta. Men de begyndte hurtigt at vokse hurtigt, mens de traditionelle markeder fortsatte med at stagnere. Her efterligner kryptokurver guld, hvilket også ofte hæver sin værdi, når det går dårligere med økonomien.

Dette fører også til den konklusion, at traditionelle markeder og økonomien generelt har mindre indflydelse på kryptokurver. De kan således være et glimrende investeringsmål på et tidspunkt, hvor det generelle økonomiske udseende igen begynder at svinge. På dette tidspunkt er det dog værd at huske, at kryptokurver er meget forskellige, i skarp kontrast til traditionelle valutaer. Dette er på grund af deres blokkæder, som kan bruges til en lang række forskellige formål. Minedrift og / eller indsats påvirker derimod deres formål.

Minedrift

Hvor centralbanker kontrollerer og er ansvarlige for udskrivning og lancering af forskellige valutaer, skabes kryptokurver med en helt anden logik. Hvert kryptografisk projekt er et enkelt, og de udvindes enten eller dampes. Begge processer kræver, at minearbejderen eller stableren ofte rummer en stor mængde af en bestemt kryptokurrency.

Minedrift er en proces, hvor såkaldte supercomputere løser meget komplekse beregninger online. Hver udført beregning producerer en ny blok som en fortsættelse af blokkæden, og samtidig betyder en ny blok oprettelsen af ​​en ny kryptokurrencymønt. Som et praktisk eksempel kan Bitcoin bruges: En ny udvundet blok er den samme som endnu en Bitcoin på markedet. Som tidligere nævnt kan der udvindes i alt 21 millioner mønter for Bitcoins, hvoraf mere end 90% allerede er blevet udvundet. & Nbsp;

min 1024x716 1

Minedrift kræver en stor økonomisk investering fra minearbejderne, så forståeligt nok skal du betale for minedriften. Lønnen betales altid for en udvundet blok, og lønnen er altid den samme kryptovaluta. Minedrift er blevet kritiseret i de seneste år, især for det faktum, at supercomputere, der udfører det, kræver vilde mængder elektricitet. Det er blevet anslået, at mængden af ​​elektricitet, der er nødvendig for at udvinde en Bitcoin, ville opretholde elektricitetsproduktionen i selv flere vesteuropæiske lande i flere dage om året.

Staking er en mere energieffektiv løsning end minedrift, men det kræver en smule viden og kodningsevner inden for blockchain-teknologi. Ved indsættelse deponerer en bruger af en kryptokurrency en vis mængde af denne kryptovaluta i sin blokkæde, til gengæld som brugeren får rettigheder til at deltage i driften af ​​denne blokchain. Dette kan for eksempel betyde at fungere som en validator, deltage i udviklingen af ​​blokkæden eller styrke dens sikkerhed. Alt dette er en givende aktivitet, der er muliggjort af kryptovalutaen, som brugeren har deponeret. Det betaler derfor brugeren et gebyr, ligesom det gør for minedrift.

Minedrift og indsats er dybest set det samme: deres formål er at udvikle og styrke kryptovaluta blockchain og øge likviditeten i denne kryptovaluta. Desuden sikrer minedrift og staking, at blokkæden holdes “ren”, en funktionel og fidusfri platform, der gør det muligt at bruge kryptovaluta problemfrit.

Sociale medier

I løbet af det sidste år har flere helt nye kryptokurver oversvømmet kryptokurrencymarkedet, og en kategori skiller sig ud: meme -valutaer. Den mest kendte af disse er DogeCoin, hvis markedsværdi steg til rekordhøjder i begyndelsen af ​​2021. Det særlige og interessante ved denne stigning var, at den var drevet af et fænomen, der var lige så ubetydeligt som sociale medier.

Takket være DogeCoin har sociale medier i år fået kryptokurrencyrater til at kaste på en måde, som ingen kunne have forudsagt. Selvfølgelig startede det hele, da Elon Musk, en af ​​de rigeste og mest indflydelsesrige mennesker i verden, begyndte at tweete på en fanagtig måde om denne første meme-krypt på markedet. Dette førte til en stigning i værdien af ​​DogeCoin og inspirerede mange udviklere til at oprette flere kryptokurver baseret på velkendte memes. Og nu er de allerede oversvømmet med markeder!

Meme -krypter er altid baseret på populære memes, så det er forståeligt, at deres kurser primært påvirkes af de sociale mediers popularitet. Men deres stigende popularitet har overraskende været så eksplosiv, at sociale medier er begyndt at påvirke bevægelsen af ​​hele kryptokurrencymarkedet. Når det kommer til sociale medier, er det dog altid værd at huske på, at nogle tendenser er meget korte. Så hvis værdien af ​​en kryptokurrency i høj grad er baseret på populariteten af ​​sociale medier, er det sandsynligvis ikke en god langsigtet investering. Men handlende, der leder efter hurtige gevinster, bør helt sikkert følge den hype, der flyder omkring disse mønter og eventuelle opadgående tendenser.

Kan udviklingen af ​​kryptovaluta kurser forudsiges?

Som vi kan se, består valutakurser i kryptovaluta af mange bevægelige dele, hvilket gør deres forudsigelighed bestemt meget udfordrende. For at kunne danne et omfattende billede af udviklingen af ​​en kryptovaluta , skal du forstå baggrunden, formålet, historien og markedsstatus for denne kryptovaluta. Denne status kan ændre sig selv i løbet af dagen, så det er nok at gøre sig bekendt med den.

Trods alt er kryptovaluta fuldstændig spekulative med hensyn til forudsigelighed. Således kan analyse af udviklingen i kryptovaluta-kurser sammenlignes med væddemål: du bliver fortrolig med en bestemt kryptovaluta og efter at have gjort dig bekendt, foretager du dine egne vurderinger af udviklingen af ​​kryptovalutaen, og derefter overlader du dine penge til tilfældighederne. Her er hovedårsagen til, at mange ser kryptovalutaer som højrisikoinvesteringer: deres priser er ustabile, og deres bevægelser er ofte uforudsigelige.

På grund af dette bør du altid investere i kryptovalutaer selv, når du investerer i kryptovalutaer: hvad er det, hvad bruges det til, har det vækstpotentiale i fremtiden? Du kan ikke lægge ansvar på analytikernes eller influencers stigning, da kryptovaluta kurser ikke er så forudsigelige for dem mere præcist end dine. Og i tilfælde af uregulerede investeringer har du eneansvar for dine penge.

Det lyder måske skræmmende, men i det store billede er kryptokurver kun steget i værdi indtil videre, så hvorfor ikke øge deres værdi i fremtiden? Nogle kryptokurver har allerede etableret sig på markedet, så de kan være en glimrende langsigtet investering, mens de ovennævnte meme-krypter kan give hurtige gevinster til dem, der ved, hvordan man læser trends på sociale medier korrekt. Så behold dine kryptovaluta på din kikkert, og følg de kryptoer, der interesserer dig i en større skala, så du kan investere i præcis de krypter, der fungerer bedst for dig.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen