Køb Hedera Hashgraph guide (2023 Opdatering)

Køb Hedera Hashgraph (HBAR)? Eller ønsker du blot at finde ud af hvad Hedera Hashgraph er for en kryptovaluta? Hedera Hashgraph hævder at have den højest mulige sikkerhed, og er hurtigere end Bitcoin samt Ethereum Blockchain, eftersom alle transaktioner bliver behandlet parallelt og ikke serielt, og der derudover også en hurtigere latency, hvilket gør at det kun tager få sekunder at fortage en transaktion.

Prisen på Hedera Hashgraph bestemmes af udbud/efterspørgsel og der er ikke nogen regulering der forsøger at minimere de udsving, det betyder at gode/dårlige nyheder eller store investorer der køber/sælger kan have en stor indvirkning på prisen og 10% prisfald/stigning på en dag er ikke unormalt for Hedera Hashgraph.

Ikke skræmt væk endnu?

Så læs videre og lær hvordan du investerer i Hedera Hashgraph-coin!

Vis indlæg

KØB HEDERA HASHGRAPH HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Køb din første Hedera Hashgraph coin trin-for-trin

I dette afsnit forklarer vi hvordan du køber din første Hedera Hashgraph.

Denne trin-for-trin vejledning er baseret på kryptovaluta handelsplatformen Coinbase. Du kan dog sagtens benytte guiden til en anden platform, da processen ofte er den samme.

Trin-for-trin Vejledning

  • Opret en konto på Coinbase.
  • Gennemfør id verificering.
  • Indsæt penge på din konto med kreditkort eller kontooverførsel.
  • Udvælg og køb den eller de kryptovalutaer du ønsker.
  • Husk at opsætte stop-loss.
  • Følg din strategi og sælg, eller køb op i takt med at kursen udvikler sig.
callout icon
KØB HEDERA HASHGRAPH HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Hvad er Hedera Hashgraph?

Hedera Hashgraph er som sådan ikke en traditionel blockchain, da den ikke er bygget på en kæde af blokke. Den kan bedst kendetegnes som en graf, hvor hastigheden for at kunne verificere tranaktioner stiger efterhånden som flere transaktioner tilføjes til netværket. Denne teknologi er kendt som DAG, som er forkortelsen af ”Directed Acyclic Graph”.

Teknologien er designet til at kunne hjælpe Hedera Hashgraph med at opnå over 100.000 transationer i sekundet, hvilket endda kan gøre den til en konkurrent til Visa og andre betalingssystemer.

Hedera-netværket gennemfører for tiden over 6.5 millioner transaktioner om dagen, med en gennemsnitlig transaktionstid på cirka 5 sekunder, som overgår Ethereum med 1,2 millioner og Bitcoins 300.000 transaktioner.

Hedera Hashgraph hævder at de opnår den højst mulige sikkerhed, selv hvis hackere forsøger at tilgå systemet, men en af ulemperne ved Hedera Hashgraph er, at systemet ikke er open-source, men i stedet så har de patenteret deres teknologi, hvilket forhindre andre udviklere i at forfalske deres protokoller.

Hvis du overvejer at investere i andre kryptovalutaer, kan du læse vores indlæg og lær Hvordan man køber krypto her.

Er Hedera Hashgraph en god investering?

Hedera Hashgraph har lanceret deres Hedera Hashgraph token Service, som gør det muligt for alle og enhver at oprette tokens på platformen. En overførsel af tokens på netværket koster 0,001$, hvilket også gør softwaren interessant for brugerne, og derved også investorerne.

Derudover så er der allerede blevet bygget en lang række tokens på Hedera, hvilket over tid kan blive rigtig interessant, jo flere der bygger deres tokens på Hedera softwaren.

Det er naturligvis svært at fortælle om Hedera Hashgraph er en god investering, da vi ikke kan forudsige fremtiden, men den har et spændende potentiale grundet dets fordele i forhold til Bitcoins og Ethereums blockchain og kan derfor på sigt blive en god investering, hvis det lykkes dem at få flere og flere brugere til, men naturligvis med en risiko for at tabe sin investering hvis det ikke lykkes.

Du kan også følge den live Hedera Hashgraph kurs.

KØB HEDERA HASHGRAPH HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Ofte stillede spørgsmål?

Hvad er Hedera Hashgraph?

Hedera Hashgraph en decentraliseret digital valuta også kaldet en kryptovaluta. Prisen på Hedera Hashgraph bestemmes af udbud/efterspørgsel og har i flere år været en populær investering.

Hvordan køber man en Hedera Hashgraph (HBAR)?

Du kan købe Hedera Hashgraph på en kryptovalutabørs, handelsplatform eller ved at handle direkte med en anden person. Det er ikke svære end at lave en kontooverførsel, men er desværre ikke muligt hos bankerne endnu.

Vi har skrevet en guide hvor du indenfor 5 minutter kan eje din første Hedera Hashgraph.
Læs vores guide til at købe Hedera Hashgraph

Hvordan investerer man i Hedera Hashgraph?

Du kan investere i Hedera Hashgraph enten ved direkte at købe en Hedera Hashgraph, eller ved at investere i en CFD der følger prisen på Hedera Hashgraph. Ønsker du ikke at bruge Hedera Hashgraph som betalingsmiddel er det ofte lettest at købe en CFD, men du skal være opmærksom på eventuelle gebyrer.

Kan jeg købe Hedera Hashgraph med kreditkort?

Du kan købe Hedera Hashgraph med kreditkort på næsten alle kryptovalutabørser. Handelsplatformen Coinbase tilbyder dig også at betale med kreditkort når du investerer hvilket betyder at du ikke skal vente flere dage på en kontooverførsel.

Kan jeg købe Hedera Hashgraph med kontooverførsel?

Du kan købe Hedera Hashgraph med kontooverførsel på alle kryptovalutabørser. Denne metode bruges oftest hvis det er store summer du ønsker at investere, men ulempen er at du skal vente flere dage før pengene kan investeres. På handelsplatformen Coinbase kan du købe Hedera Hashgraph med kontooverførsel hvis du overfører mindst 200$

Skal man betale skat af Hedera Hashgraph?

Når du som privatperson køber og sælger Hedera Hashgraph, anses det af Skat som spekulation. Det vil sige at du køber dem med henblik på at opnå fortjeneste ved et videresalg. Derfor er du forpligtet til at opgive det på din årsopgørelse når du har en fortjeneste eller tab ved salg af Hedera Hashgraph.

Hvordan hæver man Hedera Hashgraph?

Hvordan du hæver dine Hedera Hashgraph afhænger af hvordan du har købt dem. Er det en CFD du har købt skal du blot lukke handlen på handelsplatformen og hæve dine penge, men er de opbevaret i en wallet skal du sælge dem på en kryptovalutabørs.

Kan man købe Hedera Hashgraph i banken?

Du kan ikke købe Hedera Hashgraph i langt de fleste danske banker. Nogle enkelte banker som Saxo Bank giver dig lov til at købe en CFD der følger prisen på Hedera Hashgraph, men ønsker du at eje en Hedera Hashgraph skal du finde en anden handelsplatform som f.eks. Coinbase.

Kilder:

Hedera Hashgraph’s Officielle hjemmeside

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen