Køb Gala: Stor Guide (2023 Opdatering)

Køb Gala (GALA)? Eller ønsker du blot at finde ud af hvad Gala er for en kryptovaluta? Gala er et blockchain baseret spil, hvor der anvendes NFT’er, også kendt som non-fungible tokens, som er digitale aktiver, hvor man kan tjene penge på at spille spillet, i form af disse NFT’er. Dette er blevet en stor succes, og GALA-coin er allerede blevet en af de største kryptovalutaer baseret på markedsværdi på ganske kort tid.

Prisen på Gala bestemmes af udbud/efterspørgsel og der er ikke nogen regulering der forsøger at minimere de udsving, det betyder at gode/dårlige nyheder eller store investorer der køber/sælger kan have en stor indvirkning på prisen og 10% prisfald/stigning på en dag er ikke unormalt for Gala.

Ikke skræmt væk endnu?

Så læs videre og lær hvordan du investerer i Gala-coin!

KØB GALA HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Køb din første Gala coin trin-for-trin

I dette afsnit forklarer vi hvordan du køber din første Dash.

Denne trin-for-trin vejledning er baseret på kryptovaluta handelsplatformen Coinbase. Du kan dog sagtens benytte guiden til en anden platform, da processen ofte er den samme.

Trin-for-trin Vejledning

  • Opret en konto på Coinbase.
  • Gennemfør id verificering.
  • Indsæt penge på din konto med kreditkort eller kontooverførsel.
  • Udvælg og køb den eller de kryptovalutaer du ønsker.
  • Husk at opsætte stop-loss.
  • Følg din strategi og sælg, eller køb op i takt med at kursen udvikler sig.
callout icon
KØB GALA HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Hvad er Gala?

Gala er en relativt ny kryptovaluta, men med en markedsværdi på over 3 milliarder dollars, så er GALA en af de største kryptovalutaer baseret på markedsværdien.

GALA har haft en stigning på over 150.000% siden de begyndte i 2021, og i den seneste tid er interessen for blockchain-spil eksploderet, som også tydeligt ses på GALA’s prisstigning.

Det er virtuelle penge, som kun skabes til GALA-spillerne, og fungerer som et hjælpesymbol i spillets økosystem. Disse penge kan udveksles mellem spillerne, og her har spillerne fuld kontrol over deres penge.

Gala Games er grundlagt på Ethereum blockchain, men hvor man også kan købe GALA-tokens til at reducere spillernes transaktionsomkostninger.

Det der gør GALA platformen unik fra de andre er, at der i GALA games er en indbyggede markedsplads, som gør det utrolig nemt at købe og sælge ting i spillet. Her bliver det nemt for spillerne at få penge for deres spilbytte, eller købe nye genstande/karakterer for at kunne forbedre deres spiloplevelse.

Der er mere end 1,3 millioner aktive spillere, hvilket også gør dem til nogle af de platforme med flest spillere.

Hvis du overvejer at investere i andre kryptovalutaer, kan du læse vores indlæg og lær Hvordan man køber krypto her.

Er Gala en god investering?

GALA platformen er relativt ny, men de var også en af de første play-to-earn i branchen, som belønner spillerne med GALA-tokens, i bytte for at kunne spille deres spil. GALA reklamere selv med at de skaber blockchain-spil som du virkeligt vil spille, og det virker til at have lykkes ret godt på ganske kort tid.

Hvis GALA games tiltrækker flere og flere spillere, så kan det blive en ganske god investering for de investorer der investere i GALA tokens, men der er naturligvis ingen garantier. Men det er klart en af de play-to-earn spil som har en lys fremtid efter vores mening.

Du kan også følge den live Gala kurs.

KØB GALA HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Ofte stillede spørgsmål?

Hvad er Gala?

Gala en decentraliseret digital valuta også kaldet en kryptovaluta. Prisen på Gala bestemmes af udbud/efterspørgsel og har i flere år været en populær investering.

Hvordan køber man en Gala (GALA)?

Du kan købe Gala på en kryptovalutabørs, handelsplatform eller ved at handle direkte med en anden person. Det er ikke svære end at lave en kontooverførsel, men er desværre ikke muligt hos bankerne endnu.

Vi har skrevet en guide hvor du indenfor 5 minutter kan eje din første Gala.
Læs vores guide til at købe Gala

Hvordan investerer man i Gala?

Du kan investere i Gala enten ved direkte at købe en Gala, eller ved at investere i en CFD der følger prisen på Gala. Ønsker du ikke at bruge Gala som betalingsmiddel er det ofte lettest at købe en CFD, men du skal være opmærksom på eventuelle gebyrer.

Kan jeg købe Gala med kreditkort?

Du kan købe Gala med kreditkort på næsten alle kryptovalutabørser. Handelsplatformen Coinbase tilbyder dig også at betale med kreditkort når du investerer hvilket betyder at du ikke skal vente flere dage på en kontooverførsel.

Kan jeg købe Gala med kontooverførsel?

Du kan købe Gala med kontooverførsel på alle kryptovalutabørser. Denne metode bruges oftest hvis det er store summer du ønsker at investere, men ulempen er at du skal vente flere dage før pengene kan investeres. På handelsplatformen Coinbase kan du købe Gala med kontooverførsel hvis du overfører mindst 200$

Skal man betale skat af Gala?

Når du som privatperson køber og sælger Gala, anses det af Skat som spekulation. Det vil sige at du køber dem med henblik på at opnå fortjeneste ved et videresalg. Derfor er du forpligtet til at opgive det på din årsopgørelse når du har en fortjeneste eller tab ved salg af Gala.

Hvordan hæver man Gala?

Hvordan du hæver dine Gala afhænger af hvordan du har købt dem. Er det en CFD du har købt skal du blot lukke handlen på handelsplatformen og hæve dine penge, men er de opbevaret i en wallet skal du sælge dem på en kryptovalutabørs.

Kan man købe Gala i banken?

Du kan ikke købe Gala i langt de fleste danske banker. Nogle enkelte banker som Saxo Bank giver dig lov til at købe en CFD der følger prisen på Gala, men ønsker du at eje en Gala skal du finde en anden handelsplatform som f.eks. Coinbase.

Kilder:

Gala’s Officielle hjemmeside

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen