Sådan køber du XRP (XRP)

Kampen om fremtidens betalingsform er i fuld gang og kryptovalutaen XRP er med helt oppe i feltet. Bygget på Ripple platformen kombinerer den hastigheden vi kender fra kreditkort med sikkerheden og gennemsigtigheden fra andre kryptovalutaer.

Netop derfor er den også eksploderet i værdi og siden lanceringen i 2014 er værdien steget mere end 22.000 procent! I 2021 alene har stigningen været 400 procent, men ser vi på markedsværdien af kryptovalutaer som Bitcoin er der stadig et stort potentiale.

Prisen på XRP bestemmes af udbud/efterspørgsel og kan stige eller falde flere procent på en dag. Noget der især drives af hvilke nyheder der er ude netop nu.

Ikke skræmt væk endnu?

Så læs videre og lær hvordan du investerer i XRP!

Køb din første XRP trin-for-trin

I dette afsnit forklarer vi hvordan du køber XRP og senere sælger igen.

Denne trin-for-trin vejledning er baseret på handelsplatformen eToro , da det er den platform vi anser for at være bedst. Du kan dog sagtens benytte guiden til en anden platform, da processen ofte er den samme.

Havde du investeret 1.000,- i XRP for 5 år siden havde du haft mere end 12.000.000,- idag!

Opret en konto hos eToro på 5 minutter og invester i XRP med det samme.

Du kan investere ned til 50$

eToro er verdens største sociale handelsplatform og er reguleret af CuSEC i EU, FCA i UK og FinCEN i USA.

Trin 1 – Vælg den rette handelsplatform

Det første skridt til at investere i XRP er at vælge en handelsplatform. I denne artikel tager vi udgangspunkt i at du ønsker at investere i XRP, men ønsker du senere at bruge dine XRP coins som betalingsmiddel er det også muligt ved eToro som er den handelsplatform vi anbefaler.

Der er rigtigt mange handelsplatforme der tilbyder at du kan købe og sælge XRP, men der er desværre også mange af dem som har høje gebyrer og problemer med sikkerheden.

Vi har samlet en række platforme herunder i vores topliste som vi alle selv har handlet på og vurderet ud fra:

 • Sikkerhed
 • Gebyrer
 • Brugervenlighed
 • Vejledning omkring investering
 • Værktøjer og andre funktioner

Ud fra ovenstående faktorer foretrækker vi handelsplatformen eToro. De er licenseret i EU, har rimelige priser og er meget brugevenligt for både nybegyndere og øvede.

 • Vurdering
  Unikke fordele
  • Optimer din strategi med AI analyser
  • Vælg imellem 3000+ CFD’er
  • Gratis webinars, kurser og guides
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  8/10
  Besøg Capital.com 67,7% af detailinvestorer taber penge på CFD handel.
 • Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  Besøg SaxoInvestor Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Platform optimeret til aktive investorer
  • Professionelle analyseværktøjer
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  Besøg SaxoTraderGo Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
Vis flere +

Trin 2 – Opret en konto

Når du har truffet dit valg og besluttet, hvilken handelsplatform du vil handle fra, er næste skridt at oprette en konto.
Herunder viser vi trin-for-trin hvordan du gør på eToro, men du kan med stor sandsynlighed også bruge guiden til andre platforme.

Start med at trykke på knappen herunder for at gå til eToro

OPRET GRATIS KONTO NU Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Du lander nu hos eToro og skal klikke på “Tilmeld dig eToro” for at oprette en konto.

Udfyld nu dine oplysninger og tryk “Begynd at handle”

Du har nu modtaget en email fra eToro, som du skal bekræfte. Når dette er gjort, kan du indsætte penge på din konto. Via betalingskort eller PayPal er minimumsindbetalingen $ 50, i modsætning til $ 500, hvis du vælger at foretage en bankoverførsel.

Du skal også besvare investeringsrelaterede spørgsmål samt verificere dig selv ved at verificere dit id. Dette gøres enten med pas eller andet ID -kort. Grunden til, at du skal give “følsomme oplysninger”, er fordi alle regulerede handelsplatforme har såkaldte KYC-procedurer. Dette er procedurer, der skal beskytte dig som bruger, samt forhindre ulovlig aktivitet såsom hvidvaskning af penge.

Trin 3 – Køb XRP (XRP)

Nu hvor du har oprettet din konto og indsat penge er det let at investere i XRP.

Du kan enten indtaste “XRP” i søgefeltet øverst på siden eller benytte menuen til venstre og klikke på “Handelsmarkeder” for herefter at vælge kategorien “Krypto”

Du er nu inde på siden for XRP og skal klikke på “Handl” for at foretage din første investering i XRP.

Du kan nu indtaste beløbet du ønsker at købe XRP for. Det mindste beløb du kan handle for er 50$

Når du har indtastet beløbet trykker du “Åbn handel” for at købe.

Du kan nu følge udviklingen for din investering ved at klikke på “Portefølje” i menuen til venstre.

Trin 4 – Sælg XRP (XRP)

Som investor ønsker du på et eller andet tidspunkt at sælge din investering. Enten for at hæve profitten eller tage et tab.

Det første du skal gøre at at klikke på “Portefølje” i menuen til venstre.

Klik her på XRP for at se alle dine åbne positioner med XRP.

For at lukke min position her skal jeg klikke på det røde kryds til højre.

Inden du lukker handlen skal du være opmærksom på at du er forpligtet du er forpligtet til at oplyse alle lukkede handler på din årsopgørelse og bliver beskattet heraf.

Ønsker du at lukke handlen, tryk nu på “Luk handlen” hvorefter pengene og eventuelle gevinster overføres direkte til din eToro konto. Du kan nu hæve pengene til din bankkonto hvis du ønsker det.

Er Ripple en god investering?


Kryptovalutaen har de seneste år oplevet en vækst på flere tusinde procent. Derudover er protokollen også meget populær blandt finansielle institutioner, hvilket giver krypto -entusiaster mundvand. Selvom kryptoen allerede er anerkendt som en af ​​markedets største og mest dominerende, er der flere Ripple -prognoser, der viser yderligere vækst i fremtiden.

Dette er baseret på en forventet stigning i brugerbasen, og jo flere institutioner der bruger protokollen, jo mere vil mønterne sandsynligvis vokse i værdi. Således betragtes det som en kryptovaluta med et stort potentiale, hvilket gør det til en spændende investering i det lange løb.

Det er dog vigtigt at huske, at prognoser kun er antagelser og ingen garantier. Ripple, som de fleste andre krypto, er flygtige objekter også drevet af udbud og efterspørgsel. Det betyder, at skarpe prissvingninger SKAL indgå. Således er det også en investering med meget høj risiko. Her er dine penge i fare, og du risikerer faktisk, at Ripple -værdien svinger med hele 10 procent eller mere på en dag.


Et flygtigt marked har imidlertid sine fordele. Specielt spekulanter og forhandlere kan drage fordel af de skarpe prissvingninger ved at købe lavt og sælge højt, for at få høje afkast.

For investering i XRP

 • Ripple er en populær protokol blandt finansielle institutioner og investorer
 • Ripplesatser er steget med 200 procent i de seneste år. Siden 2014 er den steget med over 20.000 procent
 • Den er rangeret som markedets 6. største kryptovaluta, og den har en markedsværdi på 27 milliarder dollars
 • Ripple -prisen er kun $ 0,5
 • Høj volatilitet muliggør høje gevinster på kort sigt

Imod investering i XRP

 • Det betragtes som en risikabel investering på grund af stor volatilitet
 • Prisen styres af temmelig ustabile faktorer. I princippet kan den falde til nul.
 • Historisk afkast er ingen garanti for fremtiden
 • Du må forvente hyppige prisændringer. Der er sket skarpe fald og vil sandsynligvis også forekomme i fremtiden

Ripple vs Bitcoin – Hvad er forskellen?


Bitcoin, som på mange måder er kryptomarkedets talisman, da den er den første og største, er kryptoen Ripple har hentet sin inspiration fra. Bitcoin var den første til at præsentere en decentraliseret og digital valuta, hvor transaktioner valideres på en open source -kode kaldet blockchain.

I virkeligheden ligner Ripple og Bitcoin meget, men de har også deres betydelige forskelle. For det første har de forskellige metoder til validering af transaktioner .

Hvor bitcoin bruger “mining”, bruger Ripple en konsensusmekanisme, hvor deltagende noder verificerer transaktionernes pålidelighed ved at foretage en slags afstemning. Dette giver mulighed for næsten øjeblikkelig bekræftelse uden centrale myndigheder. Slutresultatet er, at XRP forbliver decentraliseret og er hurtigere og mere pålidelig end mange af sine konkurrenter. Det betyder også, at XRP -konsensussystemet bruger ubetydelige mængder energi sammenlignet til Bitcoin, der betragtes som et energisvin.

Med andre ord kan Ripple fremstå som en “forbedret Bitcoin”, og så netop fordi den er både billigere og hurtigere og mere energieffektiv. Da Bitcoin bruger komplicerede og intensive former for “minedrift”, tager transaktionerne op til flere minutter, mens XRP kun tager sekunder at gennemføre en transaktion.

På grund af de markante forbedringer mener mange, at Ripple har en lysere fremtid end den energisultne Bitcoin. Ikke desto mindre forbliver Bitcoin i det mindste foreløbig den største og mest kraftfulde kryptokurrency på markedet, men der er ingen tvivl om, at dens position er truet af blandt andet Ripple.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er XRP (XRP)

XRP (XRP) er et krypto betalingsmiddel der bygger på Ripple teknologien. XRP er den 6. største kryptovaluta i verden med en markedsværdi på mere end 350 mia. kr.

Hvordan køber man XRP?

Du kan købe XRP på en kryptovalutabørs, handelsplatform eller ved at handle direkte med en anden person. Det er ikke svære end at lave en kontooverførsel, men er desværre ikke muligt hos bankerne endnu.

Vi har skrevet en guide hvor du indenfor 5 minutter kan eje din første XRP coin.
Læs vores guide til at købe XRP

Hvordan investerer man i XRP?

Du kan investere i XRP enten ved direkte at købe en XRP coin, eller ved at investere i en CFD der følger prisen på XRP. Ønsker du ikke at bruge XRP som betalingsmiddel er det ofte lettest at købe en CFD, men du skal være opmærksom på eventuelle gebyrer.

Kan jeg købe XRP med kreditkort?

Du kan købe XRP med kreditkort på næsten alle kryptovalutabørser. Handelsplatformen eToro tilbyder dig også at betale med kreditkort når du investerer hvilket betyder at du ikke skal vente flere dage på en kontooverførsel.

Kan jeg købe XRP med kontooverførsel?

Du kan købe XRP med kontooverførsel på alle kryptovalutabørser. Denne metode bruges oftest hvis det er store summer du ønsker at investere, men ulempen er at du skal vente flere dage før pengene kan investeres.

På handelsplatformen eToro kan du købe XRP med kontooverførsel hvis du overfører mindst 500$