Køb XRP: Stor Guide (2023 Opdatering)

Kampen om fremtidens betalingsform er i fuld gang og kryptovalutaen XRP er med helt oppe i feltet. Bygget på Ripple platformen kombinerer den hastigheden vi kender fra kreditkort med sikkerheden og gennemsigtigheden fra andre kryptovalutaer.

Netop derfor er den også eksploderet i værdi og siden lanceringen i 2014 er værdien steget mere end 22.000 procent! I 2021 alene har stigningen været 400 procent, men ser vi på markedsværdien af kryptovalutaer som Bitcoin er der stadig et stort potentiale.

Prisen på XRP bestemmes af udbud/efterspørgsel og kan stige eller falde flere procent på en dag. Noget der især drives af hvilke nyheder der er ude netop nu.

Ikke skræmt væk endnu?

Så læs videre og lær hvordan du investerer i XRP!

KØB XRP HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Køb din første XRP trin-for-trin

I dette afsnit forklarer vi hvordan du køber din første XRP.

Denne trin-for-trin vejledning er baseret på kryptovaluta handelsplatformen Coinbase. Du kan dog sagtens benytte guiden til en anden platform, da processen ofte er den samme.

Trin-for-trin Vejledning

 • Opret en konto på Coinbase.
 • Gennemfør id verificering.
 • Indsæt penge på din konto med kreditkort eller kontooverførsel.
 • Udvælg og køb den eller de kryptovalutaer du ønsker.
 • Husk at opsætte stop-loss.
 • Følg din strategi og sælg, eller køb op i takt med at kursen udvikler sig.
callout icon
KØB XRP HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Er Ripple en god investering?


Kryptovalutaen har de seneste år oplevet en vækst på flere tusinde procent. Derudover er protokollen også meget populær blandt finansielle institutioner, hvilket giver krypto -entusiaster mundvand. Selvom kryptoen allerede er anerkendt som en af ​​markedets største og mest dominerende, er der flere Ripple -prognoser, der viser yderligere vækst i fremtiden.

Dette er baseret på en forventet stigning i brugerbasen, og jo flere institutioner der bruger protokollen, jo mere vil mønterne sandsynligvis vokse i værdi. Således betragtes det som en kryptovaluta med et stort potentiale, hvilket gør det til en spændende investering i det lange løb.

Det er dog vigtigt at huske, at prognoser kun er antagelser og ingen garantier. Ripple, som de fleste andre krypto, er flygtige objekter også drevet af udbud og efterspørgsel. Det betyder, at skarpe prissvingninger SKAL indgå. Således er det også en investering med meget høj risiko. Her er dine penge i fare, og du risikerer faktisk, at Ripple -værdien svinger med hele 10 procent eller mere på en dag.


Et flygtigt marked har imidlertid sine fordele. Specielt spekulanter og forhandlere kan drage fordel af de skarpe prissvingninger ved at købe lavt og sælge højt, for at få høje afkast. Du kan se den live XRP kurs her.

For investering i XRP

 • Ripple er en populær protokol blandt finansielle institutioner og investorer
 • Ripplesatser er steget med 200 procent i de seneste år. Siden 2014 er den steget med over 20.000 procent
 • Den er rangeret som markedets 6. største kryptovaluta, og den har en markedsværdi på 27 milliarder dollars
 • Ripple -prisen er kun $ 0,5
 • Høj volatilitet muliggør høje gevinster på kort sigt

Imod investering i XRP

 • Det betragtes som en risikabel investering på grund af stor volatilitet
 • Prisen styres af temmelig ustabile faktorer. I princippet kan den falde til nul.
 • Historisk afkast er ingen garanti for fremtiden
 • Du må forvente hyppige prisændringer. Der er sket skarpe fald og vil sandsynligvis også forekomme i fremtiden

Ripple vs Bitcoin – Hvad er forskellen?


Bitcoin, som på mange måder er kryptomarkedets talisman, da den er den første og største, er kryptoen Ripple har hentet sin inspiration fra. Bitcoin var den første til at præsentere en decentraliseret og digital valuta, hvor transaktioner valideres på en open source -kode kaldet blockchain.

I virkeligheden ligner Ripple og Bitcoin meget, men de har også deres betydelige forskelle. For det første har de forskellige metoder til validering af transaktioner .

Hvor bitcoin bruger “mining”, bruger Ripple en konsensusmekanisme, hvor deltagende noder verificerer transaktionernes pålidelighed ved at foretage en slags afstemning. Dette giver mulighed for næsten øjeblikkelig bekræftelse uden centrale myndigheder. Slutresultatet er, at XRP forbliver decentraliseret og er hurtigere og mere pålidelig end mange af sine konkurrenter. Det betyder også, at XRP -konsensussystemet bruger ubetydelige mængder energi sammenlignet til Bitcoin, der betragtes som et energisvin.

Med andre ord kan Ripple fremstå som en “forbedret Bitcoin”, og så netop fordi den er både billigere og hurtigere og mere energieffektiv. Da Bitcoin bruger komplicerede og intensive former for “minedrift”, tager transaktionerne op til flere minutter, mens XRP kun tager sekunder at gennemføre en transaktion.

På grund af de markante forbedringer mener mange, at Ripple har en lysere fremtid end den energisultne Bitcoin. Ikke desto mindre forbliver Bitcoin i det mindste foreløbig den største og mest kraftfulde kryptovaluta på markedet, men der er ingen tvivl om, at dens position er truet af blandt andet Ripple. Hvis du ønsker at læse hvordan du kan bruge kryptovaluta til andet end investering, så kan du også læse hvordan du bruger en kryptovaluta wallet.

KØB XRP HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er XRP (XRP)

XRP (XRP) er et krypto betalingsmiddel der bygger på Ripple teknologien. XRP er den 6. største kryptovaluta i verden med en markedsværdi på mere end 350 mia. kr.

Hvordan køber man XRP?

Du kan købe XRP på en kryptovalutabørs, handelsplatform eller ved at handle direkte med en anden person. Det er ikke svære end at lave en kontooverførsel, men er desværre ikke muligt hos bankerne endnu.

Vi har skrevet en guide hvor du indenfor 5 minutter kan eje din første XRP coin.
Læs vores guide til at købe XRP

Hvordan investerer man i XRP?

Du kan investere i XRP enten ved direkte at købe en XRP coin, eller ved at investere i en CFD der følger prisen på XRP. Ønsker du ikke at bruge XRP som betalingsmiddel er det ofte lettest at købe en CFD, men du skal være opmærksom på eventuelle gebyrer.

Kan jeg købe XRP med kreditkort?

Du kan købe XRP med kreditkort på næsten alle kryptovalutabørser. Handelsplatformen Coinbase tilbyder dig også at betale med kreditkort når du investerer hvilket betyder at du ikke skal vente flere dage på en kontooverførsel.

Kan jeg købe XRP med kontooverførsel?

Du kan købe XRP med kontooverførsel på alle kryptovalutabørser. Denne metode bruges oftest hvis det er store summer du ønsker at investere, men ulempen er at du skal vente flere dage før pengene kan investeres.

På handelsplatformen Coinbase kan du købe XRP med kontooverførsel hvis du overfører mindst 500$

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen