Køb Storj: Den totala 2023 guiden

Køb Storj (STORJ)? Eller ønsker du blot at finde ud af hvad Storj er for en kryptovaluta? Storj giver enhver der bruger deres software muligheden for at leje sin ubrugte harddiskplads ud til andre brugere, og på den måde tjene penge på dette. Storj giver altså brugere mulighed for at brugere kan gemme sine filer på andre brugeres harddisk, og brugeren der udlejer sine ressourcer kan tjene ekstra penge ved at acceptere STORJ softwaren på sin enhed.

Prisen på Storj bestemmes af udbud/efterspørgsel og der er ikke nogen regulering der forsøger at minimere de udsving, det betyder at gode/dårlige nyheder eller store investorer der køber/sælger kan have en stor indvirkning på prisen og 10% prisfald/stigning på en dag er ikke unormalt for Storj.

Ikke skræmt væk endnu?

Så læs videre og lær hvordan du investerer i Storj-coin!

KØB STORJ HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Køb din første Storj coin trin-for-trin

I dette afsnit forklarer vi hvordan du køber din første Storj.

Denne trin-for-trin vejledning er baseret på kryptovaluta handelsplatformen Coinbase. Du kan dog sagtens benytte guiden til en anden platform, da processen ofte er den samme.

Trin-for-trin Vejledning

  • Opret en konto på Coinbase.
  • Gennemfør id verificering.
  • Indsæt penge på din konto med kreditkort eller kontooverførsel.
  • Udvælg og køb den eller de kryptovalutaer du ønsker.
  • Husk at opsætte stop-loss.
  • Følg din strategi og sælg, eller køb op i takt med at kursen udvikler sig.
callout icon
KØB STORJ HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Hvad er Storj?

Storj Labs blev stiftet af Shawn Wilkison og John Quinn tilbage i 2014, hvor de grundlagde Storj-platformen. De lagde ud med at lancere platformen på Bitcoin blockchain, men fik migrerede den over til Ethereum blockchain i 2017.

I 2014 så rejste Storj Labs hele 910 Bitcoin som havde en værdi af 460.000 dollars på daværende tidspunkt. De rejste i 2017 3 millioner dollars og solgte tokens senere på året og rejste cirka 30 millioner dollars.

Der findes flere krypto-drevne cloud-lagringsplatforme, og her er Storj én af de populære af slagsen. Storj giver nemlig mulighed for at brugere kan udleje en del af deres ubrugte harddiskplads til andre brugere mod at de får betaling får det.

Det fungerer lidt som med Amazon og Google med deres cloud lagring, men i modsætning til Amazon og Googles cloud løsninger, så er Storj platformen afhængig af deres store netværk af brugere, for at kunne administrere deres datalagring.

Storj hævder at have en netværkskapacitet på mere end 100 petabyte, som løbende vokser i takt med at flere brugere bruger deres platform.

Hvis du overvejer at investere i andre kryptovalutaer, kan du læse vores indlæg og lær Hvordan man køber krypto her.

Er Storj en god investering?

Om Storj er en god investering, afhænger af hvad fremtiden bringer for kryptovaluta. Men STORJ har sin værdi fra den nytte som den skaber, da det er den mest brugte betalingsform i softwaren.

Brugere kan altså købe og anvende STORJ netværket til at gemme deres filer, og kan modtage betaling som kompensation for at deres ekstra båndbredde bliver brugt, lidt som hvis du køber Filecoin, da de har samme formål. De har også et begrænset udbud af STORJ-tokens, som betyder at der aldrig kan være mere end 500 millioner STORJ.

Vi kan ikke give dig et endegyldigt svar på om STORJ-coins er en god investering, men det er et spændende projekt, som vi kommer til at følge tæt i fremtiden.

Du kan også følge den live Storj kurs.

KØB STORJ HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Ofte stillede spørgsmål?

Hvad er Storj?

Storj en decentraliseret digital valuta også kaldet en kryptovaluta. Prisen på Storj bestemmes af udbud/efterspørgsel og har i flere år været en populær investering.

Hvordan køber man en Storj (STORJ)?

Du kan købe Storj på en kryptovalutabørs, handelsplatform eller ved at handle direkte med en anden person. Det er ikke svære end at lave en kontooverførsel, men er desværre ikke muligt hos bankerne endnu.

Vi har skrevet en guide hvor du indenfor 5 minutter kan eje din første Storj.
Læs vores guide til at købe Storj

Hvordan investerer man i Storj?

Du kan investere i Storj enten ved direkte at købe en Storj, eller ved at investere i en CFD der følger prisen på Storj. Ønsker du ikke at bruge Storj som betalingsmiddel er det ofte lettest at købe en CFD, men du skal være opmærksom på eventuelle gebyrer.

Kan jeg købe Storj med kreditkort?

Du kan købe Storj med kreditkort på næsten alle kryptovalutabørser. Handelsplatformen Coinbase tilbyder dig også at betale med kreditkort når du investerer hvilket betyder at du ikke skal vente flere dage på en kontooverførsel.

Kan jeg købe Storj med kontooverførsel?

Du kan købe Storj med kontooverførsel på alle kryptovalutabørser. Denne metode bruges oftest hvis det er store summer du ønsker at investere, men ulempen er at du skal vente flere dage før pengene kan investeres. På handelsplatformen Coinbase kan du købe Storj med kontooverførsel hvis du overfører mindst 200$

Skal man betale skat af Storj?

Når du som privatperson køber og sælger Storj, anses det af Skat som spekulation. Det vil sige at du køber dem med henblik på at opnå fortjeneste ved et videresalg. Derfor er du forpligtet til at opgive det på din årsopgørelse når du har en fortjeneste eller tab ved salg af Storj.

Hvordan hæver man Storj?

Hvordan du hæver dine Storj afhænger af hvordan du har købt dem. Er det en CFD du har købt skal du blot lukke handlen på handelsplatformen og hæve dine penge, men er de opbevaret i en wallet skal du sælge dem på en kryptovalutabørs.

Kan man købe Storj i banken?

Du kan ikke købe Storj i langt de fleste danske banker. Nogle enkelte banker som Saxo Bank giver dig lov til at købe en CFD der følger prisen på Storj, men ønsker du at eje en Storj skal du finde en anden handelsplatform som f.eks. Coinbase.

Kilder:

Storj’s Officielle hjemmeside

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen