Køb Kyber Network: Stor Guide (2023 Opdatering)

Køb Kyber Network (KNC)? Eller ønsker du blot at finde ud af hvad Kyber Network er for en kryptovaluta?

Kyber Network er en af de voksende antal Defi-kryptovalutaer, som er bygget til at være et alternativ til de almindelige børser, hvor man kan købe og sælge kryptovaluta. Kyber Network er bygget på Ethereum Blockchain koden til deres platform ”KyberSwap” hvor brugerne kan bruge deres decentraliseret udvekslingsapplikation, hvor brugerne kan bytte deres kryptovaluta uden en central operatør, men hvor kurserne er indbygget direkte i deres protokol.

Prisen på Kyber Network bestemmes af udbud/efterspørgsel og der er ikke nogen regulering der forsøger at minimere de udsving, det betyder at gode/dårlige nyheder eller store investorer der køber/sælger kan have en stor indvirkning på prisen og 10% prisfald/stigning på en dag er ikke unormalt for Kyber Network.

Ikke skræmt væk endnu?

Så læs videre og lær hvordan du investerer i Kyber Network!

KØB KYBER NETWORK HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Køb din første Kyber Network trin-for-trin

I dette afsnit forklarer vi hvordan du køber din første Kyber Network.

Denne trin-for-trin vejledning er baseret på kryptovaluta handelsplatformen Coinbase. Du kan dog sagtens benytte guiden til en anden platform, da processen ofte er den samme.

Trin-for-trin Vejledning

  • Opret en konto på Coinbase.
  • Gennemfør id verificering.
  • Indsæt penge på din konto med kreditkort eller kontooverførsel.
  • Udvælg og køb den eller de kryptovalutaer du ønsker.
  • Husk at opsætte stop-loss.
  • Følg din strategi og sælg, eller køb op i takt med at kursen udvikler sig.
callout icon
KØB KYBER NETWORK HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Hvad er Kyber Network?

Kyber Network blev skabt af Loi Luu, Victor Tran og Yaron Velner tilbage i 2017.

På daværende tidspunkt, så rejste Kyber-teamet hele 200.000 ETH (Ethereum coins) som svarer til omkring 50 millioner dollars i det første møntudbud af deres nye KNC-kryptovaluta. Der blev under salget skabt over 226 Millioner KNC-coins, hvor langt de fleste blev solgt til investorer og købere.

Der blev i oktober 2017 brændt 10 millioner KNC-tokens, hvilket gjorde at der blot var 215 millioner KNC-coins tilbage, og deres Software kom live på Ethereums blockchain netværk i februar 2018.

Med platformen Kyber Networks, kan man købe og sælge kryptovaluta med deres automatiserede protokoller, uden nogen form for mellemmand.

Hvis du overvejer at investere i andre kryptovalutaer, kan du læse vores indlæg og køb kryptovaluta her.

Er Kyber Network en god investering?

Værdien af KNC-kryptovaluta består i at Kyber-Network coins spiller en nøglerolle i vedligeholdelsen af kyber-netværket. Her kan brugerne få muligheden for at stemme omkring netværksopgraderinger samt politikker (gebyrmodellerne og indsatser som et par eksempler). Hver enkel stemme er proportionel med den mængde af KNC man satser.

Når en bruger satser sine KNC, så modtager man belønninger i form af ETH kryptovalutaen for ens bidrag. Investorer skal også bemærke at netværksgebyrer som bliver betalt i KNC bliver brændt over tid, da Kyber Network forsøger at reducere udbuddet af deres kryptovaluta, som oprindeligt var lige over 215 millioner KNC. Dette betyder at KNC løbende kan falde, hvilket gør hver KNC-coin mere værdifuld over tid.

KØB KYBER NETWORK HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Ofte stillede spørgsmål?

Hvad er Kyber Network?

Kyber Network er en decentraliseret digital valuta også kaldet en kryptovaluta. Prisen på Kyber Network bestemmes af udbud/efterspørgsel og har i flere år været en populær investering.

Hvordan køber man en Kyber Network (KNC)?

Du kan købe Kyber Network på en kryptovalutabørs, handelsplatform eller ved at handle direkte med en anden person. Det er ikke svære end at lave en kontooverførsel, men er desværre ikke muligt hos bankerne endnu.

Vi har skrevet en guide hvor du indenfor 5 minutter kan eje din første Kyber Network.
Læs vores guide til at købe Kyber Network

Hvordan investerer man i Kyber Network?

Du kan investere i Kyber Network enten ved direkte at købe en Kyber Network, eller ved at investere i en CFD der følger prisen på Kyber Network. Ønsker du ikke at bruge Kyber Network som betalingsmiddel er det ofte lettest at købe en CFD, men du skal være opmærksom på eventuelle gebyrer.

Kan jeg købe Kyber Network med kreditkort?

Du kan købe Kyber Network med kreditkort på næsten alle kryptovalutabørser. Handelsplatformen Coinbase tilbyder dig også at betale med kreditkort når du investerer hvilket betyder at du ikke skal vente flere dage på en kontooverførsel.

Kan jeg købe Kyber Network med kontooverførsel?

Du kan købe Kyber Network med kontooverførsel på alle kryptovalutabørser. Denne metode bruges oftest hvis det er store summer du ønsker at investere, men ulempen er at du skal vente flere dage før pengene kan investeres. På handelsplatformen Coinbase kan du købe Kyber Network med kontooverførsel hvis du overfører mindst 200$

Skal man betale skat af Kyber Network?

Når du som privatperson køber og sælger Kyber Network, anses det af Skat som spekulation. Det vil sige at du køber dem med henblik på at opnå fortjeneste ved et videresalg. Derfor er du forpligtet til at opgive det på din årsopgørelse når du har en fortjeneste eller tab ved salg af Kyber Network.

Hvordan hæver man Kyber Network?

Hvordan du hæver dine Kyber Network afhænger af hvordan du har købt dem. Er det en CFD du har købt skal du blot lukke handlen på handelsplatformen og hæve dine penge, men er de opbevaret i en wallet skal du sælge dem på en kryptovalutabørs.

Kan man købe Kyber Network i banken?

Du kan ikke købe Kyber Network i langt de fleste danske banker. Nogle enkelte banker som Saxo Bank giver dig lov til at købe en CFD der følger prisen på Kyber Network, men ønsker du at eje en Kyber Network skal du finde en anden handelsplatform som f.eks. Coinbase.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen