Køb Synthetix: Stor Guide (2023 Opdatering)

Køb Synthetix (SNX)? Eller ønsker du blot at finde ud af hvad Synthetix er for en kryptovaluta? Synthetix er baseret på teknologien bag Ethereum, og er uden tvivl en af de spændende kryptovalutaer, også kendt som Tokens der er blevet skabt. Der er på rekord tid solgt for mere end 30 millioner dollars af Synthetix, hvilket vidner om hvor godt Synthetix er blevet taget imod.

Prisen på Synthetix bestemmes af udbud/efterspørgsel og der er ikke nogen regulering der forsøger at minimere de udsving, det betyder at gode/dårlige nyheder eller store investorer der køber/sælger kan have en stor indvirkning på prisen og 10% prisfald/stigning på en dag er ikke unormalt for Synthetix.

Ikke skræmt væk endnu?

Så læs videre og lær hvordan du investerer i Synthetix!

KØB SYNTHETIX HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Køb din første Synthetix trin-for-trin

I dette afsnit forklarer vi hvordan du køber din første Synthetix.

Denne trin-for-trin vejledning er baseret på kryptovaluta handelsplatformen Coinbase. Du kan dog sagtens benytte guiden til en anden platform, da processen ofte er den samme.

Trin-for-trin Vejledning

  • Opret en konto på Coinbase.
  • Gennemfør id verificering.
  • Indsæt penge på din konto med kreditkort eller kontooverførsel.
  • Udvælg og køb den eller de kryptovalutaer du ønsker.
  • Husk at opsætte stop-loss.
  • Følg din strategi og sælg, eller køb op i takt med at kursen udvikler sig.
callout icon
KØB SYNTHETIX HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Hvad er Synthetix?

Synthetix (SNX) blev skabt tilbage i 2017, og er idag blevet børsnoteret med koden SNX. Grundlæggeren var Kain Warwick som har skabt Synthetix baseret på Ethereum-netværket. I dette netværk, så kan en SNX-ejer modtage staking betalinger, som tak for at holde denne token/kryptovaluta ved lige.

Synthetix netværket fungerer med Ethereum ERC20 og der er solgt for mere end 30 millioner dollars på kort tid. Der er en stor sikkerhed i dette netværk, da det opretholdes ved anvendelsen af proof-of-stake konsendus.

Med Synthetix, så har man en software som giver brugere muligheden for at kunne præge de nye kryptovalutaer som efterligner de virkelige aktiver som f.eks. den amerikanske dollar, men også kryptovalutaer såsom Bitcoin.

For at skabe disse syntetiske aktiver, så skal der bruges en SNX og en Synths, som kan efterligne alle aktiver. Man skal starte med at skaffe en SNX og derefter deponere den på Synthetix-platformen, hvor man efterfølgende får oprettet af platformen et nyt synth-token efter eget valg.

Der findes utallige decentraliserede DeFi coins og her er Synthetix en spændende en af slagsen. En Synthetix-bruger behøver ikke at skulle stole på en bestemt instution eller person for at kunne administrere kryptovalutaen, men kun den kode som kryptovalutaen er skrevet i.

Med Synthetix kan brugere låse deres SNX coins, hvor de så bliver berettiget til at modtage en del af de gebyrer som er på platformen når deres coins handles. Dette gebyr er typisk på omkring 0,3% af en udveksling, som alle brugere der låser deres SNX coins vil få del af.

Udover at man som bruger af SNX har mulighed for at låse deres SNX for at få en del af gebyrerne, så er man også berettiget til at modtage ”indsatsbelønninger” som svarer til yderligere SNX-tokens, som systemet automatisk distribuere til brugere der låser deres tokens for at skabe Synths. Antallet af tokens bestemmes af de softwareregler der er skabt i koden, hvor det samlede antal SNX er designet til at stige markant over de kommende år.

Hvis du overvejer at investere i andre kryptovalutaer, kan du læse vores indlæg om hvordan du kan købe din kryptovaluta her.

Er synthetix en god investering?

Om Synthetix er en god investering er svært at svare på, da vi ikke kan forudsige fremtiden. Men Synthetix er en utroligt spændende kryptovaluta som gør sig unik ved at give brugerne mulighed for at låse deres SNX-tokens og derved få en del af de vekslegebyrer. Derudover så kan man også tjene yderligere tokens, hvilket er endnu en grund til at investorer i Synthetix vil enten købe flere SNX-tokens eller blot ønsker at beholde en del af deres portefølje. Men som med enhver anden kryptovaluta, så er de ret volatile, hvilket også betyder at man skal kende sin risikoprofil hvis man vælger at investere i kryptovaluta.

Der er et stort potentiale i Synthetix og deres teknologi, så den kommer vi uden tvivl til at følge tæt i fremtiden.

Se Synthetix kursen i realtid.

KØB SYNTHETIX HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Ofte stillede spørgsmål?

Hvad er Synthetix?

Synthetix er en decentraliseret digital valuta også kaldet en kryptovaluta. Prisen på Synthetix bestemmes af udbud/efterspørgsel og har i flere år været en populær investering.

Hvordan køber man en Synthetix (SNX)?

Du kan købe Synthetix på en kryptovalutabørs, handelsplatform eller ved at handle direkte med en anden person. Det er ikke svære end at lave en kontooverførsel, men er desværre ikke muligt hos bankerne endnu.

Vi har skrevet en guide hvor du indenfor 5 minutter kan eje din første Synthetix.
Læs vores guide til at købe Synthetix

Hvordan investerer man i Synthetix?

Du kan investere i Synthetix enten ved direkte at købe en Synthetix, eller ved at investere i en CFD der følger prisen på Synthetix. Ønsker du ikke at bruge Synthetix som betalingsmiddel er det ofte lettest at købe en CFD, men du skal være opmærksom på eventuelle gebyrer.

Kan jeg købe Synthetix med kreditkort?

Du kan købe Synthetix med kreditkort på næsten alle kryptovalutabørser. Handelsplatformen Coinbase tilbyder dig også at betale med kreditkort når du investerer hvilket betyder at du ikke skal vente flere dage på en kontooverførsel.

Kan jeg købe Synthetix med kontooverførsel?

Du kan købe Synthetix med kontooverførsel på alle kryptovalutabørser. Denne metode bruges oftest hvis det er store summer du ønsker at investere, men ulempen er at du skal vente flere dage før pengene kan investeres. På handelsplatformen Coinbase kan du købe Synthetix med kontooverførsel hvis du overfører mindst 200$

Skal man betale skat af Synthetix?

Når du som privatperson køber og sælger Synthetix, anses det af Skat som spekulation. Det vil sige at du køber dem med henblik på at opnå fortjeneste ved et videresalg. Derfor er du forpligtet til at opgive det på din årsopgørelse når du har en fortjeneste eller tab ved salg af Synthetix.

Hvordan hæver man Synthetix?

Hvordan du hæver dine Synthetix afhænger af hvordan du har købt dem. Er det en CFD du har købt skal du blot lukke handlen på handelsplatformen og hæve dine penge, men er de opbevaret i en wallet skal du sælge dem på en kryptovalutabørs.

Kan man købe Synthetix i banken?

Du kan ikke købe Synthetix i langt de fleste danske banker. Nogle enkelte banker som Saxo Bank giver dig lov til at købe en CFD der følger prisen på Synthetix, men ønsker du at eje en Synthetix skal du finde en anden handelsplatform som f.eks. Coinbase.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen