Køb Loopring: Stor Guide (2023 Opdatering)

Vil du gerne købe Loopring ? Eller ønsker du blot at finde ud af hvad Loopring er for en kryptovaluta? Loopring er en software, som kører på Ethereum Blockchain, hvor formålet er at få et globalt netværk af brugere, til at kunne drive platformen, som gør det muligt at oprette nye kryptoaktiver.

Loopring er en af de mange nye decentraliserede finansprotokoller, også kendt som DeFi. Loopring bruger deres egen LRC kryptovaluta til at sørge for platformen.

Prisen på Loopring bestemmes af udbud/efterspørgsel og der er ikke nogen regulering der forsøger at minimere de udsving, det betyder at gode/dårlige nyheder eller store investorer der køber/sælger kan have en stor indvirkning på prisen og 10% prisfald/stigning på en dag er ikke unormalt for Loopring.

Ikke skræmt væk endnu?

Så læs videre og lær hvordan du investerer i Loopring-coin!

KØB LOOPRING HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Køb Loopring trin for trin

I dette afsnit forklarer vi hvordan du køber din første Loopring-coin.

Denne trin-for-trin vejledning er baseret på kryptovaluta handelsplatformen Coinbase. Du kan dog sagtens benytte guiden til en anden platform, da processen ofte er den samme.

Trin-for-trin Vejledning

  • Opret en konto på Coinbase.
  • Gennemfør id verificering.
  • Indsæt penge på din konto med kreditkort eller kontooverførsel.
  • Udvælg og køb den eller de kryptovalutaer du ønsker.
  • Husk at opsætte stop-loss.
  • Følg din strategi og sælg, eller køb op i takt med at kursen udvikler sig.
callout icon
KØB LOOPRING HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Hvad er Loopring?

Loopring blev stiftet af Daniel Wang, som er en softwareingeniør fra Kina, og som har arbejdet hos kæmpe internetvirksomheder som Google og JD.Com.

Loopring er skabt med det mål, at kunne få brugere til at drive en platform som gør det muligt at oprette nye kryptoaktiver på deres netværk. Loopring er en af de forskellige decentraliserede finansprotkoller (DeFi) som anvendes til at skabe yderligere aktiver og som anvender deres egen LRC-coin.

Loopring hævder at deres børser kan tilbyde en hurtigere afvikling af handler, end hvis man blot kørte på Ethereum blockchain direkte, som defleste andre decentraliserede børser gør.

For at begynde at handle på en Loopring-børs, så skal man som bruger først sende sine penge til en smart-contract, som administreres af Loopring-protokollen.

Herefter flytter Loopring-børsen den nødvendige beregning, for at kunne gennemføre handlerne ud fra Ethereum-blockchain kæden. Dette inkluderer også oplysningerne som brugerens kontosaldi samt ordrehistorik.

Hvis du overvejer at investere i andre kryptovalutaer, kan du læse vores indlæg og lær Hvordan man køber krypto her.

Er Loopring en god investering?

Loopring kryptovalutaen LRC, er nødvendig for nøgleoperationerne på protokollen. Som eksempel, så skal enhver der ønsker at drive en decentraliserede central på Loopring netværket låse minimum 250.000 LRC op, hvilket kan gøre det muligt for operatører at køre en central, som bruger databeviser. En operatør skal satse 1 million LRC, for at kunne køre en udveksling med denne funktion.

Omkring 70% af gebyrerne bliver fordelt til brugere som deltager i LRC, og 20% er allokeret til Loopring decentralized Autonomous Organisation (DAO), og er designet til at kunne tillade en pulje af midler kan bruges efter Loopring-brugernes skøn ude i fremtiden.

Til sidst så bliver der fjernet 10% af gebyrerne, som betyder at LRC-coin udbuddet kommer til at falde ove tid, hvilket også lægger ekstra pres på prisen. Udbuddet er begrænset til 1.375 milliarder tokens, hvilket betyder at hvis der konstant kommer nye brugere og udviklere som anvender Loopring, så vil prisen blive højere for de enkle LRC-tokens.

Men der er naturligvis ingen der kan forudsige fremtiden, så derfor bør du lave din egen research inden du fortager din investering i Loopring.

Du kan også følge den live Loopring kurs.

KØB LOOPRING HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Ofte stillede spørgsmål?

Hvad er Loopring?

Loopring en decentraliseret digital valuta også kaldet en kryptovaluta. Prisen på Loopring bestemmes af udbud/efterspørgsel og har i flere år været en populær investering.

Hvordan køber man en Loopring (LRC)?

Du kan købe Loopring på en kryptovalutabørs, handelsplatform eller ved at handle direkte med en anden person. Det er ikke svære end at lave en kontooverførsel, men er desværre ikke muligt hos bankerne endnu.

Vi har skrevet en guide hvor du indenfor 5 minutter kan eje din første Loopring.
Læs vores guide til at købe Loopring

Hvordan investerer man i Loopring?

Du kan investere i Loopring enten ved direkte at købe en Loopring, eller ved at investere i en CFD der følger prisen på Loopring. Ønsker du ikke at bruge Loopring som betalingsmiddel er det ofte lettest at købe en CFD, men du skal være opmærksom på eventuelle gebyrer.

Kan jeg købe Loopring med kreditkort?

Du kan købe Loopring med kreditkort på næsten alle kryptovalutabørser. Handelsplatformen Coinbase tilbyder dig også at betale med kreditkort når du investerer hvilket betyder at du ikke skal vente flere dage på en kontooverførsel.

Skal man betale skat af Loopring?

Når du som privatperson køber og sælger Loopring, anses det af Skat som spekulation. Det vil sige at du køber dem med henblik på at opnå fortjeneste ved et videresalg. Derfor er du forpligtet til at opgive det på din årsopgørelse når du har en fortjeneste eller tab ved salg af Loopring.

Hvordan hæver man Loopring?

Hvordan du hæver dine Loopring afhænger af hvordan du har købt dem. Er det en CFD du har købt skal du blot lukke handlen på handelsplatformen og hæve dine penge, men er de opbevaret i en wallet skal du sælge dem på en kryptovalutabørs.

Kan man købe Loopring i banken?

Du kan ikke købe Loopring i langt de fleste danske banker. Nogle enkelte banker som Saxo Bank giver dig lov til at købe en CFD der følger prisen på Loopring, men ønsker du at eje en Loopring skal du finde en anden handelsplatform som f.eks. Coinbase.

Kilder:

Loopring Officielle hjemmeside

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen