Køb The Graph: Stor Guide (2023 Opdatering)

Køb The Graph (GRT)? Eller ønsker du blot at finde ud af hvad The Graph er for en kryptovaluta? Der er ingen tvivl om at det er en spændende kryptovaluta, som er blandt en af de største kryptovalutaer der findes. Der er blevet skabt mere end 3000 subgraphs baseret på The Graph, og den er vokset utroligt meget på kort tid.

Prisen på The Graph bestemmes af udbud/efterspørgsel og der er ikke nogen regulering der forsøger at minimere de udsving, det betyder at gode/dårlige nyheder eller store investorer der køber/sælger kan have en stor indvirkning på prisen og 10% prisfald/stigning på en dag er ikke unormalt for The Graph.

Ikke skræmt væk endnu?

Så læs videre og lær hvordan du investerer i The Graph!

KØB THE GRAPH HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Køb din første The Graph trin-for-trin

I dette afsnit forklarer vi hvordan du køber din første The Graph.

Denne trin-for-trin vejledning er baseret på kryptovaluta handelsplatformen Coinbase. Du kan dog sagtens benytte guiden til en anden platform, da processen ofte er den samme.

Trin-for-trin Vejledning

  • Opret en konto på Coinbase.
  • Gennemfør id verificering.
  • Indsæt penge på din konto med kreditkort eller kontooverførsel.
  • Udvælg og køb den eller de kryptovalutaer du ønsker.
  • Husk at opsætte stop-loss.
  • Følg din strategi og sælg, eller køb op i takt med at kursen udvikler sig.
callout icon
KØB THE GRAPH HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Hvad er The Graph?

The Graph (GRT) er en decentraliseret kryptovaluta, men det er også en open-source indekseringsprotokol til blockchain-data. Her kan udviklere nemlig bygge og udgive deres forskellige API’er, bedre kendt som Subgraphs. Disse Subgraphs laver forespørgsler over GraphQL som vi forklare dig er længere nede.

The Graph platformen kan bruges til at søge efter enhver Ethereum-data igennem nogle nemme forespørgsler, og dette løser et af de store problemer som mange kryptovalutaer baseret på blockchain har. Blockchain-apps har nemlig svært ved at opfylde flere kriterier såsom sikkerhed og kædereorganisering, for at opfylde forespørgsler, hvor The Graph har en løsning på det problem.

Gennem disse ”Subgraphs” så indekserer The Graph nemlig blockchain-data, som alle brugere kan få adgang til via GraphQL Api, som er skabt af teamet bag The Graph. Der har nemlig ikke tidligere været skabt forespørgselssoftware til blockchain endnu, hvilket The Graph har skabt.

Målet med The Graph på den lange bane er at udvide til flere blockchains, og give ejerskabet og styringen til fællesskabet, og på den måde demokratisere kryptovalutaen.

Hvis du overvejer at investere i andre kryptovalutaer, kan du læse vores indlæg om at hvordan du kan investere i kryptovaluta.

Er The Graph en god investering?

Om The Graph er en god investering er svært at svare på, da vi ikke kan se ud i fremtiden. Men der er ingen tvivl om at udbud og efterspørgsel har en stor indflydelse på en kryptovaluta som The Graph, hvor der er lavet et såkaldt ”Max supply” som betyder at der er et maksimum for hvor mange The Graph kryptovaluta tokens der kan eksistere.

The Graph har et max Supply på 10 milliarder stks, hvilket betyder at du skal holde øje med hvor stort et udbud der er, hvis du gerne vil investere i The Graph. Derudover så skal du også holde øje med hvad medierne skriver omkring The Graph, da medierne har en stor påvirkning på hvor mange der køber kryptovaluta, og derfor er det vigtigt at være opmærksom. Men The Graph er en af de store kryptovaluta og uden tvivl spændende for mange investorer at følge med i, ligesom vi selv kommer til at følge denne kryptovaluta i de kommende år. Men vi kan ikke give et endegyldigt svar på om The Graph er en god investering, da det havde krævet at vi kunne forudsige fremtiden. Se den live the graph kurs.

KØB THE GRAPH HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Ofte stillede spørgsmål?

Hvad er The Graph?

The Graph er en decentraliseret digital valuta også kaldet en kryptovaluta. Prisen på The Graph bestemmes af udbud/efterspørgsel og har i flere år været en populær investering.

Hvordan køber man en The Graph (GRT)?

Du kan købe The Graph på en kryptovalutabørs, handelsplatform eller ved at handle direkte med en anden person. Det er ikke svære end at lave en kontooverførsel, men er desværre ikke muligt hos bankerne endnu.

Vi har skrevet en guide hvor du indenfor 5 minutter kan eje din første The Graph.
Læs vores guide til at købe The Graph

Hvordan investerer man i The Graph?

Du kan investere i The Graph enten ved direkte at købe en The Graph, eller ved at investere i en CFD der følger prisen på The Graph. Ønsker du ikke at bruge The Graph som betalingsmiddel er det ofte lettest at købe en CFD, men du skal være opmærksom på eventuelle gebyrer.

Kan jeg købe The Graph med kreditkort?

Du kan købe The Graph med kreditkort på næsten alle kryptovalutabørser. Handelsplatformen Coinbase tilbyder dig også at betale med kreditkort når du investerer hvilket betyder at du ikke skal vente flere dage på en kontooverførsel.

Kan jeg købe The Graph med kontooverførsel?

Du kan købe The Graph med kontooverførsel på alle kryptovalutabørser. Denne metode bruges oftest hvis det er store summer du ønsker at investere, men ulempen er at du skal vente flere dage før pengene kan investeres. På handelsplatformen Coinbase kan du købe The Graph med kontooverførsel hvis du overfører mindst 200$

Skal man betale skat af The Graph?

Når du som privatperson køber og sælger The Graph, anses det af Skat som spekulation. Det vil sige at du køber dem med henblik på at opnå fortjeneste ved et videresalg. Derfor er du forpligtet til at opgive det på din årsopgørelse når du har en fortjeneste eller tab ved salg af The Graph.

Hvordan hæver man The Graph?

Hvordan du hæver dine The Graph afhænger af hvordan du har købt dem. Er det en CFD du har købt skal du blot lukke handlen på handelsplatformen og hæve dine penge, men er de opbevaret i en wallet skal du sælge dem på en kryptovalutabørs.

Kan man købe The Graph i banken?

Du kan ikke købe The Graph i langt de fleste danske banker. Nogle enkelte banker som Saxo Bank giver dig lov til at købe en CFD der følger prisen på The Graph, men ønsker du at eje en The Graph skal du finde en anden handelsplatform som f.eks. Coinbase.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen