Køb Fetch.ai: Stor Guide (2023 Opdatering)

Køb Fetch.ai (FET)? Eller ønsker du blot at finde ud af hvad Fetch.ai er for en kryptovaluta? Fetch.ai er en decentraliseret maskinelæringsplatform som gør det muligt for alle at dele data. Kort fortalt så er det en platform med kunstig intelligens baseret på blockchain, hvilket gør den utrolig interessant i en tid hvor kunstig intelligens også kendt som AI, bliver mere og mere anvendt.

Prisen på Fetch.ai bestemmes af udbud/efterspørgsel og der er ikke nogen regulering der forsøger at minimere de udsving, det betyder at gode/dårlige nyheder eller store investorer der køber/sælger kan have en stor indvirkning på prisen og 10% prisfald/stigning på en dag er ikke unormalt for Fetch.ai.

Ikke skræmt væk endnu?

Så læs videre og lær hvordan du investerer i Fetch.ai!

KØB FETCH.AI HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Køb din første Fetch.ai trin-for-trin

I dette afsnit forklarer vi hvordan du køber din første Fetch.ai.

Denne trin-for-trin vejledning er baseret på kryptovaluta handelsplatformen Coinbase. Du kan dog sagtens benytte guiden til en anden platform, da processen ofte er den samme.

Trin-for-trin Vejledning

  • Opret en konto på Coinbase.
  • Gennemfør id verificering.
  • Indsæt penge på din konto med kreditkort eller kontooverførsel.
  • Udvælg og køb den eller de kryptovalutaer du ønsker.
  • Husk at opsætte stop-loss.
  • Følg din strategi og sælg, eller køb op i takt med at kursen udvikler sig.
callout icon
KØB FETCH.AI HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Hvad er Fetch.ai?

Fetch.ai er laboritoriet for kunstig intelligens, som har udviklet Fetch.ai-Platformen. Den blev grundlagt i 2017 og blev lanceret på Binance i 2019. Dette Cambridge-baseret intelligens-laboratorium er bygget på AI som er skabt med blockchains teknologi.

Fetch.ai er en såkaldt open-source decentral maskinlæringsplatform, som er baseret på en distribueret platform, hvor brugere får adgang til AI i formatet af sikre datasæt.

Fetch.ai platformen hjælper en række softwareagenter på vegne af deres ejere, hvor disse automatiske softwareagenter sikre, at der kan blive leverret en optimeret service til gavn for alle leverandører og forbrugere.

Disse optimeringer har Fetch.ai bidraget med:

  • Optimering af handel for forbrugere af forskellige finansielle tjenester
  • Rekonfigurering af offentlige transport
  • Hjælp til ”smarte byers” evne til at tilpasse sig borgernes adfærd.

Der er i øjeblikket 688.117.805 FET tokens i udbud, hvilket fungerer ligesom Bitcoin og mange af de andre decentraliserede kryptovalutaer, som sikre at deres tokens ikke bliver devalueret af inflation.

Hvis du overvejer at investere i andre kryptovalutaer, kan du læse vores indlæg og køb din kryptovaluta her.

Er Fetch.ai en god investering?

Om Fetch.ai er en god investering afhænger af utroligt mange ting, som ville kræve at vi kunne se ud i fremtiden. Men Fetch.ai er uden tvivl en yderst interessant platform, og de har et kæmpe potentiale grundet at AI (artificial intelligence), bliver mere og mere målet for virksomheders processor, for at sikre at de kan levere maksimal service til deres kunder for minimum ressourcer.

Med Fetch.ai er der blevet skabt et innovativt blockchanin miljø, hvor formålet er at revolutionere end bred vifte af industrier og sektorer ved at kombinere AI, machine learning og DLT, med en teknologi som udvikler sig i en lynhurtigt tempo. Vi kommer til at følge Fetch.ai tæt i den kommende tid.

Se Fetch.ai kursen i realtid.

KØB FETCH.AI HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Ofte stillede spørgsmål?

Hvad er Fetch.ai?

Fetch.ai er en decentraliseret digital valuta også kaldet en kryptovaluta. Prisen på Fetch.ai bestemmes af udbud/efterspørgsel og har i flere år været en populær investering.

Hvordan køber man en Fetch.ai (FET)?

Du kan købe Fetch.ai på en kryptovalutabørs, handelsplatform eller ved at handle direkte med en anden person. Det er ikke svære end at lave en kontooverførsel, men er desværre ikke muligt hos bankerne endnu.

Vi har skrevet en guide hvor du indenfor 5 minutter kan eje din første Fetch.ai.
Læs vores guide til at købe Fetch.ai

Hvordan investerer man i Fetch.ai?

Du kan investere i Fetch.ai enten ved direkte at købe en Fetch.ai, eller ved at investere i en CFD der følger prisen på Fetch.ai. Ønsker du ikke at bruge Fetch.ai som betalingsmiddel er det ofte lettest at købe en CFD, men du skal være opmærksom på eventuelle gebyrer.

Kan jeg købe Fetch.ai med kreditkort?

Du kan købe Fetch.ai med kreditkort på næsten alle kryptovalutabørser. Handelsplatformen Coinbase tilbyder dig også at betale med kreditkort når du investerer hvilket betyder at du ikke skal vente flere dage på en kontooverførsel.

Kan jeg købe Fetch.ai med kontooverførsel?

Du kan købe Fetch.ai med kontooverførsel på alle kryptovalutabørser. Denne metode bruges oftest hvis det er store summer du ønsker at investere, men ulempen er at du skal vente flere dage før pengene kan investeres. På handelsplatformen Coinbase kan du købe Fetch.ai med kontooverførsel hvis du overfører mindst 200$

Skal man betale skat af Fetch.ai?

Når du som privatperson køber og sælger Fetch.ai, anses det af Skat som spekulation. Det vil sige at du køber dem med henblik på at opnå fortjeneste ved et videresalg. Derfor er du forpligtet til at opgive det på din årsopgørelse når du har en fortjeneste eller tab ved salg af Fetch.ai.

Hvordan hæver man Fetch.ai?

Hvordan du hæver dine Fetch.ai afhænger af hvordan du har købt dem. Er det en CFD du har købt skal du blot lukke handlen på handelsplatformen og hæve dine penge, men er de opbevaret i en wallet skal du sælge dem på en kryptovalutabørs.

Kan man købe Fetch.ai i banken?

Du kan ikke købe Fetch.ai i langt de fleste danske banker. Nogle enkelte banker som Saxo Bank giver dig lov til at købe en CFD der følger prisen på Fetch.ai, men ønsker du at eje en Fetch.ai skal du finde en anden handelsplatform som f.eks. Coinbase.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen