Køb SushiSwap: Stor Guide (2023 Opdatering)

Køb SushiSwap (SUSHI)? Eller ønsker du blot at finde ud af hvad SushiSwap er for en kryptovaluta? SushiSwap er en af de kryptovalutaer der har været hurtigst voksende i den senere tid. SushiSwap er en platform, hvor du kan sælge og købe kryptovaluta, og beslutninger i forhold til udviklingen af SushiSwap træffes af ejerne af SUSHI kryptovalutaen, hvor du kan indsende forslag og stemme på andres forslag, hvilket adskiller sig fra mange andre kryptovalutaer.

Prisen på SushiSwap bestemmes af udbud/efterspørgsel og der er ikke nogen regulering der forsøger at minimere de udsving, det betyder at gode/dårlige nyheder eller store investorer der køber/sælger kan have en stor indvirkning på prisen og 10% prisfald/stigning på en dag er ikke unormalt for SushiSwap.

Ikke skræmt væk endnu?

Så læs videre og lær hvordan du investerer i SushiSwap!

KØB SUSHISWAP HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Køb din første SushiSwap trin-for-trin

I dette afsnit forklarer vi hvordan du køber din første SushiSwap.

Denne trin-for-trin vejledning er baseret på kryptovaluta handelsplatformen Coinbase. Du kan dog sagtens benytte guiden til en anden platform, da processen ofte er den samme.

Trin-for-trin Vejledning

  • Opret en konto på Coinbase.
  • Gennemfør id verificering.
  • Indsæt penge på din konto med kreditkort eller kontooverførsel.
  • Udvælg og køb den eller de kryptovalutaer du ønsker.
  • Husk at opsætte stop-loss.
  • Følg din strategi og sælg, eller køb op i takt med at kursen udvikler sig.
callout icon
KØB SUSHISWAP HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Hvad er SushiSwap?

SushiSwap er en software som kører på Ethereums blockchain teknologi. SushiSwap bruger en samling af likviditetspuljer, til at sikre at man nemt kan købe og sælge kryptovalutaer. Brugerne låser først deres aktiver op ved hjælp af ”SmartContracts” og handlende kan både købe og sælge deeres kryptovalutaer fra disse puljer, eller bytte et token ud med et andet token.

SushiSwap er en af flere decentraliserede finanseringsplatforme, også kendt som ”Defi”, som giver SushiSwap brugerne mulighed for at handle kryptovalutaer uden et behov for en central operatør. Dette betyder at alle beslutninger omkring viderudvikling af SushiSwap blockchain softwaren kan besluttes af ejerne af deres kryptovaluta SUSHI, og enhver der er indehaver af SushiSwap kan forslå nye ændringer til hvordan det hele skal fungerer og også stemme på andre ejeres forslag.

Hvis du overvejer at investere i andre kryptovalutaer, kan du læse vores indlæg om ”Køb kryptovaluta”.

Er SushiSwap en god investering?

Om SushiSwap er en god investering afhænger af mange parametre og da vi ikke kan forudsige fremtiden, så kan vi heller ikke give et endegyldigt svar på om SushiSwap er en god investering. Men det er uden tvivl en spændende kryptovaluta som har fået en del omstale siden sin lancering.

SushiSwaps kryptovaluta SUSHI spiller en meget vigtig rolle i forhold til vedligeholdelse og driften af sit netværk, da ejerne af SUSHI kryptovaluta kan hjælpe med at beslutte hvad der skal ske med protokollerne når de stemmer om forslagene der kan forbedre deres økosystem. Jo flere der bruger SushiSwap når de køber og sælger kryptovalutaer, jo mere bliver SUSHI værd. Man har også muligheden for at tjene flere SushiSwap kryptovalutaer ved at satse dine SUSHI kryptovaluta på deres app med navnet SushiBar, og derved tjene flere SUSHI kryptovalutaer.

Hvis der forsat kommer flere brugere og investorer til SushiSwap, så kan de potentielt stige markant i værdi, men der medfølger en høj risiko når du investere i en kryptovaluta som SushiSwap, så du bør ikke investere for penge som du ikke har råd til at tabe.

Men SushiSwap er en af de kryptovalutaer og software som vi uden tvivl kommer til at følge i fremtiden. Se den live SushiSwap kurs her.

KØB SUSHISWAP HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Ofte stillede spørgsmål?

Hvad er SushiSwap?

SushiSwap er en decentraliseret digital valuta også kaldet en kryptovaluta. Prisen på SushiSwap bestemmes af udbud/efterspørgsel og har i flere år været en populær investering.

Hvordan køber man en SushiSwap (SUSHI)?

Du kan købe SushiSwap på en kryptovalutabørs, handelsplatform eller ved at handle direkte med en anden person. Det er ikke svære end at lave en kontooverførsel, men er desværre ikke muligt hos bankerne endnu.

Vi har skrevet en guide hvor du indenfor 5 minutter kan eje din første SushiSwap.
Læs vores guide til at købe SushiSwap

Hvordan investerer man i SushiSwap?

Du kan investere i SushiSwap enten ved direkte at købe en SushiSwap, eller ved at investere i en CFD der følger prisen på SushiSwap. Ønsker du ikke at bruge SushiSwap som betalingsmiddel er det ofte lettest at købe en CFD, men du skal være opmærksom på eventuelle gebyrer.

Kan jeg købe SushiSwap med kreditkort?

Du kan købe SushiSwap med kreditkort på næsten alle kryptovalutabørser. Handelsplatformen Coinbase tilbyder dig også at betale med kreditkort når du investerer hvilket betyder at du ikke skal vente flere dage på en kontooverførsel.

Kan jeg købe SushiSwap med kontooverførsel?

Du kan købe SushiSwap med kontooverførsel på alle kryptovalutabørser. Denne metode bruges oftest hvis det er store summer du ønsker at investere, men ulempen er at du skal vente flere dage før pengene kan investeres. På handelsplatformen Coinbase kan du købe SushiSwap med kontooverførsel hvis du overfører mindst 200$

Skal man betale skat af SushiSwap?

Når du som privatperson køber og sælger SushiSwap, anses det af Skat som spekulation. Det vil sige at du køber dem med henblik på at opnå fortjeneste ved et videresalg. Derfor er du forpligtet til at opgive det på din årsopgørelse når du har en fortjeneste eller tab ved salg af SushiSwap.

Hvordan hæver man SushiSwap?

Hvordan du hæver dine SushiSwap afhænger af hvordan du har købt dem. Er det en CFD du har købt skal du blot lukke handlen på handelsplatformen og hæve dine penge, men er de opbevaret i en wallet skal du sælge dem på en kryptovalutabørs.

Kan man købe SushiSwap i banken?

Du kan ikke købe SushiSwap i langt de fleste danske banker. Nogle enkelte banker som Saxo Bank giver dig lov til at købe en CFD der følger prisen på SushiSwap, men ønsker du at eje en SushiSwap skal du finde en anden handelsplatform som f.eks. Coinbase.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen