Køb Enjin: Stor Guide (2023 Opdatering)

Køb Enjin (ENJ)? Eller ønsker du blot at finde ud af hvad Enjin er for en kryptovaluta? Her i artiklen kommer vi ind på hvad Enjin coin er for en kryptovaluta, og kommer med informationer som kan hjælpe dig med at finde ud af om investering eller køb af Enjin coin er noget for dig eller ej.

Prisen på Enjin bestemmes af udbud/efterspørgsel og der er ikke nogen regulering der forsøger at minimere de udsving, det betyder at gode/dårlige nyheder eller store investorer der køber/sælger kan have en stor indvirkning på prisen og 10% prisfald/stigning på en dag er ikke unormalt for Enjin.

Ikke skræmt væk endnu?

Så læs videre og lær hvordan du investerer i Enjin!

KØB ENJIN HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Køb din første Enjin trin-for-trin

I dette afsnit forklarer vi hvordan du køber din første Enjin.

Denne trin-for-trin vejledning er baseret på kryptovaluta handelsplatformen Coinbase. Du kan dog sagtens benytte guiden til en anden platform, da processen ofte er den samme.

Trin-for-trin Vejledning

  • Opret en konto på Coinbase.
  • Gennemfør id verificering.
  • Indsæt penge på din konto med kreditkort eller kontooverførsel.
  • Udvælg og køb den eller de kryptovalutaer du ønsker.
  • Husk at opsætte stop-loss.
  • Følg din strategi og sælg, eller køb op i takt med at kursen udvikler sig.
callout icon
KØB ENJIN HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Hvad er Enjin Coin?

Enjin er en kryptovaluta, som særligt har fokuseret på spilbranchen. Måden de har gjort det på, er at deres token (ENJ) er særligt designet til gamere, hvor man på kryds og tværs af spillene kan handle med forskellige ting i spillene.

En stor del af verdens befolkning spiller spil på computeren eller andre spilkonsoller, og derfor er der et kæmpe marked for Enjin Coin.

Enjin Coin er skabt af Enjin Network, hvor man har mulighed for at komme i kontakt med andre gamere som spiller de samme spil som en selv. Med dette netværk kan man som gamer blive en del af grupper, chatte med andre spillere, men også købe og sælge virtuelle objekter i de forskellige spil.

Det lyder måske sært at man kan købe og sælge ting i disse virtuelle verdner, men det er faktisk en kæmpe industri, og har været det igennem de senere år, hvor dette marked er vokset med lynets hast. Tidligere skulle man sende pengene for disse virtuelle genstande, og så blot efterspørgende håbe at personen man handlede med var troværdig og rent faktisk ikke snød en, men her har Enjin forsøgt at løse dette problem.

Hvis du overvejer at investere i andre kryptovalutaer, kan du læse vores indlæg og køb din kryptovaluta her.

Er Enjin en god investering?

Der er mange der gerne vil vide om Enjin er en god investering, men det er desværre umuligt at se ud i fremtiden. Men der er mange parametre der spiller ind når man kigger på en investering i de forskellige kryptovalutaer, og her er der både fremtidsudsigterne for de forskellige kryptovalutaer og tokens, kombineret med konkurrencen til f.eks. Enjin Coin. Der er nemlig flere forskellige spillere indenfor disse gaming kryptovalutaer, og her er Enjin Coin i top 3 over de største gaming tokens hvis man kigger på deres markedsværdi.

Men hvis man historisk kigger på kursen for Enjin coin, så er kursen ret volatin og f.eks. når markedet falder, så er dens kurs faldet endnu mere, mens når markedet er steget, så er Enjin Coin steget endnu mere. Så derfor bliver den utroligt spændende at følge i de kommende år.

Se Enjin kursen i realtid.

KØB ENJIN HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Ofte stillede spørgsmål?

Hvad er Enjin?

Enjin er en decentraliseret digital valuta også kaldet en kryptovaluta. Prisen på 1inch bestemmes af udbud/efterspørgsel og har i flere år været en populær investering.

Hvordan køber man en Enjin (ENJ)?

Du kan købe Enjin på en kryptovalutabørs, handelsplatform eller ved at handle direkte med en anden person. Det er ikke svære end at lave en kontooverførsel, men er desværre ikke muligt hos bankerne endnu.

Vi har skrevet en guide hvor du indenfor 5 minutter kan eje din første Enjin.
Læs vores guide til at købe Enjin

Hvordan investerer man i Enjin?

Du kan investere i Enjin enten ved direkte at købe en Enjin, eller ved at investere i en CFD der følger prisen på Enjin. Ønsker du ikke at bruge Enjin som betalingsmiddel er det ofte lettest at købe en CFD, men du skal være opmærksom på eventuelle gebyrer.

Kan jeg købe Enjin med kreditkort?

Du kan købe Enjin med kreditkort på næsten alle kryptovalutabørser. Handelsplatformen Coinbase tilbyder dig også at betale med kreditkort når du investerer hvilket betyder at du ikke skal vente flere dage på en kontooverførsel.

Kan jeg købe Enjin med kontooverførsel?

Du kan købe Enjin med kontooverførsel på alle kryptovalutabørser. Denne metode bruges oftest hvis det er store summer du ønsker at investere, men ulempen er at du skal vente flere dage før pengene kan investeres. På handelsplatformen Coinbase kan du købe Enjin med kontooverførsel hvis du overfører mindst 200$

Skal man betale skat af Enjin?

Når du som privatperson køber og sælger Enjin, anses det af Skat som spekulation. Det vil sige at du køber dem med henblik på at opnå fortjeneste ved et videresalg. Derfor er du forpligtet til at opgive det på din årsopgørelse når du har en fortjeneste eller tab ved salg af Enjin.

Hvordan hæver man Enjin?

Hvordan du hæver dine Enjin afhænger af hvordan du har købt dem. Er det en CFD du har købt skal du blot lukke handlen på handelsplatformen og hæve dine penge, men er de opbevaret i en wallet skal du sælge dem på en kryptovalutabørs.

Kan man købe Enjin i banken?

Du kan ikke købe Enjin i langt de fleste danske banker. Nogle enkelte banker som Saxo Bank giver dig lov til at købe en CFD der følger prisen på Enjin, men ønsker du at eje en Enjin skal du finde en anden handelsplatform som f.eks. Coinbase.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen