Kob Quant: Stor Guide (2023 Opdatering)

Køb Quant? Hvis du overvejer at købe Quant eller vil lærer mere om hvad Quant er, så er du havnet det rette sted. Vi vil i denne artikel nemlig gennemgå alt hvad der er værd at vide om Quant, så du kan finde ud af om du skal investere i Quant eller købe Quant til andre formål eller ej. Vi sørger for at du får opdateret indhold, så du altid ved hvor du skal gå hen hvis du vil vide mere om Quant token.

Prisen på Quant bestemmes af udbud/efterspørgsel og der er ikke nogen regulering der forsøger at minimere de udsving, det betyder at gode/dårlige nyheder eller store investorer der køber/sælger kan have en stor indvirkning på prisen og 10% prisfald/stigning på en dag er ikke unormalt for Quant.

Ikke skræmt væk endnu?

Så læs videre og lær hvordan du investerer i Quant!

KØB QUANT HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Køb din første Quant trin-for-trin

I dette afsnit forklarer vi hvordan du køber din første Quant.

Denne trin-for-trin vejledning er baseret på kryptovaluta handelsplatformen Coinbase. Du kan dog sagtens benytte guiden til en anden platform, da processen ofte er den samme.

Trin-for-trin Vejledning

  • Opret en konto på Coinbase.
  • Gennemfør id verificering.
  • Indsæt penge på din konto med kreditkort eller kontooverførsel.
  • Udvælg og køb den eller de kryptovalutaer du ønsker.
  • Husk at opsætte stop-loss.
  • Følg din strategi og sælg, eller køb op i takt med at kursen udvikler sig.
callout icon
KØB QUANT HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Hvad er Quant?

Quant (QNT) er en kryptovaluta som også går under navnet en ”token”. Quant er en Ethereum-baseret token, som er skabt med teknologien derfra. Igennem tiden hvor Quant har eksisteret, så har den adskilt sig rent kursmæssigt, ved at den er steget mens andre kryptovalutaer er faldet i værdi, hvilket adskiller den fra mange af de andre altcoins, som oftest følger kryptomarkedet.

Formålet med Quant er at betale for Quant’s tjenester, betale transaktionsgebyr og automatiserer forskellige funktioner blandt en række blockchains ved hjælp af overledger-operationssystemet. Hvis man skal kunne få adgang til Quants ydelser, så skal man købe Quants token, så man kan bruge deres apps og tilhørende ydelser. Det er her hvor Quant tokens er interessante for bl.a. udviklere og de virksomheder som bruger QNT-tokens.

Det der adskiller Quant-tokens fra andre kryptovalutaer, er at du faktisk køber dem af virksomheden med traditionel valuta, og herefter vil firmaet købe Quant tokens på markedet. Det forgår 100% automatisk, og her bliver disse tokens faktisk låst i 1 år, før virksomheden får adgang til dem igen. Så meget tror de på deres egne Quant-tokens, at de ikke har adgang til deres betaling før efter hele 12 måneder.

Hvis du overvejer at investere i andre kryptovalutaer, kan du læse vores indlæg om at købe Bitcoin eller købe ethereum som er nogle af de populære kryptovalutaer.

Er Quant en god investering?

Om Quant er en god investering kræver at vi kan se ind i fremtiden, hvilket vi ikke kan. Men vi kan sige at hvis Quant kan sikre at deres teknologi forsat bliver udviklet, og det lykkes dem at få udbyttet deres brugerskare i fremtiden med nogle store kunder, så kan de få en meget lys fremtid.

Det er også interessant at Quant kan stige i værdi i et kryptovalutamarkedet som falder, som adskiller denne kryptovaluta fra de andre altcoins. De har en spændende teknologi som fungerer som et slags styresystem for blockchains, som dog primært ramme en meget smal målgruppe på nuværende tidspunkt. Men i fremtiden, hvis kryptovaluta forsætter sin massive vækst, så kan deres målgruppe potentielt blive markant større. Men det er uden tvivl en af de kryptovalutaer som enten vil stige eller falde markant, så husk at overveje din risikoprofil inden du køber Quant, og sørg for at følg med i nyhederne omkring kryptovaluta generelt, så du hele tiden er opmærksom på hvad der sker med Quants teknologi i fremtiden.

Quant er en utroligt spændende ”Token” som bliver spændende for investorer samt ikke-investorer at følge i de kommende år. Du kan se den live opdaterede quant kurs her.

KØB QUANT HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Ofte stillede spørgsmål?

Hvad er Quant?

Quant er en decentraliseret digital valuta også kaldet en kryptovaluta. Prisen på Quant bestemmes af udbud/efterspørgsel og har i flere år været en populær investering.

Hvordan køber man en Quant?

Du kan købe Quant på en kryptovalutabørs, handelsplatform eller ved at handle direkte med en anden person. Det er ikke svære end at lave en kontooverførsel, men er desværre ikke muligt hos bankerne endnu.

Vi har skrevet en guide hvor du indenfor 5 minutter kan eje din første Quant.
Læs vores guide til at købe Quant

Hvordan investerer man i Quant?

Du kan investere i Quant enten ved direkte at købe en Quant, eller ved at investere i en CFD der følger prisen på Quant. Ønsker du ikke at bruge Quant som betalingsmiddel er det ofte lettest at købe en CFD, men du skal være opmærksom på eventuelle gebyrer.

Kan jeg købe Quant med kreditkort?

Du kan købe Quant med kreditkort på næsten alle kryptovalutabørser. Handelsplatformen Coinbase tilbyder dig også at betale med kreditkort når du investerer hvilket betyder at du ikke skal vente flere dage på en kontooverførsel.

Kan jeg købe Quant med kontooverførsel?

Du kan købe Quant med kontooverførsel på alle kryptovalutabørser. Denne metode bruges oftest hvis det er store summer du ønsker at investere, men ulempen er at du skal vente flere dage før pengene kan investeres. På handelsplatformen Coinbase kan du købe Quant med kontooverførsel hvis du overfører mindst 200$

Skal man betale skat af Quant?

Når du som privatperson køber og sælger Quant, anses det af Skat som spekulation. Det vil sige at du køber dem med henblik på at opnå fortjeneste ved et videresalg. Derfor er du forpligtet til at opgive det på din årsopgørelse når du har en fortjeneste eller tab ved salg af Quant.

Hvordan hæver man Quant?

Hvordan du hæver dine Quant afhænger af hvordan du har købt dem. Er det en CFD du har købt skal du blot lukke handlen på handelsplatformen og hæve dine penge, men er de opbevaret i en wallet skal du sælge dem på en kryptovalutabørs.

Kan man købe Quant i banken?

Du kan ikke købe Quant i langt de fleste danske banker. Nogle enkelte banker som Saxo Bank giver dig lov til at købe en CFD der følger prisen på Quant, men ønsker du at eje en Quant skal du finde en anden handelsplatform som f.eks. Coinbase.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen