Krypto Platform: Bedste Kryptovaluta Handelsplatform [Maj 2023]

Det første skridt til at investere i din første kryptovaluta er at vælge en kryptovaluta handelsplatform. Desværre er markedet lidt af jungle med mange små og uregulerede platforme som i bedste fald kræver alt for høje gebyrer og i værste fald ikke har styr på sikkerheden.

Jeg er selv kryptovaluta investor og har prøvet lidt af hvert siden jeg i 2016 købte min første Bitcoin. Ud over at have testet mere end 10 forskellige platforme for at skrive denne artikel har jeg også fulgt markedet i flere år og har med den erfaring udvalgt en række platforme hvor jeg selv kan sove med ro i maven om natten selvom mine penge er investeret hos dem.

Jeg benytter selv Coinbase som handelsplatform og anbefaler den til 9 ud af 10 andre kryptovaluta investorer som den platform de skal investere på, men ligesom når vi køber ny bil, så er der personlige præferencer som kan ændre anbefalingen.

Er du klar til at oprette din konto indenfor de næste 5 minutter? Så lad os komme i gang!

KØB KRYPTOVALUTA HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Sammenlign Kryptovaluta Handelsplatforme

Vi har udvalgt en række platforme herunder i vores topliste som vi alle selv har handlet på og vurderet ud fra:

  • Sikkerhed
  • Gebyrer
  • Brugervenlighed
  • Vejledning omkring investering
  • Værktøjer og andre funktioner

Se vores liste nedenfor, hvor du kan sammenligne kryptovaluta handelsplatforme.

  • Coinbase – En af de største handelsplatforme til handel med kryptovaluta.
  • Capital.com – Daytrading handelsplatform, hvor du kan handle med CFD’er.
  • SaxoInvestor – Dansk handelsplatform med stort udvalg af kryptovaluta

Overstående 3 platforme, tilbyder et stort attraktivt udvalg af kryptovaluta, og derudover så er de blandt nogle af de mest brugervenlige handelsplatforme både på computer og mobile enheder. Uanset om du er en nybegynder eller erfaren, så er disse platforme oplagte at handle kryptovaluta igennem.

Sådan bruger du en kryptovaluta handelsplatform

Vi har lavet en lille trin for trin guide til hvordan du kan bruge en kryptovaluta handelsplatform, og derved købe kryptovaluta igennem. På den måde kan du nemt lære at komme i gang med at handle kryptovaluta.

Trin 1 – Vælg kryptovaluta handelsplatform

Når du skal vælge din kryptovaluta handelsplatform, så kan du med fordel se vores liste med de 3 platforme og udvælge en af dem. Vi har her lavet en lille guide til hvordan du bruger vores fortrukne kryptovaluta handelsplatform, nemlig Coinbase.

Trin 2 – Opret din konto

Når du har truffet dit valg og besluttet, hvilken kryptovaluta handelsplatform du vil handle fra, er næste skridt at oprette en handelskonto.
Herunder viser vi trin-for-trin hvordan du gør på Coinbase, men du kan med stor sandsynlighed også bruge guiden til andre handelsplatforme.

Start med at trykke på knappen herunder for at gå til Coinbase

KØB KRYPTOVALUTA HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Du lander nu hos Coinbase og skal klikke på “Get Started” for at oprette en konto.

coinbase kryptovaluta

Udfyld nu dine oplysninger og tryk “Create Free Account”

Du har nu modtaget en e -mail fra Coinbase, som du skal bekræfte. Når dette er gjort, kan du indsætte penge på din konto.

Du skal også besvare investeringsrelaterede spørgsmål samt verificere dig selv ved at verificere dit id. Dette gøres enten med pas eller andet ID -kort. Grunden til, at du skal give “følsomme oplysninger”, er fordi alle regulerede handelsplatforme har såkaldte KYC-procedurer. Dette er procedurer, der skal beskytte dig som bruger, samt forhindre ulovlig aktivitet såsom hvidvaskning af penge.

Trin 3 – Køb kryptovaluta

Nu hvor du har oprettet din handelskonto og indsat penge er det let at investere i kryptovaluta.

Du kan enten indtaste “Bitcoin” i søgefeltet øverst på siden eller benytte menuen til venstre og klikke på “Handelsmarkeder” for herefter at vælge kategorien “Krypto”

Du er nu inde på siden for Bitcoin og skal klikke på “Handl” for at foretage din første investering i Bitcoin.

Du kan nu indtaste beløbet du ønsker at købe Bitcoin for.

Når du har indtastet beløbet trykker du “Buy” for at købe.

Tillykke – Du er nu ejer af din kryptovaluta.

Hvad er det bedste sted til kryptovaluta handel?

Der er ingen tvivl om at du bør sikre, at du finder det bedste sted til kryptovaluta handel, og her anbefaler vi en kryptovaluta handelsplatform som Coinbase, hvor du kan købe kryptovaluta både som investering eller som betalingsmiddel.

Der findes mange kryptovaluta handelsplatforme, men Coinbase er en af dem med de største udvalg af de bedste kryptovaluta muligheder. Coinbase er uden tvivl den platform som vi mener er den bedste kryptovaluta handelsplatform og derfor det bedste sted til kryptovaluta handel efter vores mening.

Hvad er den bedste kryptovaluta app?

Den bedste kryptovaluta app, er uden tvivl en app som giver mulighed for investering i præcist de kryptovalutaer som du ønsker, og med en brugervenlig platform. Vi har i artiklen den bedste kryptovaluta app beskrevet emnet, og vil derfor ikke dykke længere ned i det her.

Den bedste bitcoin handelsplatform

Når du er på jagt efter en bitcoin handelsplatform, så er det naturligvis oplagt at du skal finde en bitcoin handelsplatform, som giver dig mulighed for at købe kryptovaluta som Bitcoin. Her er Coinbase et oplagt valg, når du skal finde en bitcoin handelsplatform. Udover at du kan købe bitcoin på platformen, så kan du også vælge imellem et stort udvalg af andre kryptovalutaer, hvilket gør det til vores fortrukne kryptovaluta handelsplatform.

KØB KRYPTOVALUTA HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er den bedste kryptovaluta handelsplatform?

Den bedste kryptovaluta handelsplatform er i vores øjne Coinbase, da de har det største udvalg af kryptovalutaer og er også den kryptovaluta handelsplatform som er mest brugervenlig.

Er kryptovaluta dækket af Garantiformuen?

Som europæisk investor er du dækket for op til 20.000 Euro hvis du investerer i aktier og platformen ikke kan tilbagelevere dine aktier og 100.000 Euro for de kontanter du har stående på platformen.

Dine kontanter er dækket af garantiformuen på alle de platforme vi anbefaler, men din investering er desværre ikke dækket på samme måde som hvis du investerer i aktier. Derfor stiller vi høje krav til de platforme vi anbefaler når vi ser på firmaet bagved.

Kan man investere i kryptovaluta på Nordnet?

På Nordnet kan du investere i Bitcoin og Ethereum ved at købe CFD’er, men du kan ikke direkte købe kryptovaluta og opbevare det på platformen.

På grund af det smalle udvalg anbefaler vi ikke at benytte Nordnet hvis du ønsker at begynde som kryptoinvestor, men ønsker du blot at investere i lidt Bitcoins kan det være en fin løsning.

Hvis du vil købe det kan du søge efter “Bitcoin XBT” eller “Ethereum XBT” i søgefeltet på Nordnet.

Hvor investerer man i Bitcoin?

Man kan investere i Bitcoin ved at vælge en kryptovaluta handelsplatform som tilbyder at man kan investerer i Bitcoin. Du kan investere i Bitcoin igennem en Bitcoin handelsplatform som Coinbase, som er en af de største kryptovaluta handelsplatforme i verden.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen