Bedste Kryptovaluta App (2023) – Her er vinderen

Er du på jagt efter den bedste kryptovaluta App? Der findes en lang række kryptovaluta apps derude, og det er blevet langt lettere at investere i kryptovaluta for nye investorer.

Hvis du gerne vil komme i gang med at investere i kryptovaluta, så bør du naturligvis gå efter den bedste kryptovaluta app, som gør det nemt for dig at handle kryptovaluta.

I denne artikel vil vi vise dig vores udvalgte bedste kryptovaluta app bud, så du kan finde den bedste kryptovaluta app for dig, og komme i gang med at investere, eller som erfaren investor, hvor du får muligheden for at se andre gode kryptovaluta apps.

Se vores liste, og se hvilken vi mener er den bedste kryptovaluta app i 2023.

Top 3 Bedste kryptovaluta app 2023

 • Coinbase – Populær Kryptovaluta app med lavt gebyr og stort udvalg af kryptovaluta.
 • Capital – Stor kryptovaluta platform for dig der gerne vil handle med krypto og CFD’er
 • SaxoInvestor – Populær dansk platform med stort udvalg af kryptovalutaer

De bedste kryptovaluta apps (2023)

For at finde en god kryptovaluta app, så er der flere forskellige ting som du med fordel bør finde ud af. Hvis du ønsker at købe kryptovaluta, så bør du gå efter en kryptovaluta app som har lave gebyrer kombineret med god brugervenlighed samt stort udvalg af kryptovaluta.

Du kan på vores liste nedenfor se hvilke kryptovaluta apps vi fortrækker, samt se om du kan finde den bedste kryptovaluta app for dig.

 • Coinbase – Coinbase mener vi er den bedste kryptovaluta app, hvor man kan købe kryptovaluta, men også aktier, indeksfonde og ETF’er til 0 kr. i kurtage og gebyr, på deres brugervenlige platform.
 • Capital – Populær investeringsplatform til dig der vil handle med CFD’er i kryptovaluta.
 • SaxoInvestor – Dansk platform som giver dig et bredt udvalg af kryptovaluta.

Som du kan se, så mener vi at Coinbase er den bedste kryptovaluta app i 2023 , hvor du nemt kan komme i gang med at investere i kryptovaluta

KØB KRYPTOVALUTA HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Sådan kommer du i gang på en kryptovaluta app

Når du skal i gang med at bruge en kryptovaluta app, så skal du først og fremmest have oprettet din konto.

Vores favorit kryptovaluta app som vi har vurderet som den bedste kryptovaluta app er Coinbase. Derfor vil vi vise dig hvordan du opretter en konto hos Coinbase, og hvordan du køber dine første kryptovalutaer på platformen.

På Coinbase betaler man lave gebyrer ved køb af kryptovaluta, hvilket er en stor fordel, da du over tid kan spare rigtig mange penge på gebyrer, i modsætning til andre kryptovaluta apps, hvor du skal betale høje gebyrer.

Trin 1 – Vælg kryptovaluta handelsplatform

Når du skal vælge din kryptovaluta handelsplatform, så kan du med fordel se vores liste med de 3 platforme og udvælge en af dem. Vi har her lavet en lille guide til hvordan du bruger vores fortrukne kryptovaluta handelsplatform, nemlig Coinbase.

Trin 2 – Opret din konto

Når du har truffet dit valg og besluttet, hvilken kryptovaluta handelsplatform du vil handle fra, er næste skridt at oprette en handelskonto.
Herunder viser vi trin-for-trin hvordan du gør på Coinbase, men du kan med stor sandsynlighed også bruge guiden til andre handelsplatforme.

Start med at trykke på knappen herunder for at gå til Coinbase

KØB KRYPTOVALUTA HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Du lander nu hos Coinbase og skal klikke på “Get Started” for at oprette en konto.

coinbase kryptovaluta

Udfyld nu dine oplysninger og tryk “Create Free Account”

Du har nu modtaget en e -mail fra Coinbase, som du skal bekræfte. Når dette er gjort, kan du indsætte penge på din konto.

Du skal også besvare investeringsrelaterede spørgsmål samt verificere dig selv ved at verificere dit id. Dette gøres enten med pas eller andet ID -kort. Grunden til, at du skal give “følsomme oplysninger”, er fordi alle regulerede handelsplatforme har såkaldte KYC-procedurer. Dette er procedurer, der skal beskytte dig som bruger, samt forhindre ulovlig aktivitet såsom hvidvaskning af penge.

Trin 3 – Køb kryptovaluta

Nu hvor du har oprettet din handelskonto og indsat penge er det let at investere i kryptovaluta.

Du kan enten indtaste “Bitcoin” i søgefeltet øverst på siden eller benytte menuen til venstre og klikke på “Handelsmarkeder” for herefter at vælge kategorien “Krypto”

Du er nu inde på siden for Bitcoin og skal klikke på “Handl” for at foretage din første investering i Bitcoin.

Du kan nu indtaste beløbet du ønsker at købe Bitcoin for.

Når du har indtastet beløbet trykker du “Buy” for at købe.

Tillykke – Du er nu ejer af din kryptovaluta.

Coinbase – Bedste kryptovaluta app

Vi har valgt at kåre Coinbase som den bedste kryptovaluta app. Coinbase er en af de største platforme i verden indenforkryptovaluta og de har haft en massiv vækst i de seneste år, og har udviklet deres platform betydeligt.

Coinbase giver dig muligheden for at handle med en masse kryptovalutaer med lave gebyrer og på deres meget brugervenlige kryptovaluta app.

KØB KRYPTOVALUTA HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Capital.com

capital.com

Capital.com er en stor platform som giver dig mulighed for at investere i kryptovalutaer som CFD’er. Denne platform er især spændende for dig der vil handle med gearing på din kryptovaluta, og især en god platform til dig der vil fortage daytrading. Der er en lang række kryptovalutaer på deres platform, som giver dig rig mulighed for at investere i både de store og mindre kryptovalutaer.

Capital.com er en god kryptovaluta app for den mere erfarne CFD daytrader.

SaxoInvestor

saxoinvestor

SaxoInvestor er en dansk handelsplatform, som især henvender sig til helt de nye investorer. Det er en ret simpel platform, hvor du har gode muligheder for at handle kryptovalutaer, da det er målrettet det danske marked. Det er også en af grundene til at denne handelsplatform er på vores liste over de 3 bedste kryptovaluta apps. SaxoInvestor platformen giver dig rig mulighed for at investere i kryptovaluta, men også aktier, indeksfonde og ETF’er og det er også en stor fordel at platformen er på dansk. Derudover så indberetter de også helt automatisk til SKAT.

SaxoInvestor er en god kryptovaluta app for en ny investor.

OPRET KONTO PÅ SAXOINVESTOR HER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.

Hvad er vigtigt ved en kryptovaluta app?

Der er mange parametre som er vigtige at kende til, når man skal vælge en kryptovaluta app at investere igennem. Mange investorer har en langsigtede strategi og andre har en helt anden strategi. Hvis du vil finde en god kryptovaluta app, så skal du vide hvilke behov og krav du har til den kryptovaluta app som du kommer til at bruge.

Jeg fortrækker en kryptovaluta app som har en god brugervenlighed, har lave gebyrer og et stort udvalg af investeringsmuligheder.

Disse ting kan du som investorer holde øje med:

 • Brugervenligheden
 • Kurtage og gebyrer
 • Platformens sprog
 • Udvalg af investeringsmulighederne
 • Muligheden for at læse andre investorers erfaringer.

Overstående ting på listen er også ting jeg personligt holder øje med, og derfor er Coinbase som kryptovaluta app også vores fortrukne valg som den bedste platform.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken er den bedste kryptovaluta app i 2023?

Det kommer an på hvilken kryptovaluta strategi du har og hvilke krav du har har til din kryptovaluta app. Du kan se vores top 3 kryoptovaluta app her.

Hvilken kryptovaluta app er bedst at handle kryptovaluta på?

Vores fortrukne kryptovaluta app er Coinbase, som giver dig mulighed for at købe et stort udvalg af kryptovaluta med lave gebyrer.

Hvordan vælger man en god kryptovaluta app?

For at finde en god kryptovaluta app, så skal du sikre at dine krav til en platform bliver opfyldt, som f.eks. kan være priserne, brugervenligheden, udbud af investeringsmuligheder m.v.

Hvilken kryptovaluta app er bedst i Danmark?

Vi har lavet en liste med forskellige kryptovalut apps, som har hver deres fordele. Du kan se de forskellige kryptovaluta apps her

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen