Kob SHIBA INU: Stor Guide (2023 Opdatering)

Hvad er det første du tænker på hvis du hører SHIBA INU? Afhængigt af om du er hunde entusiast eller interesseret i kryptovaluta vil du nok enten tænke på den japanske hunderace Shiba Inu eller kryptovalutaen af samme navn.

SHIBA INU er en såkaldt meme coin der basalt set er oprettet for sjov af en anonym gruppe der går under navnet “Ryoshi” Den blev oprettet som et Ethereum baseret alternativ til den anden populære meme coin, Dogecoin, og fik hurtigt opmærksomhed da stifteren af Ethereum, Vitalik Buterin, donerede 50 billioner SHIBA INU coins (til en værdi på mere end 1 mia. usd) til Indiens COVID fond.

Prisen på SHIBA INU bestemmes af udbud/efterspørgsel og der er ikke nogen regulering der forsøger at minimere de udsving, det betyder at gode/dårlige nyheder eller store investorer der køber/sælger kan have en stor indvirkning på prisen og 25% prisfald/stigning på en dag er ikke unormalt for SHIBA INU.

Ikke skræmt væk endnu?

Så læs videre og lær hvordan du investerer i SHIBA INU!

Køb din første SHIBA INU coin trin-for-trin

I dette afsnit forklarer vi hvordan du køber din første SHIBA INU.

Denne trin-for-trin vejledning er baseret på kryptovaluta handelsplatformen Coinbase. Du kan dog sagtens benytte guiden til en anden platform, da processen ofte er den samme.

KØB SHIBA INU HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Trin-for-trin Vejledning

 • Opret en konto på Coinbase.
 • Gennemfør id verificering.
 • Indsæt penge på din konto med kreditkort eller kontooverførsel.
 • Udvælg og køb den eller de kryptovalutaer du ønsker.
 • Husk at opsætte stop-loss.
 • Følg din strategi og sælg, eller køb op i takt med at kursen udvikler sig.
callout icon

Hvad er SHIBA INU (SHIB)?

Der var engang en helt særlig hund. Den hund var en Shiba inu, og denne hund inspirerede millioner af mennesker rundt om i verden til at investere penge i tokens med hundens billede på den.

Ifølge SHIBA INU’s websted er SHIB “DOGECOIN KILLER” og vil blive noteret på deres egen ShibaSwap, en decentral børs.
Shiba Inu coin blev oprettet anonymt i august 2020 af en programmør under pseudonymet “Ryoshi.” Den opbyggede hurtigt momentum og stek kraftigt i værdi, især hjulpet på vej af omtale fra personligheder som Elon Mush og Vitalik Buterin.

Shiba Inu har til formål at være den Ethereum-baserede pendant til Dogecoins Srypt-baserede Mining-algoritme. Shiba Inu og SHIB-token er en del af en sværm af kryptovalutaer med hundetema, herunder Baby Dogecoin (BabyDoge), Dogecoin (DOGE), JINDO INU (JIND), Alaska Inu (LAS) og Alaskan Malamute Token (LASM). Disse værdiansatte tokens har tiltrukket mange investorer, der ikke fik del i Dogecoin-raketten fra 0,0002 USD til næsten 0,75 USD. Du kan også læse hvordan du køber nogle af de andre nyere kryptovalutaer som f.eks. køb Solana eller køb Algorand.

Hvem opfandt SHIBA INU?

Vi kender ikke grundlæggeren af SHIBA INU, men gruppen går under pseudonymet “Ryoshi”.

Kigger vi i “SHIBA INU WoofPaper” har holdet nævnt tre grunde til, at deres team oprettede SHIB:

 1. “Vi startede fra nul, med nul.”
 2. “De geniale mennesker bag SHIB havde aldrig samarbejdet før.”
 3. “Vi elsker Shiba Inu hunde.”
KØB SHIBA INU HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

SHIBA INU forklaret – hvad gør det unikt!

SHIBA INU er en kryptovaluta med fokus på velgørenhed. SHIBA INU har nemlig oprettet en kampagne ved hjælp af Amazon Smile for at indsamle donationer til redde ægte, levende Shiba Inu hunde med Shiba Inu Rescue Association.

SHIBA INU har ikke tænkt sig at ændre verden med en ny og smart teknologi, men skal ses som en kryptovaluta der kan være med til at ændre verden ved at donere til velgørende formål.

Den 13. maj 2021 meddelte Vitalik Buterin (som fik halvdelen af ​​tokenforsyningen af ​​udviklerne), at han donerede en stor mængde af disse tokens til en fond, der hjælper Indien under COVID. Udviklerne af SHIBA INU havde ikke regnet med, at Buterin ville donere næsten alle sine tokens, så nødhjælpsfonden bliver nødt til at navigere i, hvordan man sælger tokens for at bruge pengene uden at prisen falder til 0,-. Efter nyheden faldt SHIBA INU 44% i værdi.

Er SHIBA INU en god investering?

I modsætning til Bitcoin der vil være et betalingsmiddel, Ethereum der ønsker at lave smarte kontrakter og Uniswap der ønsker at gøre det let at veksle mellem kryptovaluter så er SHIBA INU primært et samleobjekt uden andet formål.

Det gør det ekstremt volatilt og meget spekulativt som investeringsobjekt. Den indbyggede inflation kan dog gøre det til et eftertragtet samleobjekt hvis kryptovaluta fortsat er hot om 10-20-30 år. Du kan se den nyeste Shiba Inu kurs.

Køb SHIBA INU fordele

 • Du støtter kampen mod COVID i Indien.
 • Du investerer i en kryptovaluta der på kort tid har opnået stor popularitet.

Køb SHIBA INU ulemper

 • Høj volatilitet gør det til en risikabel investering.
 • Du investerer i en kryptovaluta uden formål.

Hvis du vil se flere spændende kryptovalutaer i vores bedste kryptovaluta artikel.

KØB SHIBA INU HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er SHIBA INU (SHIB)?

SHIBA INU (SHIB) er en såkaldt meme coin der blev skabt som et Ethereum baseret modsvar på den populære Dogecoin.

Hvordan køber man SHIBA INU?

Vi har skrevet en guide hvor du indenfor 5 minutter kan eje din første SHIBA INU coin.
Læs vores guide til at købe SHIBA INU

Hvordan investerer man i SHIBA INU?

Du kan investere i SHIBA INU enten ved direkte at købe en SHIBA INU coin, eller ved at investere i en CFD der følger prisen på SHIBA INU. Ønsker du ikke at bruge SHIBA INU som betalingsmiddel er det ofte lettest at købe en CFD, men du skal være opmærksom på eventuelle gebyrer.

Kan jeg købe SHIBA INU med kreditkort?

Du kan købe SHIBA INU med kreditkort på næsten alle kryptovalutabørser. Handelsplatformen Coinbase tilbyder dig også at betale med kreditkort når du investerer hvilket betyder at du ikke skal vente flere dage på en kontooverførsel.

Kan jeg købe SHIBA INU med kontooverførsel?

Du kan købe SHIBA INU med kontooverførsel på alle kryptovalutabørser. Denne metode bruges oftest hvis det er store summer du ønsker at investere, men ulempen er at du skal vente flere dage før pengene kan investeres. På handelsplatformen Coinbase kan du købe SHIBA INU med kontooverførsel hvis du overfører mindst 500$

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen