Køb Tron: Stor Guide (2023 Opdatering)

Tron er af af de nyere kryptovalutaer, og derfor har vi lavet en købsguide, så du kan lære at købe Tron kryptovaluta. Køb Tron eller ej er det store spørgsmål som mange investorer stiller sig selv, nu hvor kryptovaluta brager derudaf. Guiden her indeholder alt du skal vide, så du kan finde ud af om du skal investere i Tron (TRX)

Prisen på Tron bestemmes af udbud/efterspørgsel og der er ikke nogen regulering der forsøger at minimere de udsving, det betyder at gode/dårlige nyheder eller store investorer der køber/sælger kan have en stor indvirkning på prisen og 10% prisfald/stigning på en dag er ikke unormalt for Tron.

Ikke skræmt væk endnu?

Så læs videre og lær hvordan du investerer i Tron!

KØB TRON HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Køb din første Tron trin-for-trin

I dette afsnit forklarer vi hvordan du køber din første Tron.

Denne trin-for-trin vejledning er baseret på kryptovaluta handelsplatformen Coinbase. Du kan dog sagtens benytte guiden til en anden platform, da processen ofte er den samme.

Trin-for-trin Vejledning

  • Opret en konto på Coinbase.
  • Gennemfør id verificering.
  • Indsæt penge på din konto med kreditkort eller kontooverførsel.
  • Udvælg og køb den eller de kryptovalutaer du ønsker.
  • Husk at opsætte stop-loss.
  • Følg din strategi og sælg, eller køb op i takt med at kursen udvikler sig.
callout icon
KØB TRON HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Hvad er Tron?

Tron-netværket er bedre kendt som Tronix (TRX) og er det der er interessant hvis du investerer i det. Tron blev grundlagt i 2017, som en non profit organisation i Singapore.

Tron er skabt som et bindeled mellem indholdsskabere og indholdsbrugere, hvor man som indholdsbruger kan betale direkte til skaberen af indholdet i stedet for at betale et gebyr til en mellemmand.

Et eksempel kan være Spotify, hvor de tilbyder at deres brugere kan høre en masse musik igennem deres musiktjeneste. Her skal man som kunde betale Spotify for at få lov at høre et bestemt nummer igennem deres abonnement. Musikken er ikke lavet af Spotify, men oftest af de forskellige kunstnere som indspiller musikken. Her kommer størstedelen af beløbet som man betaler til Spotify, mens en lille del af beløbet kommer til producenten/ skaberen af musikken.

Med Tron kan man som bruger på deres offentlige blockchain netværk købe og sælge digitalt indhold, på en billig og effektiv måde, så man kan skære mellemmanden væk som vi ser med Spotify ovenfor.

Visionen med Tron er på den måde at fjerne udfordringen ved at det er de store og magtfulde virksomheder der kan kontrollere internettet og indholdet derpå. Du kan i vores artikel læse om hvordan du kan fortage investering i kryptovaluta.

Er Tron en god investering?

Om Tron er en god investering er svært at svare på, da vi ikke kan se ud i fremtiden, men der er ingen tvivl om at det er et interessant projekt som de har skabt. Målet om at enhver som har lyst kan skabe deres eget digitale indhold og sælge det uden at bruge en mellemmand, så skaberen af indholdet derved har en højere profit end normalt er utrolig spændende. Tron har utroligt mange ambitiøse mål som vi kommer til at følge tæt i de kommende år.

Der er ingen tvivl om at Tron kan blive en rigtig god investering hvis de formår at blive en seriøs spiller indenfor salget af digitalt indhold, men da de har så mange ambitiøse mål, så er det ikke sikkert at de kan indfri alle deres mål, hvilket naturligvis er noget du skal have i tankerne, hvis du overvejer at investere i Tron. Investering i Tron har nemlig en risiko som med enhver anden investering, så derfor bør du lave din egen research inden du køber Tron. Se Tron kurs her.

KØB TRON HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Ofte stillede spørgsmål?

Hvad er Tron?

Tron er en decentraliseret digital valuta også kaldet en kryptovaluta. Prisen på Tron bestemmes af udbud/efterspørgsel og har i flere år været en populær investering.

Hvordan køber man en Tron?

Du kan købe Tron på en kryptovalutabørs, handelsplatform eller ved at handle direkte med en anden person. Det er ikke svære end at lave en kontooverførsel, men er desværre ikke muligt hos bankerne endnu.

Vi har skrevet en guide hvor du indenfor 5 minutter kan eje din første Tron.
Læs vores guide til at købe Tron

Hvordan investerer man i Tron?

Du kan investere i Tron enten ved direkte at købe en Tron, eller ved at investere i en CFD der følger prisen på Tron. Ønsker du ikke at bruge Tron som betalingsmiddel er det ofte lettest at købe en CFD, men du skal være opmærksom på eventuelle gebyrer.

Kan jeg købe Tron med kreditkort?

Du kan købe Tron med kreditkort på næsten alle kryptovalutabørser. Handelsplatformen Coinbase tilbyder dig også at betale med kreditkort når du investerer hvilket betyder at du ikke skal vente flere dage på en kontooverførsel.

Kan jeg købe Tron med kontooverførsel?

Du kan købe Tron med kontooverførsel på alle kryptovalutabørser. Denne metode bruges oftest hvis det er store summer du ønsker at investere, men ulempen er at du skal vente flere dage før pengene kan investeres. På handelsplatformen Coinbase kan du købe Tron med kontooverførsel hvis du overfører mindst 200$

Skal man betale skat af Tron?

Når du som privatperson køber og sælger Tron, anses det af Skat som spekulation. Det vil sige at du køber dem med henblik på at opnå fortjeneste ved et videresalg. Derfor er du forpligtet til at opgive det på din årsopgørelse når du har en fortjeneste eller tab ved salg af Tron.

Hvordan hæver man Tron?

Hvordan du hæver dine Tron afhænger af hvordan du har købt dem. Er det en CFD du har købt skal du blot lukke handlen på handelsplatformen og hæve dine penge, men er de opbevaret i en wallet skal du sælge dem på en kryptovalutabørs.

Kan man købe Tron i banken?

Du kan ikke købe Tron i langt de fleste danske banker. Nogle enkelte banker som Saxo Bank giver dig lov til at købe en CFD der følger prisen på Tron , men ønsker du at eje en Tron skal du finde en anden handelsplatform som f.eks. Coinbase.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen