Køb Kryptovaluta: Lær At Investere I Fremtidens Valuta I 2023

Kryptovaluta er blevet et af de hotteste investeringsemner, hvilket primært er fordi der har været en massiv vækst i de senere år. Mange mener at kryptovaluta er fremtidens penge. Køb kryptovaluta hvis du også tror på at fremtiden ser lys ud for denne nye valuta.


Kryptovaluta er et varmt emne i disse dage, hvor flere og flere mennesker vælger at investere og den samlede markedsværdi for kryptovaluta ramte i år mere end 13 billioner kroner eller hvad der svarer til det samlede danske offentlige budget for 9 år. Køb kryptovaluta som f.eks. Bitcoin, Dogecoin, Ethereum og Ripple, hvor flere af disse er nye kryptovalutaer som på kort tid er blevet meget populære.

Selvom de fleste kryptovalutaer er steget kraftigt i værdi er det stadig en risikofyldt investering at købe kryptovaluta, da branchen endnu ikke er reguleret og præges af svindel.

Ikke skræmt væk endnu?

Så læs videre og lær hvordan du kan købe kryptovaluta og derved komme i gang med at investere i kryptovaluta!

Køb Kryptovaluta – Hvordan køber man kryptovaluta?

Hvordan køber man kryptovaluta? Køb kryptovaluta med vores trin for trin guide.

I dette afsnit forklarer vi hvordan du køber din første kryptovaluta og hvordan du senere sælger igen.

Vi anvender vores trin-for-trin guide til handeplatformen Coinbase, som vi anser for at være bedst, men guiden kan sagtens anvendes til en anden platform, da processen for at købe kryptovaluta ofte er den samme.

Hurtige facts

 • ✓ Havde du investeret 1.000,- i Bitcoin for 5 år siden havde du haft mere end 7.500.000,- idag!
 • ✓ Opret en konto hos Coinbase på 5 minutter og invester i Bitcoin med det samme.
 • ✓ Du kan åbne en konto med kun 50$ og derefter investere ned til 50$ af gangen.
 • ✓ Coinbase er en af verdens største handelsplatforme
callout icon
KØB KRYPTOVALUTA HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Trin 1 – Vælg den rette handelsplatform

Det første skridt til at investere i kryptovaluta er at vælge en handelsplatform med en kryptovaluta app. I denne artikel tager vi udgangspunkt i at du ønsker at købe kryptovaluta, men ønsker du senere at bruge dine kryptovalutaer som betalingsmiddel er det også muligt ved Coinbase som er den handelsplatform vi anbefaler. Køb kryptovaluta både som investering eller betalingsmiddel med Coinbase.

Der er rigtigt mange handelsplatforme der tilbyder at du kan købe og sælge kryptovaluta, men der er desværre også mange af dem som har høje gebyrer og problemer med sikkerheden.

Vi har samlet en række kryptovaluta platforme herunder i vores topliste som vi alle selv har handlet på og vurderet ud fra:

 • Sikkerhed
 • Gebyrer
 • Brugervenlighed
 • Vejledning omkring investering
 • Værktøjer og andre funktioner

Ud fra ovenstående faktorer foretrækker vi handelsplatformen Coinbase til at købe kryptovaluta. De er licenseret i EU, har rimelige priser og er meget brugervenligt for både nybegyndere og øvede.

Trin 2 – Opret din konto

Når du har truffet dit valg og besluttet, hvilken kryptovaluta handelsplatform du vil handle fra, er næste skridt at oprette en handelskonto.
Herunder viser vi trin-for-trin hvordan du gør på Coinbase, men du kan med stor sandsynlighed også bruge guiden til andre handelsplatforme.

Start med at trykke på knappen herunder for at gå til Coinbase

KØB KRYPTOVALUTA HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Du lander nu hos Coinbase og skal klikke på “Get Started” for at oprette en konto.

coinbase kryptovaluta

Udfyld nu dine oplysninger og tryk “Create Free Account”

Du har nu modtaget en e -mail fra Coinbase, som du skal bekræfte. Når dette er gjort, kan du indsætte penge på din konto.

Du skal også besvare investeringsrelaterede spørgsmål samt verificere dig selv ved at verificere dit id. Dette gøres enten med pas eller andet ID -kort. Grunden til, at du skal give “følsomme oplysninger”, er fordi alle regulerede handelsplatforme har såkaldte KYC-procedurer. Dette er procedurer, der skal beskytte dig som bruger, samt forhindre ulovlig aktivitet såsom hvidvaskning af penge.

Trin 3 – Køb kryptovaluta

Nu hvor du har oprettet din handelskonto og indsat penge er det let at investere i kryptovaluta.

Du kan enten indtaste “Bitcoin” i søgefeltet øverst på siden eller benytte menuen til venstre og klikke på “Handelsmarkeder” for herefter at vælge kategorien “Krypto”

Du er nu inde på siden for Bitcoin og skal klikke på “Handl” for at foretage din første investering i Bitcoin.

Du kan nu indtaste beløbet du ønsker at købe Bitcoin for.

Når du har indtastet beløbet trykker du “Buy” for at købe.

Tillykke – Du er nu ejer af din kryptovaluta.

Hvad er kryptovaluta?

Kryptovaluta er en digital og decentral valuta. Det betyder, at det ikke kontrolleres og overvåges af en centralbank, som er en almindelig fiat -valuta. Crypto er bygget på noget, der hedder Blockchain , og det er en teknologi, der har revolutioneret verden på mange måder.

Den første kryptovaluta, som er Bitcoin, blev introduceret i 2008, og den vil udelukkende fungere som en digital valuta – altså et alternativ til almindelig fiat -valuta. Fordelen ved Bitcoin i modsætning til fiat -valuta, såsom den norske krone, er, at den ikke kontrolleres og overvåges af en nøglespiller som f.eks. Banken.

Det betyder, at du kan handle, gennemføre transaktioner og overføre penge uden at skulle gå gennem banken. Dette giver dig ikke blot større kontrol og fuldstændig anonymitet, men det reducerer også transaktionsomkostninger og transaktionstid betydeligt.

Da Bitcoin voksede i popularitet, kom flere og flere kryptovaluta på markedet. I dag er der flere tusinde kryptovalutaer med forskellige formål, hvor flere kendte virksomheder og enkeltpersoner også har brugt kryptovaluta, da de mener, at dette er fremtiden. Både Amazon og Tesla rygter om at bruge Bitcoin som betaling for deres tjenester i den nærmeste fremtid. Med andre ord bliver det spændende at følge udviklingen videre!

Fordele og ulemper ved kryptovaluta

Fordele
 • Det muliggør en række tjenester uden tredjepartsinddragelse
 • Det åbner op for en demokratisk økonomi
 • Det muliggør hurtigere og billigere transaktioner
 • Især grænsehandel vil være lettere, billigere og hurtigere, hvis du bruger kryptokurrency
 • Kryptovaluta er et varmt emne, der fanger interesse hos både investorer og flere af verdens største virksomheder. Selv med allerede eventyrlig vækst ser det ud til, at væksten vil fortsætte
thumbs up
Ulemper
 • Skeptikere hævder, at det åbner op for kriminel aktivitet såsom hvidvaskning af penge
 • De er meget ustabile, hvilket betyder højere risiko
 • Kryptovaluta er ikke reguleret og ulovlig i nogle steder i verden
 • Bekræftelse af en transaktion kræver enorme mængder strøm. Klimaaktivister er særligt kritiske over for kryptos høje strømforbrug
thumbs down

Hvordan fungerer kryptovaluta?

Som nævnt er alle kryptovalutaer bygget på noget, der kaldes Blockchain. Blockchain er en teknologi eller en åbent distribueret database, der indsamler oplysninger i noget, der kaldes “noder”. Disse noder, også kendt som “blokke”, grupperes derefter i en fælles kæde af noder (blokke), der giver navnet blockchain.

Blockchain er således en samling blokke, der indeholder et sæt oplysninger. Disse oplysninger kan ikke ændres og skal verificeres af personer i blokkæden. Disse mennesker kaldes “minearbejdere” eller “minearbejdere”.

Når du opretter en ny blok, f.eks. en ny transaktion, skal minearbejderne godkende den og gemme oplysningerne i den åbne distribuerede database. Da databasen er åben for alle i netværket, er det umuligt for hackere eller uærlige aktører at ændre eller manipulere med transaktionerne. Hvis der forsøges at blive stjålet midler, får du besked om, at blokken ændres, hvilket gør det umuligt at hacke.

Hvad adskiller de forskellige kryptovalutaer?

 • Bitcoin – Verdens første og største Kryptovalutaer kategoriseret som en separat kryptovaluta.
 • Altcoins – Alle ikke-Bitcoin-kryptovalutaer er betegnet Altcoins. Så Ethereum, DogeCoin, Ripple og Steller Lumens er alle Altcoins.
 • DeFi – Dette er kryptovaluta bygget på Ethereum blockchain. Disse er applikationer, der tilbyder en bred vifte af finansielle tjenester, såsom lån og lån, pengeoverførsler, renter og meget mere! Eksempler er Aave, Uniswap, Terra og Dai.
 • Stablecoins – Er mønter, der sporer værdien af ​​et bestemt instrument. For mønter, der sporer værdien af ​​den norske krone eller den amerikanske dollar. Formålet er at reducere volatiliteten, som normalt er forbundet med kryptovaluta. Eksempler på stakmønter er Tether og USD Coin.
 • Memetokens – Disse er mønter uden reel værdi, bortset fra på sociale netværk. De har en mere humoristisk tilgang, og den mest berømte er Dogecoin, Elon Musks yndlingsmønt.
callout icon

Hvad kan Blockchain og kryptovaluta bruges til?

Som nævnt er der tusinder af kryptovalutaer, og nogle af dem bruger den samme blockchain, mens andre har deres egne blockchains. Under alle omstændigheder har blockchain og kryptovaluta åbnet enorme muligheder.

For det første eliminerer det behovet for nøglespillere til at overvåge, kontrollere og bestemme alle forhold. For det andet reducerer det betydeligt omkostninger og transaktionstid samt åbner et mere retfærdigt og mere demokratisk system.

Der er ingen nøglespillere i kontrol, men alle deltagere i netværket. Derudover betragtes blockchain og kryptovaluta som mere sikre, da det i princippet burde være umuligt at hacke.

Så hvad kan kryptovaluta bruges til? Bitcoin fungerer således som en digital og decentral valuta, men takket være Ethereum og dets “Smart Contracts” kan kryptovaluta bruges til en række tjenester. På Ethereums blockchain kan folk bygge deres egne decentraliserede applikationer, som gør det muligt at bruge kryptovaluta til:

Hvad kan kryptovaluta bruges til?

Bitcoin fungerer således som en digital og decentral valuta, men takket være Ethereum og dets “Smart Contracts” kan kryptovaluta bruges til en række tjenester. På Ethereums blockchain kan folk bygge deres egne decentraliserede applikationer, som gør det muligt at lave pengeoverførsler, finansielle tjenester såsom lån og udlån, beskyttelse af privatlivets fred og meget, meget mere.

Du kan læse mere og køb Ethereum hvis det har skabt interesse.

Hvilke kryptovalutaer skal du investere i 2023?

Køb kryptovaluta kræver at du ved hvilken du skal købe. Så hvilken kryptovaluta skal jeg købe, undrer du dig nok? Det er vigtigt at understrege, at du selv skal overveje, hvem du synes giver de bedste muligheder for retur. Listen du finder herunder er på ingen måde en anbefaling, men en liste for at få et bedre overblik. Du skal selv undersøge for at finde den bedste kryptovaluta at investere i, når du skal i gang med at købe kryptovaluta.

Bitcoin

bitcoin

Bitcoin er verdens største kryptovaluta målt i markedsværdi, og den har haft en vanvittig vækst siden lanceringen i 2008. Ved lanceringen kostede en mønt mindre end en dollar, mens den i dag er prissat til hele 45.000 dollars. Det spekuleres også i, om Tesla og Amazon vil bruge BTC som betaling for deres tjenester. I så fald eksploderer værdien pr. Mønt!

Hvis du vil lære mere omring at købe kryptovaluta og nærmere bestemt køb af Bitcoin, kan du læse her og du kan følge Bitcoin kurs her

Ethereum

ethereum

Ethereum er verdens næststørste kryptovaluta, og mange tror, ​​at det på sigt vil overtage tronen som den største. Det skyldes, at det tilbyder en bredere vifte af finansielle tjenester end Bitcoin. Takket være de smarte kontrakter er det muligt at udføre tjenester som pengeoverførsler, lån og udlån, tjene penge på renter og bruge decentrale børser.


Siden lanceringen i 2013 er Ethereum vokset med titusinder af procent! Alene sidste år er Ethereum Kurs steget med 655 procent, hvor der også er flere indikationer på, at prisen vil fortsat stige i fremtiden. Køb kryptovaluta, hvis du tror på at dette vil forsætte.

Læs mere om at købe Ethereum.

Ripple

ripple

Ripple er en betalingsprotokol, der bruges af flere vigtige finansielle institutioner. Ripple blev lanceret i 2012, og netværket beskrives som meget spændende og med et skyhøjt potentiale. Protokollen håber at effektivisere og samtidig reducere omkostninger forbundet med globale transaktioner.


XRP kurs -mønterne er steget til 236 procent i det sidste år, mens de siden deres lancering er steget over 47.000 procent. Hvis du vil vide mere om Ripple, kan du læse artiklen om at købe xrp.

Dogecoin

Dogecoin

Dogecoin er verdens mest berømte “meme -token”, og det er rangeret som det syvende største i verden. Den har en markedsværdi på 45 milliarder dollars og handles på $ 0,2 i skrivende stund.


Meme -token tog virkelig fart og eksploderede i værdi, efter hyppig tweeting af Elon Musk. Tesla -chefen kaldte sig blandt andet “The Dogefather”, hvilket fik investorerne til at gå helt af hængslerne. På rekordtid steg dogecoin kurs flere tusinde procent, hvilket gav vanvittige afkast til investorerne. På et år er prisen steget med over 9000 procent.

Her er valutakursen dog meget volatil, hvilket betyder højere risiko. Højere volatilitet giver imidlertid bedre muligheder for høje gevinster på kort sigt.

Læs mere om at købe Dogecoin.

Skal du købe kryptovaluta? Er kryptovaluta fremtiden?

Skal du købe kryptovaluta? Der er meget diskussion om, hvorvidt kryptovaluta er fremtiden eller ej. Skeptikere kalder det et uønsket “pyramidespil”, mens entusiaster roser det for den mulighed, det giver. Kryptovaluta har utvivlsomt mange spændende ting at byde på, og det er ikke uden grund, at der spekuleres i, om det på sigt vil “udkonkurrere” det nuværende finansielle system.

Det skal dog ikke skjules, at det har sine udfordringer. I princippet kan enhver udvikle deres egen kryptovaluta, hvilket betyder, at den kan fremstå upålidelig, hvor endnu flere er skeptiske over for den anonymitet, den giver. En valuta uden væsentlige regler og som ikke er kontrolleret, åbner naturligvis også op for uærlig aktivitet og kriminel aktivitet. Køb kryptovaluta hvis du er blevet nysgerrig på nogle af fordelene der findes.

Om det er fremtiden eller bare en boble, der er ved at briste, mangler at se, men der er i hvert fald lidt tvivl om, at det bliver spændende at følge udviklingen yderligere. Kryptovaluta, og derefter Bitcoin, har nu eksisteret i over ti år, hvor flere af verdens mest berømte virksomheder og virksomheder ser ud til at åbne øjnene for den spændende teknologi, den tilbyder. Derfor er der flere der begynder at købe kryptovaluta. Hvis du tror på at den generelle blockchain teknologi, så kan du også køb kryptovaluta for at være med.

Køb kryptovaluta sikkert

Køb kryptovaluta sikkert på nogle af de større platforme, hvis du vil sikre at du ikke kommer til at finde en af de små platforme som både potentielt kan have større risiko for hackerangreb eller generelle usikkerheder og nedlukninger. Det er også en af årsagerne til at vi anbefaler at købe kryptovaluta sikkert med platformen Coinbase, da de har sikkerheden i top, som sikre at du kan køb kryptovaluta sikkert og trygt. Så vi håber at du med vores guide lærer at købe kryptovaluta sikkert og får en god start når du skal investere i kryptovaluta.

KØB KRYPTOVALUTA HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan køber man kryptovalutaer?

I dag kan du købe kryptovalutaer på en handelsplatform eller på en kryptovalutabørs. Vi anbefaler, at du køber dem på handelsplatformen Coinbase. Her finder du alle de populære kryptovalutaer til lave priser.

Hvilken kryptovaluta skal jeg købe i 2023?

Det er vigtigt, at du løbende holder øje med markedet for at finde den bedste kryptovaluta at investere i. I vores indlæg opdaterer vi månedligt, hvilke kryptovalutaer du bør købe.

Hvorfor stiger kryptovalutaer i pris?

Handel med kryptovalutaer sker gennem udbud og efterspørgsel. Nogle gange stiger prisen pga. hype i markedet. Men det kan også skyldes, at projektet bag en kryptovaluta er så godt, at flere tror på kryptovalutaen i fremtiden.

Hvorfor falder kryptovalutaer i pris?

Der kan være mange grunde til, at en kryptovaluta falder i pris. Ofte falder hele markedet, når Bitcoin eller Ethereum falder. Andre kryptovalutaer falder, fordi de mister markedsandele til en konkurrerende kryptovaluta.

Hvad er en kryptovaluta?

En kryptovaluta er en decentraliseret digital valuta designet til at fungere som et udvekslingsmiddel gennem et computernetværk. I starten kun som penge, men i dag minder mange af dem om en form for ejerskab over kryptovalutaprojeker.

Hvordan sælger man kryptovalutaer?

Du kan sælge en kryptovaluta gennem en handelsplatform, decentraliseret børs eller en kryptovalutabørs. Vi anbefaler, at du sælger dine kryptovalutaer hos Coinbase, da det er både nemt at købe og sælge kryptovalutaer.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen