Køb EOS: Stor Guide (2023 Opdatering)

Køb EOS? Eller ønsker du blot at finde ud af hvad EOS Coin er for en kryptovaluta? EOS er en af de største kryptovalutaer der findes, og har opnået stor værdi på meget kort tid. Derfor vil du i denne artikel lære hvad EOS er, og gøre dig klogere på om det potentielt er en god investering for dig, samt hvordan du investere i EOS.

Prisen på EOS bestemmes af udbud/efterspørgsel og der er ikke nogen regulering der forsøger at minimere de udsving, det betyder at gode/dårlige nyheder eller store investorer der køber/sælger kan have en stor indvirkning på prisen og 10% prisfald/stigning på en dag er ikke unormalt for EOS.

Ikke skræmt væk endnu?

Så læs videre og lær hvordan du investerer i EOS!

KØB EOS HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Køb din første EOS trin-for-trin

I dette afsnit forklarer vi hvordan du køber din første EOS.

Denne trin-for-trin vejledning er baseret på kryptovaluta handelsplatformen Coinbase. Du kan dog sagtens benytte guiden til en anden platform, da processen ofte er den samme.

Trin-for-trin Vejledning

  • Opret en konto på Coinbase.
  • Gennemfør id verificering.
  • Indsæt penge på din konto med kreditkort eller kontooverførsel.
  • Udvælg og køb den eller de kryptovalutaer du ønsker.
  • Husk at opsætte stop-loss.
  • Følg din strategi og sælg, eller køb op i takt med at kursen udvikler sig.
callout icon
KØB EOS HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Hvad er EOS Coin?

EOS Coin blev skabt i 2017 og er en af de største kryptovalutaer der findes på kryptomarkedet. En af de egenskaber som EOS Coin har, er at man kan fortage overførsler, som vi kender det fra f.eks. Bitcoin. Her kan forbrugere handle med andre forbrugere eller virksomheder med EOS Coin. Men det er ikke det der er mest interessant med EOS kryptovalutaen.

Med EOS Coin får du adgang til EOSIS blockchain platformen, hvor du kan udvikle dine egne kryptovaltaer, hvilket kendes fra bl.a. Ethereum. EOS er her en motor, hvor udviklere kan skabe deres helt egen kryptovaluta som Ethereum har haft stor succes med, og giver et øget forbrug af EOS Coin.

Noget som også gør at EOS Coin adskiller sig fra mange af de andre kryptovalutaer, er at der ikke er et transaktionsgebyr når man laver overførsler med EOS Coin. Det er også en af de funktioner som EOS Coin har, som kan blive utroligt interessant jo mere de bliver brugt. Der bliver betalt formuer overalt i verden på overførsler både indlands og især udlands, så hvis man som forbruger eller virksomhed kan overfører penge til andre uanset hvor de findes i verden, uden at betale en øre i transaktionsgebyr, så kan det sparer både forbrugere og virksomheder for utroligt mange penge.

EOS Coin har et kæmpe potentiale hvis de ender med at blive den fortrukne blockchain platform, hvor udviklere vælger at skabe deres egne kryptovaltaer og tokens på. De fleste eksperter tror på at kryptovaluta og blockchain kommer til at være en del af fremtiden, så hvis EOS ligger i top som den fortrukne platform til skabelse af blockchain apps, så kan det være rigtigt godt for EOS Coin i fremtiden.

Hvis du overvejer at investere i andre kryptovalutaer, kan du læse vores indlæg med vores guide til at købe kryptovaluta.

Er EOS en god investering?

Om EOS er en god investering afhænger af hvordan fremtiden for kryptovaluta bliver, og om de kan forsætte med at udvikle deres EOS Coin og EOSIS platform som de førende. Der er ingen der kan forudsige fremtiden, og især med en kryptovaluta som EOS som, så bør man uanset hvad sprede sine investeringer for at minimere sin risiko, da risikoen med investering i kryptovaluta uanset hvad vil være i den høje ende.

Men hvis EOS lykkes med deres plan om at blive den fortrukne blockchain platform til udvikling af kryptovaluta, og de kan få flere forbrugere og virksomheder til at anvende dem grundet deres gratis transaktionsomkostninger, så kan det potentielt blive en utroligt god investering. Men husk at kryptovaluta kan svinge meget i priserne og er derfor ikke passende for alle investorer. Men EOS er et spændende bud på en af fremtidens kryptovalutaer. Du kan se deres live EOS kurs her

KØB EOS HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Ofte stillede spørgsmål?

Hvad er EOS?

EOS er en decentraliseret digital valuta også kaldet en kryptovaluta. Prisen på EOS bestemmes af udbud/efterspørgsel og har i flere år været en populær investering.

Hvordan køber man en EOS (EOS)?

Du kan købe EOS på en kryptovalutabørs, handelsplatform eller ved at handle direkte med en anden person. Det er ikke svære end at lave en kontooverførsel, men er desværre ikke muligt hos bankerne endnu.

Vi har skrevet en guide hvor du indenfor 5 minutter kan eje din første EOS.
Læs vores guide til at købe EOS

Hvordan investerer man i EOS?

Du kan investere i EOS enten ved direkte at købe en EOS, eller ved at investere i en CFD der følger prisen på EOS. Ønsker du ikke at bruge EOS som betalingsmiddel er det ofte lettest at købe en CFD, men du skal være opmærksom på eventuelle gebyrer.

Kan jeg købe EOS med kreditkort?

Du kan købe EOS med kreditkort på næsten alle kryptovalutabørser. Handelsplatformen Coinbase tilbyder dig også at betale med kreditkort når du investerer hvilket betyder at du ikke skal vente flere dage på en kontooverførsel.

Kan jeg købe EOS med kontooverførsel?

Du kan købe EOS med kontooverførsel på alle kryptovalutabørser. Denne metode bruges oftest hvis det er store summer du ønsker at investere, men ulempen er at du skal vente flere dage før pengene kan investeres. På handelsplatformen Coinbase kan du købe EOS med kontooverførsel hvis du overfører mindst 200$

Skal man betale skat af EOS?

Når du som privatperson køber og sælger EOS, anses det af Skat som spekulation. Det vil sige at du køber dem med henblik på at opnå fortjeneste ved et videresalg. Derfor er du forpligtet til at opgive det på din årsopgørelse når du har en fortjeneste eller tab ved salg af EOS.

Hvordan hæver man EOS?

Hvordan du hæver dine EOS afhænger af hvordan du har købt dem. Er det en CFD du har købt skal du blot lukke handlen på handelsplatformen og hæve dine penge, men er de opbevaret i en wallet skal du sælge dem på en kryptovalutabørs.

Kan man købe EOS i banken?

Du kan ikke købe EOS i langt de fleste danske banker. Nogle enkelte banker som Saxo Bank giver dig lov til at købe en CFD der følger prisen på EOS, men ønsker du at eje en EOS skal du finde en anden handelsplatform som f.eks. Coinbase.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen