Sådan køber du Polkadot (DOT)

Ønsker du at købe Polkadot (DOT)? Denne artikel beskriver hvordan. Vi forklarer også, hvad det er, hvad der er den bedste platform at købe fra, og hvorfor DOT kan være en spændende investering.

Polkadot Crypto oplever i øjeblikket usædvanligt høje niveauer af hype og forventes at bryde topnoteringen fra maj 2021. Dette skyldes den kommende parochiale auktion, der finder sted den 11. november, hvortil der stilles skyhøje forventninger. Hvis du overvejer at investere, kan det være en god idé at gøre det nu, før prisen stiger.

Ikke skræmt væk endnu?

Så læs videre og lær hvordan du investerer i Polkadot!

KØB POLKADOT HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Køb din første Polkadot trin-for-trin

ette afsnit forklarer vi hvordan du køber Polkadot og senere sælger igen.

Denne trin-for-trin vejledning er baseret på handelsplatformen eToro , da det er den platform vi anser for at være bedst. Du kan dog sagtens benytte guiden til en anden platform, da processen ofte er den samme.

Havde du investeret 1.000,- i Polkadot for 2 år siden havde du haft mere end 15.000,- idag!

Opret en konto hos eToro på 5 minutter og invester i Polkadot med det samme.

Du kan investere ned til 50$

eToro er verdens største sociale handelsplatform og er reguleret af CuSEC i EU, FCA i UK og FinCEN i USA.

Trin 1 – Vælg den rette handelsplatform

Det første skridt til at investere i Polkadot er at vælge en handelsplatform. I denne artikel tager vi udgangspunkt i at du ønsker at investere i Polkadot, men ønsker du senere at bruge dine Polkadot som betalingsmiddel er det også muligt ved eToro som er den handelsplatform vi anbefaler.

Der er rigtigt mange handelsplatforme der tilbyder at du kan købe og sælge Polkadot, men der er desværre også mange af dem som har høje gebyrer og problemer med sikkerheden.

Vi har samlet en række platforme herunder i vores topliste som vi alle selv har handlet på og vurderet ud fra:

 • Sikkerhed
 • Gebyrer
 • Brugervenlighed
 • Vejledning omkring investering
 • Værktøjer og andre funktioner

Ud fra ovenstående faktorer foretrækker vi handelsplatformen Polkadot. De er licenseret i EU, har rimelige priser og er meget brugevenligt for både nybegyndere og øvede.

 • Vurdering
  Unikke fordele
  • Optimer din strategi med AI analyser
  • Vælg imellem 3000+ CFD’er
  • Gratis webinars, kurser og guides
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  8/10
  KØB KRYPTOVALUTAER 73,81% af detailinvestorer taber penge på CFD handel.
 • Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB KRYPTOVALUTAER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Platform optimeret til aktive investorer
  • Professionelle analyseværktøjer
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB KRYPTOVALUTAER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
Vis flere +

Trin 2 – Opret en konto

Når du har truffet dit valg og besluttet, hvilken handelsplatform du vil handle fra, er næste skridt at oprette en konto. Herunder viser vi trin-for-trin hvordan du gør på eToro, men du kan med stor sandsynlighed også bruge guiden til andre platforme.

Start med at trykke på knappen herunder for at gå til eToro

KØB POLKADOT HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Du lander nu hos eToro og skal klikke på “Tilmeld dig eToro” for at oprette en konto.

Udfyld nu dine oplysninger og tryk “Begynd at handle”

indtast informatiner

Du har nu modtaget en email fra eToro, som du skal bekræfte. Når dette er gjort, kan du indsætte penge på din konto. Via betalingskort eller PayPal er minimumsindbetalingen $ 50, i modsætning til $ 500, hvis du vælger at foretage en bankoverførsel.


Du skal også besvare investeringsrelaterede spørgsmål samt verificere dig selv ved at verificere dit id. Dette gøres enten med pas eller andet ID -kort. Grunden til, at du skal give “følsomme oplysninger”, er fordi alle regulerede handelsplatforme har såkaldte KYC-procedurer. Dette er procedurer, der skal beskytte dig som bruger, samt forhindre ulovlig aktivitet såsom hvidvaskning af penge.

Trin 3 – Køb Polkadot (DOT)

Nu hvor du har oprettet din konto og indsat penge er det let at investere i Polkadot.

Du kan enten indtaste “Polkadot” i søgefeltet øverst på siden eller benytte menuen til venstre og klikke på “Handelsmarkeder” for herefter at vælge kategorien “Krypto”

Du er nu inde på siden for Polkadot og skal klikke på “Handl” for at foretage din første investering i Polkadot.

Du kan nu indtaste beløbet du ønsker at købe Polkadot for. Det mindste beløb du kan handle for er 50$

Når du har indtastet beløbet trykker du “Åbn handel” for at købe.

KØB POLKADOT

Du kan nu følge udviklingen for din investering ved at klikke på “Portefølje” i menuen til venstre.

Trin 4 – Sælg Polkadot (DOT)

Som investor ønsker du på et eller andet tidspunkt at sælge din investering. Enten for at hæve profitten eller tage et tab.

Det første du skal gøre at at klikke på “Portefølje” i menuen til venstre.

Klik her på Polkadot for at se alle dine åbne positioner med Polkadot.

For at lukke min position her skal jeg klikke på det røde kryds til højre.

Ønsker du at lukke handlen, tryk nu på “Luk handlen” hvorefter pengene og eventuelle gevinster overføres direkte til din eToro konto. Du kan nu hæve pengene til din bankkonto hvis du ønsker det.

Hvad er Polkadot?

Polkadot er en open source-kode, der blev etableret af et schweizisk firma kaldet Web3 Foundation i 2017. Medstifter Gavin Wood, der også var med til at udvikle Ethereum, er en kendt fintech-designer med stor erfaring inden for blockchain og distribueret teknologi. Han står blandt andet bag skabelsen af ​​det smarte kontraktsprog “Soliditet”.

Polkadot Crypto blev først lanceret i 2020, men det tog ikke lang tid, før tokenet blev anerkendt som vigtigt i kryptoverdenen. Dette skyldes, at det har til formål at gøre det nemmere at overføre data og digitale aktiver på tværs af blockchains, og dermed gøre en bred vifte af blokke kompatible med hinanden.

Det betragtes populært som “ blockchain, der forener alle blockchains “, netop på grund af dets formål. Polkadot forbinder alle blockchains, så uafhængige kryptovalutaer som Bitcoin og Ethereum kan interagere med hinanden, dele information og gennemføre transaktioner.

Grundlæggende ønsker verdens ottende største krypto i øjeblikket at etablere et fuldt decentraliseret og privat web, styret af brugere i stedet for centraliserede spillere. De håber, at dette vil lette oprettelsen af ​​nye applikationer, institutioner og digitale tjenester.

For at kunne implementere tilknytningen af ​​blockchains, består Polkadot af fire kernekomponenter:

 • Relækæde: Denne komponent skaber konsensus, interoperabilitet og delt sikkerhed på tværs af netværk af forskellige kæder. Det ses som “hjertet” i Polkadot.
 • Parachains: Tillader uafhængige kæder at have deres egne tokens og er optimeret til specifikke anvendelser. & nbsp;
 • ParaThread: Dette er en slags faldskærm, der tillader fleksibel forbindelse på tværs af blockchains.
 • Broer : Dette forbinder sammen parathreads og faldskærme, så eksterne blockchains kan kommunikere med hinanden.

Polkadot-token – Hvad gør krypto unik?

Det faktiske symbol på dette økosystem har tre klare formål. Det giver tokenindehavere fuld kontrol og kontrol, evnen til at betjene netværket samt muligheden for at oprette faldskærme.

Alle, der ejer tokenet, får de samme privilegier som blandt andet administration og stemmeret til eksklusive arrangementer. Derudover bliver “ærlige” ejere, der er involveret i at drive netværket, belønnet, mens de uærlige spillere bliver smidt ud. Dette skal sikre netværket og gøre det sikkert.

Det tredje formål er at tilføje nye faldskærme ved at låse DOT i netværket – også kendt som “Bonding”.

Det, der gør netværket unikt, er, at det er meget fleksibelt og adaptivt, så deling af information og funktionalitet mellem blockchains ligner apps på en smartphone. Netværket kan også automatisk opgraderes uden behov for “gafler”. Dette gør det nemmere at implementere nye funktioner eller eliminere fejl.

Er Polkadot en god investering?

Kryptoen har på usædvanlig kort tid etableret sig som en af ​​de mest fremtrædende på markedet. Den blev lanceret i 2020, men er allerede rangeret som den ottende største i verden med en markedsværdi på hele 43 milliarder dollars.

Polkadots pris er også vokset i et hæsblæsende tempo og alene det seneste år er prisen steget med næsten 1000 pct. Årsagen til dens høje popularitet er sandsynligvis, fordi den er i stand til at forene blockchains og gøre dem kompatible med hinanden.

Der er ingen tvivl om, at udviklerne har skabt en spændende teknologi, som krypto-entusiaster verden over ser ud til at være forenede om. Handelsvolumen er i øjeblikket skyhøj, og det er en meget attraktiv kryptovaluta.

Der er også stor spænding omkring den forventede faldskærmsauktion, og hvad den vil betyde for den videre udvikling af netværket. Det spekuleres i, at det vil føre til vanvittig prisvækst, i hvert fald på kort sigt.

Ikke desto mindre er det vigtigt at forstå, at dette er en investering med risiko. Her har prisen varieret meget, noget den højst sandsynligt vil fortsætte med. Om det er en god investering eller ej er desværre svært at sige, men det handler primært om, hvor høj risiko man er tilfreds med.

Her kan prisen både falde og stige adskillige procent på én og samme dag, hvilket også er en fordel for handlende.

Køb Polkadot fordele:

 • Den er rangeret som en af ​​de største på markedet.
 • Tokenet har en vækst på 900 procent på kun et år.
 • Kryptoen gør det muligt for uafhængige blockchains at interagere med hinanden.
 • Prisen er ustabil. Dette kan bruges til at skabe overskud på kort sigt.
 • Der er stærke indikatorer for fremtidig vækst på grund af den nuværende efterspørgsel.

Køb Polkadot ulemper:  

 • Prisen er volatil. Højere volatilitet betyder højere risiko.
 • Prisen er påvirket af ret ustabile faktorer som udbud og efterspørgsel. Dette kan føre til hurtige og brutale prisfald. 

Polkadot kursus – Sådan har prisen udviklet sig

Verdens ottende største krypto har haft en formidabel vækst siden lanceringen i august 2020. På den første handelsdag kostede en token omkring $2,70, mens den i dag har en pris på $41. Det svarer til en stigning på tæt på 1500 procent.

Bedste notering nogensinde fandt sted den 15. maj 2021, da prisen var så høj som 49 dollars. Siden da og frem til i dag er det faldet 16 procent, men det forventes, at Polkadot vil knuse topnoteringen i den nærmeste fremtid, som følger af faldskærmsauktionen den 11. november.

Om kryptoen stiger til nye højder er stadig uvist, men der er ingen tvivl om, at det i øjeblikket ser lovende ud takket være den store efterspørgsel.

Dette skyldes, at Polkadot-valutakurser, og i øvrigt alle kryptovalutapriser, stort set er efterspurgt og af følgende faktorer:

 • Udbud og efterspørgsel
 • Hype, omdømme og omdømme
 • Nyheder, sociale medier
 • Udviklingen af ​​krypto
 • Polkadot Staking

Har du styr på de nævnte faktorer, kan du nemmere forudsige fremtidige kursbevægelser, og dermed sikre gevinster og samtidig mindske risikoen for tab.

Resumé – Skal jeg investere?

Om du skal investere eller ej afhænger virkelig af din risikotolerance. Hvis du ikke er særlig tilfreds med hyppige og skarpe prisudsving, er Polkadots investering, eller kryptovaluta generelt, nok ikke det bedste for dig.

Her skal du forvente høj volatilitet, hvilket betyder, at kursen både kan falde og stige meget inden for korte perioder. Dette er dog en fordel for aktive handlende. Du kan så spekulere i kursbevægelserne og dermed tjene penge på kort sigt. Bemærk, at handel er en metode og strategi, der kræver både tid og ekspertise, så et godt tip er at bruge Copytrading-funktionen i eToro og lade de professionelle handle for dig.

Der er også indikatorer på, at prisen kan stige meget i den kommende tid og dermed gøre Polkadot til en spændende investering på sigt. Hvis du tror på, at DOTs teknologi og netværk helt sikkert vil klare sig godt i en kryptoportefølje. Husk blot at tage forbehold for, at prisen kan falde markant på kort tid.

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er Polkadot (DOT)

Polkadot er en open source blockchain hvis formål er at gøre det lettere at flytte data på tværs af andre blockchains. Medstifteren af Polkadot, Gavin Wood, var også med til at skabe Ethereum.

Hvordan køber man Polkadot?

Du kan købe Polkadot på en kryptovalutabørs, handelsplatform eller ved at handle direkte med en anden person. Det er ikke svære end at lave en kontooverførsel, men er desværre ikke muligt hos bankerne endnu.

Vi har skrevet en guide hvor du indenfor 5 minutter kan eje din første Polkadot.
Læs vores guide til at købe Polkadot

Hvordan investerer man i Polkadot?

Du kan investere i Polkadot enten ved direkte at købe en Polkadot, eller ved at investere i en CFD der følger prisen på Polkadot. Ønsker du ikke at bruge Polkadot som betalingsmiddel er det ofte lettest at købe en CFD, men du skal være opmærksom på eventuelle gebyrer.

Kan jeg købe Polkadot med kreditkort?

Du kan købe Polkadot med kreditkort på næsten alle kryptovalutabørser. Handelsplatformen eToro tilbyder dig også at betale med kreditkort når du investerer hvilket betyder at du ikke skal vente flere dage på en kontooverførsel.

Kan jeg købe Polkadot med kontooverførsel?

Du kan købe Polkadot med kontooverførsel på alle kryptovalutabørser. Denne metode bruges oftest hvis det er store summer du ønsker at investere, men ulempen er at du skal vente flere dage før pengene kan investeres.

På handelsplatformen eToro kan du købe Polkadot med kontooverførsel hvis du overfører mindst 500$