Køb REN: Stor Guide (2023 Opdatering)

Køb REN (REN)? Eller ønsker du blot at finde ud af hvad REN er for en kryptovaluta? Ren er en software, hvor formålet er at skabe et globalt netværk af brugere, som har muligheden for at overføre både de nye men også eksisterende aktiver på tværs af de forskellige blockchains. Her kan man f.eks. låse Bitcoins med REN i en smart-contract, og til gengæld så modtager man det der svarer til Ethereum.

Prisen på REN bestemmes af udbud/efterspørgsel og der er ikke nogen regulering der forsøger at minimere de udsving, det betyder at gode/dårlige nyheder eller store investorer der køber/sælger kan have en stor indvirkning på prisen og 10% prisfald/stigning på en dag er ikke unormalt for REN.

Ikke skræmt væk endnu?

Så læs videre og lær hvordan du investerer i REN!

KØB REN HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Køb din første REN trin-for-trin

I dette afsnit forklarer vi hvordan du køber din første REN.

Denne trin-for-trin vejledning er baseret på kryptovaluta handelsplatformen Coinbase. Du kan dog sagtens benytte guiden til en anden platform, da processen ofte er den samme.

Trin-for-trin Vejledning

  • Opret en konto på Coinbase.
  • Gennemfør id verificering.
  • Indsæt penge på din konto med kreditkort eller kontooverførsel.
  • Udvælg og køb den eller de kryptovalutaer du ønsker.
  • Husk at opsætte stop-loss.
  • Følg din strategi og sælg, eller køb op i takt med at kursen udvikler sig.
callout icon
KØB REN HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Hvad er REN?

REN blev skabt i 2017 af Taiyang Zhang og Loong Wang, hvor navnet i starten var Republic Protocol, mens platformen blev omdøbt til REN i 2019.

REN er en software, hvor formålet med REN er at skabe et globalt netværk af brugere som kan overføre både nye og eksisterende aktiver på tværs af de forskellige blockchains.

Det betyder at du f.eks. kan låse Bitcoins eller ethvert andet aktiv, i en smart-contract og til gengæld modtage det der svarer til ethereum med Ethereum blockchain. Herefter kan Bitcoin-ejeren bruge REN til at få adgangen til Ethereums decentraliserede finanseringsprodukter uden at sælge Bitcoins eller overfører sine aktiver på tværs af blockchains.

Når man bruger disse Ethereum tokens, så kan du også blive deltager i Ethereums DeFi-økosystem og låne eller udlåne på Compound eller Aave platformene, og her vil ens Bitcoins blot forblive låst i REN softwaren.

Hvis du ønsker at låse dine penge op igen, så skal de bruge REN kryptovalutaen, som er nødvendig for at kunne betale for driften og vedligeholdelsen af netværket.

Hvis du overvejer at investere i andre kryptovalutaer, kan du læse vores indlæg og køb din kryptovaluta her.

Er REN en god investering?

Det er svært at svare på om REN er en god investering, da der efterhånden findes mange kryptovalutaer at vælge imellem, og derfor er det svært at vurderer hvilke af dem der får succes og hvilke der ikke gør. Men med REN’s software, som giver brugere muligheden for at anvende REN til at få del i de forskellige kryptovalutaers software, uden at være nødsaget til at eje dem, gør at REN er utrolig interessant, og der er et stort potentiale for at den slags blockchain teknologi kan få succes, hvis flere kryptovaluta-ejere får øjnene op for deres service.

Hvis du deler visionen som REN har, hvor man på en måde kan samle de forskellige kryptovalutaer og blockchain teknologier under én, og derved drage fordel af deres egenskaber uden at skulle eje alle de forskellige kryptovalutaer, så kan REN have et stort potentiale og bliver derfor spændende at følge i de kommende år.

Se REN kursen i realtid.

KØB REN HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Ofte stillede spørgsmål?

Hvad er REN?

REN er en decentraliseret digital valuta også kaldet en kryptovaluta. Prisen på REN bestemmes af udbud/efterspørgsel og har i flere år været en populær investering.

Hvordan køber man en REN (REN)?

Du kan købe REN på en kryptovalutabørs, handelsplatform eller ved at handle direkte med en anden person. Det er ikke svære end at lave en kontooverførsel, men er desværre ikke muligt hos bankerne endnu.

Vi har skrevet en guide hvor du indenfor 5 minutter kan eje din første REN.
Læs vores guide til at købe REN

Hvordan investerer man i REN?

Du kan investere i REN enten ved direkte at købe en REN, eller ved at investere i en CFD der følger prisen på REN. Ønsker du ikke at bruge Fetch.ai som betalingsmiddel er det ofte lettest at købe en CFD, men du skal være opmærksom på eventuelle gebyrer.

Kan jeg købe REN med kreditkort?

Du kan købe REN med kreditkort på næsten alle kryptovalutabørser. Handelsplatformen Coinbase tilbyder dig også at betale med kreditkort når du investerer hvilket betyder at du ikke skal vente flere dage på en kontooverførsel.

Kan jeg købe REN med kontooverførsel?

Du kan købe REN med kontooverførsel på alle kryptovalutabørser. Denne metode bruges oftest hvis det er store summer du ønsker at investere, men ulempen er at du skal vente flere dage før pengene kan investeres. På handelsplatformen Coinbase kan du købe REN med kontooverførsel hvis du overfører mindst 200$

Skal man betale skat af REN?

Når du som privatperson køber og sælger REN, anses det af Skat som spekulation. Det vil sige at du køber dem med henblik på at opnå fortjeneste ved et videresalg. Derfor er du forpligtet til at opgive det på din årsopgørelse når du har en fortjeneste eller tab ved salg af REN.

Hvordan hæver man REN?

Hvordan du hæver dine REN afhænger af hvordan du har købt dem. Er det en CFD du har købt skal du blot lukke handlen på handelsplatformen og hæve dine penge, men er de opbevaret i en wallet skal du sælge dem på en kryptovalutabørs.

Kan man købe REN i banken?

Du kan ikke købe REN i langt de fleste danske banker. Nogle enkelte banker som Saxo Bank giver dig lov til at købe en CFD der følger prisen på REN, men ønsker du at eje en Fetch.ai skal du finde en anden handelsplatform som f.eks. Coinbase.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen