Køb Polkadot: Stor Guide (2023 Opdatering)

Ønsker du at købe Polkadot (DOT)? Denne artikel beskriver hvordan. Vi forklarer også, hvad det er, hvad der er den bedste platform at købe fra, og hvorfor DOT kan være en spændende investering.

Polkadot Crypto oplever i øjeblikket usædvanligt høje niveauer af hype og forventes at bryde topnoteringen fra maj 2021. Dette skyldes den kommende parochiale auktion, der fandt sted den 11. november, hvortil der stilles skyhøje forventninger. Hvis du overvejer at investere, kan det være en god idé at gøre det nu, før prisen stiger.

Ikke skræmt væk endnu?

Så læs videre og lær hvordan du investerer i Polkadot!

KØB POLKADOT HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Køb din første Polkadot trin-for-trin

I dette afsnit forklarer vi hvordan du køber din første Dash.

Denne trin-for-trin vejledning er baseret på kryptovaluta handelsplatformen Coinbase. Du kan dog sagtens benytte guiden til en anden platform, da processen ofte er den samme.

Trin-for-trin Vejledning

 • Opret en konto på Coinbase.
 • Gennemfør id verificering.
 • Indsæt penge på din konto med kreditkort eller kontooverførsel.
 • Udvælg og køb den eller de kryptovalutaer du ønsker.
 • Husk at opsætte stop-loss.
 • Følg din strategi og sælg, eller køb op i takt med at kursen udvikler sig.
callout icon
KØB POLKADOT HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Hvad er Polkadot?

Polkadot er en open source-kode, der blev etableret af et schweizisk firma kaldet Web3 Foundation i 2017. Medstifter Gavin Wood, der også var med til at udvikle Ethereum, er en kendt fintech-designer med stor erfaring inden for blockchain og distribueret teknologi. Han står blandt andet bag skabelsen af ​​det smarte kontraktsprog “Soliditet”.

Polkadot Crypto blev først lanceret i 2020, men det tog ikke lang tid, før tokenet blev anerkendt som vigtigt i kryptoverdenen. Dette skyldes, at det har til formål at gøre det nemmere at overføre data og digitale aktiver på tværs af blockchains, og dermed gøre en bred vifte af blokke kompatible med hinanden.

Det betragtes populært som “ blockchain, der forener alle blockchains “, netop på grund af dets formål. Polkadot forbinder alle blockchains, så uafhængige kryptovalutaer som Bitcoin og Ethereum kan interagere med hinanden, dele information og gennemføre transaktioner. Du kan også læse mere om køb bitcoin eller Køb Ethereum.

Grundlæggende ønsker verdens ottende største krypto i øjeblikket at etablere et fuldt decentraliseret og privat web, styret af brugere i stedet for centraliserede spillere. De håber, at dette vil lette oprettelsen af ​​nye applikationer, institutioner og digitale tjenester.

For at kunne implementere tilknytningen af ​​blockchains, består Polkadot af fire kernekomponenter:

 • Relækæde: Denne komponent skaber konsensus, interoperabilitet og delt sikkerhed på tværs af netværk af forskellige kæder. Det ses som “hjertet” i Polkadot.
 • Parachains: Tillader uafhængige kæder at have deres egne tokens og er optimeret til specifikke anvendelser. & nbsp;
 • ParaThread: Dette er en slags faldskærm, der tillader fleksibel forbindelse på tværs af blockchains.
 • Broer : Dette forbinder sammen parathreads og faldskærme, så eksterne blockchains kan kommunikere med hinanden.

Polkadot-token – Hvad gør krypto unik?

Det faktiske symbol på dette økosystem har tre klare formål. Det giver tokenindehavere fuld kontrol og kontrol, evnen til at betjene netværket samt muligheden for at oprette faldskærme. Du kan se den nyeste polkadot kurs hvis du vil se den i real time.

Alle, der ejer tokenet, får de samme privilegier som blandt andet administration og stemmeret til eksklusive arrangementer. Derudover bliver “ærlige” ejere, der er involveret i at drive netværket, belønnet, mens de uærlige spillere bliver smidt ud. Dette skal sikre netværket og gøre det sikkert.

Det tredje formål er at tilføje nye faldskærme ved at låse DOT i netværket – også kendt som “Bonding”. Hvis du vil blive klogere på hvordan du kan bruge kryptovaluta til andet end investering, så kan du også læse mere om en kryptovaluta wallet

Polkadot

Det, der gør netværket unikt, er, at det er meget fleksibelt og adaptivt, så deling af information og funktionalitet mellem blockchains ligner apps på en smartphone. Netværket kan også automatisk opgraderes uden behov for “gafler”. Dette gør det nemmere at implementere nye funktioner eller eliminere fejl.

Er Polkadot en god investering?

Kryptoen har på usædvanlig kort tid etableret sig som en af ​​de mest fremtrædende på markedet. Den blev lanceret i 2020, men er allerede rangeret som den ottende største i verden med en markedsværdi på hele 43 milliarder dollars.

Polkadots pris er også vokset i et hæsblæsende tempo og alene det seneste år er prisen steget med næsten 1000 pct. Årsagen til dens høje popularitet er sandsynligvis, fordi den er i stand til at forene blockchains og gøre dem kompatible med hinanden.

Der er ingen tvivl om, at udviklerne har skabt en spændende teknologi, som krypto-entusiaster verden over ser ud til at være forenede om. Handelsvolumen er i øjeblikket skyhøj, og det er en meget attraktiv kryptovaluta.

Der er også stor spænding omkring den forventede faldskærmsauktion, og hvad den vil betyde for den videre udvikling af netværket. Det spekuleres i, at det vil føre til vanvittig prisvækst, i hvert fald på kort sigt.

Ikke desto mindre er det vigtigt at forstå, at dette er en investering med risiko. Her har prisen varieret meget, noget den højst sandsynligt vil fortsætte med. Om det er en god investering eller ej er desværre svært at sige, men det handler primært om, hvor høj risiko man er tilfreds med.

Her kan prisen både falde og stige adskillige procent på én og samme dag, hvilket også er en fordel for handlende.

Køb Polkadot fordele:

 • Den er rangeret som en af ​​de største på markedet.
 • Tokenet har en vækst på 900 procent på kun et år.
 • Kryptoen gør det muligt for uafhængige blockchains at interagere med hinanden.
 • Prisen er ustabil. Dette kan bruges til at skabe overskud på kort sigt.
 • Der er stærke indikatorer for fremtidig vækst på grund af den nuværende efterspørgsel.

Køb Polkadot ulemper:  

 • Prisen er volatil. Højere volatilitet betyder højere risiko.
 • Prisen er påvirket af ret ustabile faktorer som udbud og efterspørgsel. Dette kan føre til hurtige og brutale prisfald. 

Polkadot kurs – Sådan har prisen udviklet sig

Verdens ottende største krypto har haft en formidabel vækst siden lanceringen i august 2020. På den første handelsdag kostede en token omkring $2,70, mens den i dag har en pris på $41. Det svarer til en stigning på tæt på 1500 procent.

Bedste notering nogensinde fandt sted den 15. maj 2021, da prisen var så høj som 49 dollars. Siden da og frem til i dag er det faldet 16 procent, men det forventes, at Polkadot vil knuse topnoteringen i den nærmeste fremtid, som følger af faldskærmsauktionen den 11. november.

Om kryptoen stiger til nye højder er stadig uvist, men der er ingen tvivl om, at det i øjeblikket ser lovende ud takket være den store efterspørgsel.

Dette skyldes, at Polkadot-valutakurser, og i øvrigt alle kryptovalutapriser, stort set er efterspurgt og af følgende faktorer:

 • Udbud og efterspørgsel
 • Hype, omdømme og omdømme
 • Nyheder, sociale medier
 • Udviklingen af ​​krypto
 • Polkadot Staking

Har du styr på de nævnte faktorer, kan du nemmere forudsige fremtidige kursbevægelser, og dermed sikre gevinster og samtidig mindske risikoen for tab. Læs også vores artikel om kryptovaluta kurser hvis du vil have et samlet overblik.

Resumé – Skal jeg investere?

Om du skal investere eller ej afhænger virkelig af din risikotolerance. Hvis du ikke er særlig tilfreds med hyppige og skarpe prisudsving, er Polkadots investering, eller kryptovaluta generelt, nok ikke det bedste for dig.

Her skal du forvente høj volatilitet, hvilket betyder, at kursen både kan falde og stige meget inden for korte perioder. Dette er dog en fordel for aktive handlende. Du kan så spekulere i kursbevægelserne og dermed tjene penge på kort sigt. Bemærk, at handel er en metode og strategi, der kræver både tid og ekspertise, så et godt tip er at bruge Copytrading-funktionen i Coinbase og lade de professionelle handle for dig.

Der er også indikatorer på, at prisen kan stige meget i den kommende tid og dermed gøre Polkadot til en spændende investering på sigt. Hvis du tror på, at DOTs teknologi og netværk helt sikkert vil klare sig godt i en kryptoportefølje. Husk blot at tage forbehold for, at prisen kan falde markant på kort tid. Du kan også se vores liste med de bedste kryptovaluta.

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er Polkadot (DOT)

Polkadot er en open source blockchain hvis formål er at gøre det lettere at flytte data på tværs af andre blockchains. Medstifteren af Polkadot, Gavin Wood, var også med til at skabe Ethereum.

Hvordan køber man Polkadot?

Du kan købe Polkadot på en kryptovalutabørs, handelsplatform eller ved at handle direkte med en anden person. Det er ikke svære end at lave en kontooverførsel, men er desværre ikke muligt hos bankerne endnu.

Vi har skrevet en guide hvor du indenfor 5 minutter kan eje din første Polkadot.
Læs vores guide til at købe Polkadot

Hvordan investerer man i Polkadot?

Du kan investere i Polkadot enten ved direkte at købe en Polkadot, eller ved at investere i en CFD der følger prisen på Polkadot. Ønsker du ikke at bruge Polkadot som betalingsmiddel er det ofte lettest at købe en CFD, men du skal være opmærksom på eventuelle gebyrer.

Kan jeg købe Polkadot med kreditkort?

Du kan købe Polkadot med kreditkort på næsten alle kryptovalutabørser. Handelsplatformen Coinbase tilbyder dig også at betale med kreditkort når du investerer hvilket betyder at du ikke skal vente flere dage på en kontooverførsel.

Kan jeg købe Polkadot med kontooverførsel?

Du kan købe Polkadot med kontooverførsel på alle kryptovalutabørser. Denne metode bruges oftest hvis det er store summer du ønsker at investere, men ulempen er at du skal vente flere dage før pengene kan investeres.

På handelsplatformen Coinbase kan du købe Polkadot med kontooverførsel hvis du overfører mindst 500$

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen