Køb Decentraland: Stor Guide (2023 Opdatering)

Køb Decentraland eller en anden kryptovaluta? Hvis du overvejer at købe Decentraland, så vil vi i denne artikel give dig flere informationer omkring hvad Decentraland er, som kan hjælpe dig med at finde ud af om Decentraland kan blive en god investering for dig. Vi gennemgår hvad Decentraland er og hvordan du køber Decentraland på en handelsplatform.

Prisen på Decentraland bestemmes af udbud/efterspørgsel og der er ikke nogen regulering der forsøger at minimere de udsving, det betyder at gode/dårlige nyheder eller store investorer der køber/sælger kan have en stor indvirkning på prisen og 10% prisfald/stigning på en dag er ikke unormalt for Decentraland.

Ikke skræmt væk endnu?

Så læs videre og lær hvordan du investerer i Decentraland!

KØB DECENTRALAND HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Køb din første Decentraland trin-for-trin

I dette afsnit forklarer vi hvordan du køber din første Decentraland.

Denne trin-for-trin vejledning er baseret på kryptovaluta handelsplatformen Coinbase. Du kan dog sagtens benytte guiden til en anden platform, da processen ofte er den samme.

Trin-for-trin Vejledning

  • Opret en konto på Coinbase.
  • Gennemfør id verificering.
  • Indsæt penge på din konto med kreditkort eller kontooverførsel.
  • Udvælg og køb den eller de kryptovalutaer du ønsker.
  • Husk at opsætte stop-loss.
  • Følg din strategi og sælg, eller køb op i takt med at kursen udvikler sig.
callout icon
KØB DECENTRALAND HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Hvad er Decentraland?

Decentraland (MANA) er noget der mest af alt minder om et computerspil, men det er det ikke. Det er den første virtuelle by der findes, hvor alle forbrugerne kan investere deres penge, og håbe på at skabe et profit igennem kryptovalutaen MANA. Denne virtuelle by består af hele 90.000 stykker land, hvor investorer har muligheden for at købe dem på aktioner. Her håber investorerne naturligvis at deres virtuelle jordstykke vil stige i takt med at der bliver udviklet på det.

Hele ideen med Decentraland er at skabe et virtuelt land, hvor man som eksempel kan drikke en kop virtuel te med andre som også er på platformen. Man har mulighed for at bruge VR-briller, som kan bringe sig selv ind i byen, mødes med venner og gå fra jordstykke til jordstykke.

Man kan købe ejendomme, virtuelt græs, skyskrabere og lyntog som svæver over skinnerne i denne virtuelle by, hvor både børn og voksne er velkomne til at skabe deres helt egen by.

Målet med Decentraland for udviklerne, er at de med tiden kan overlade driften af platformen til investorerne.

Hvis du overvejer at investere i andre kryptovalutaer, kan du læse vores indlæg om køb af kryptovalutaer her.

Er Decentraland en god investering?

Om Decentraland er en god investering afhænger fuldstændig af hvad fremtiden bringer for dette online univers. Da alle jordlodder er blevet solgt for længe siden, så køber man som investor nu andre brugers jordlodder, og her afhænger det hele af om du får udviklet dette land, og om der forsat kommer flere og flere investorer til Decentraland som vil betale en højere pris for det købte stykke jord. Jo flere brugere der er interesserede i dette Decentraland univers, jo bedre en investering vil det formentligt blive.

Hvis Decentraland skal blive en god investering, så er det vigtigt at de fastholder deres brugere og udvider med endnu flere brugere/investorer. Indtil videre er Decentraland i top 100 over de største kryptovalutaer iblandt mere end 10.000 forskellige kryptovalutaer, hvilket fortæller at de har gjort noget rigtigt indtil videre. Men som med enhver anden investering så er der en risiko, så du bør naturligvis lave din research inden du køber Decentraland (MANA). Du kan også læse mere omkring hvordan du kan købe Bitcoin.

Se Decentraland kurs i realtid lige her.

KØB DECENTRALAND HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Ofte stillede spørgsmål?

Hvad er Decentraland?

Decentraland er en decentraliseret digital valuta også kaldet en kryptovaluta. Prisen på Decentraland bestemmes af udbud/efterspørgsel og har i flere år været en populær investering.

Hvordan køber man en Decentraland?

Du kan købe Decentraland på en kryptovalutabørs, handelsplatform eller ved at handle direkte med en anden person. Det er ikke svære end at lave en kontooverførsel, men er desværre ikke muligt hos bankerne endnu.

Vi har skrevet en guide hvor du indenfor 5 minutter kan eje din første Decentraland.
Læs vores guide til at købe Decentraland

Hvordan investerer man i Decentraland?

Du kan investere i Decentraland enten ved direkte at købe en Decentraland, eller ved at investere i en CFD der følger prisen på Decentraland. Ønsker du ikke at bruge Decentraland som betalingsmiddel er det ofte lettest at købe en CFD, men du skal være opmærksom på eventuelle gebyrer.

Kan jeg købe Decentraland med kreditkort?

Du kan købe Decentraland med kreditkort på næsten alle kryptovalutabørser. Handelsplatformen Coinbase tilbyder dig også at betale med kreditkort når du investerer hvilket betyder at du ikke skal vente flere dage på en kontooverførsel.

Kan jeg købe Decentraland med kontooverførsel?

Du kan købe Decentraland med kontooverførsel på alle kryptovalutabørser. Denne metode bruges oftest hvis det er store summer du ønsker at investere, men ulempen er at du skal vente flere dage før pengene kan investeres. På handelsplatformen Coinbase kan du købe Decentraland med kontooverførsel hvis du overfører mindst 200$

Skal man betale skat af Decentraland?

Når du som privatperson køber og sælger Decentraland, anses det af Skat som spekulation. Det vil sige at du køber dem med henblik på at opnå fortjeneste ved et videresalg. Derfor er du forpligtet til at opgive det på din årsopgørelse når du har en fortjeneste eller tab ved salg af Decentraland.

Hvordan hæver man Decentraland?

Hvordan du hæver dine Decentraland afhænger af hvordan du har købt dem. Er det en CFD du har købt skal du blot lukke handlen på handelsplatformen og hæve dine penge, men er de opbevaret i en wallet skal du sælge dem på en kryptovalutabørs.

Kan man købe Decentraland i banken?

Du kan ikke købe Decentraland i langt de fleste danske banker. Nogle enkelte banker som Saxo Bank giver dig lov til at købe en CFD der følger prisen på Decentraland, men ønsker du at eje en Decentraland skal du finde en anden handelsplatform som f.eks. Coinbase.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen