Køb Cardano: Stor Guide (2023 Opdatering)


Lær, hvordan du køber Cardano (ADA) ved at læse denne artikel! Der er masser af platforme, hvor du kan købe ADA, men vi hjælper dig med at finde den bedste krypto -udveksling. Ikke nok med det, vi forklarer også, hvad Cardano er, og hvorfor dette kan være en spændende investering.


Kort sagt, ADA-krypto bruger en “proof-of-stake” konsensusmodel, der er mindre energikrævende og mere tidseffektiv end “proof-of-work” -konsensus blandt andre Bitcoin. Dette har ført til stor optimisme, og Cardano anses af mange for at være den mest revolutionerende og succesrige blockchain i lang tid.

Det er derfor ikke underligt, at mønter har en vækst uden sidestykke. På et år er Cardanos pris steget mere end 2000 procent, mens den siden lanceringen i 2017 er vokset med næsten 9.000 procent!

KØB CARDANO HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Køb din første Cardano trin-for-trin

I dette afsnit forklarer vi hvordan du køber din første Cardano.

Denne trin-for-trin vejledning er baseret på kryptovaluta handelsplatformen Coinbase. Du kan dog sagtens benytte guiden til en anden platform, da processen ofte er den samme.

Trin-for-trin Vejledning

 • Opret en konto på Coinbase.
 • Gennemfør id verificering.
 • Indsæt penge på din konto med kreditkort eller kontooverførsel.
 • Udvælg og køb den eller de kryptovalutaer du ønsker.
 • Husk at opsætte stop-loss.
 • Følg din strategi og sælg, eller køb op i takt med at kursen udvikler sig.
callout icon
KØB CARDANO HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Hvad er Cardano?

Cardano er en kryptovaluta udviklet og lanceret af Charles Hoskinson i 2017. Cardano fungerer som en open source- eller blockchain -platform med det mål at hjælpe “ændre virksomheder, innovatører og visionære” med at foretage positive, globale ændringer.

Det er en protokol, der søger at omfordele magten og skabe et mere gennemsigtigt og retfærdigt samfund. De vil opnå dette ved at tilbyde et system, hvor brugerne kan overføre digitale midler helt decentraliseret, det vil sige uden inddragelse af eksterne tredjeparter.

Derudover muliggør Cardano-netværket opbygningen af ​​sine egne decentrale applikationer. Dette skyldes, at netværket er i stand til at bruge “smarte kontrakter”. Da Cardano er i stand til at bruge både “smarte kontrakter” og udføre decentrale transaktioner, betragtes det som en kombination af Ethereum og Bitcoin.

Ethereum er den første protokol, der anvender smarte kontrakter, hvilket muliggjorde konstruktionen af ​​decentrale applikationer, mens Bitcoin er den første, der tilbyder decentral overførsel af digitale midler. Cardano er derfor kategoriseret som en tredje generations blockchain, netop fordi den kombinerer det bedste fra Bitcoin og Ethereum.

ADA-krypto, dvs. Cardanos kort, bruges til at stemme på eventuelle foreslåede ændringer af blockchain.

Cardano

Hvad gør Cardano unik?


Cardano beskrives af mange som en af ​​de mest succesrige og revolutionerende på markedet. Dette er af flere grunde, men først og fremmest fordi det muliggør både konstruktion af decentrale applikationer og decentrale transaktioner.

Hvor Bitcoin kun er i stand til at behandle digitale betalinger, kan Cardano også bruge smarte kontrakter. Med andre ord er Cardano så meget mere end bare behandling af digitale betalinger. & nbsp; & nbsp;


Cardano er også den største blockchain, der har haft succes med at implementere en “Proof-of-Stake” konsensusmekanisme. Både Bitcoin og Ethereum bruger “Proof-of-Work”, hvilket er mere tids- og energikrævende end “Pos”-konsensus.

Måske er den største kritik rettet mod Bitcoin netop, at det kræver for meget energi. Dette er et problem, Cardano synes at have løst, hvilket har ført til stor optimisme. Ethereum vil ganske vist også blive opgraderet til Pos, men dette er en overgang, der vil ske gradvist. & nbsp;

Cardano vs Ethereum


Hospinson, grundlæggeren af ​​Cardano, er også en af ​​grundlæggerne af Ethereum. Derfor er disse protokoller meget ens, og mange af Cardanos ideer er hentet fra Ethereum.

Hvad der derimod adskiller Cardano og Ethereum er, at førstnævnte bruger en to-lags struktur. Det første lag, “CSL”, er den del af netværket, der kører transaktioner og betalinger, mens det andet lag, “CCL”, er designet til at køre smarte kontrakter og bygge decentraliserede apps.

Denne todelt struktur gør det også lettere at implementere nye kodeændringer, opdateringer og netværksforbedringer, bedre kendt som “bløde gafler”. Du kan også se den live Ethereum kurs.

cardano vs ethereum

Er ADA-crypto en god investering?


Cardano -prisen er steget sindssygt de seneste år. Siden lanceringen har prisen været omkring 10.000 procent, mens den i det sidste år er vokset med 2000 procent. Indtil videre har der været gode penge at hente på Cardano -investeringer, og der er også flere, der tror på stor vægt i fremtiden. Dette på trods af at kryptoen for længst har etableret sig som en af ​​de største på markedet.

Årsagen til den høje optimisme skyldes Cardanos teknologi. Som tidligere specificeret er dette den største blockchain, der er lykkedes med en “Pos” -konsensusmekanisme. “Proof-of-Stake” er ikke kun mere tidseffektiv end “Proof-of-Work”, men også betydeligt mindre energiforbrugende.


Bitcoin, verdens største kryptovaluta, har oplevet enorm modstand netop på grund af et højt strømforbrug. Blandt andet kaldes det en “miljøgris” og som “uholdbar”. Da Cardano har løst dette problem på mange måder, spekuleres det i, at Cardano er “fremtidens kryptovaluta”.

Det er dog vigtigt at forstå, at der er tale om en højrisikoinvestering. Her har prisen, og vil fortsat svinge kraftigt og hyppigt. En fordel ved dette er imidlertid, at det muliggør gevinster på kort sigt. Især erhvervsdrivende og spekulanter kan drage fordel af prissvingninger.

Cardano kryptovaluta fordele

 • Det er i øjeblikket rangeret som den fjerde største krypto med hensyn til markedsværdi, en position det har haft i lang tid.
 • Det er vokset sindssygt flere tusinde procent i de seneste år.
 • Det er den største blockchain, der har succes med at implementere en “Pos”-konsensusmekanisme. Pos er både mere tidseffektiv og mindre energiforbrugende end Pow.
 • Cardano muliggør både konstruktion af decentrale applikationer og decentraliserede transaktioner af digitale midler.

Cardano kryptovaluta ulemper

 • Cardano -prisen er meget ustabil. Høj volatilitet betyder højere risiko.
 • Cardano -priserne påvirkes hovedsageligt af udbud og efterspørgsel – hvilket er temmelig volatile faktorer. Her kan prisen falde hurtigt og brutalt.

Cardano -udvikling – Sådan ændres prisen


Cardanos udvikling er ikke ligefrem gået ubemærket hen. Som nævnt er prisen steget flere tusinde procent siden 2017.

Ved lanceringen kostede en mønt omkring $ 0,2, men det tog ikke lang tid, før den slog rekorder og passerede dollarmærket. Kryptovalutakrasket i begyndelsen af ​​2018 bragte dog kursen ned igen, og i perioden 2018 og frem til begyndelsen af ​​2021 var valutakursen aldrig over en dollar.

Først ved månedsskiftet februar/marts 2021 passerede kryptoen en dollar igen, en vækst der kun fortsatte og fortsatte. I begyndelsen af ​​september nåede Cardano den bedste notering nogensinde med en pris på 3,09 dollars. Dette skyldes den forventede opdatering på Cardano -netværket.

I dag er prisen noget lavere end topprisen, da prisen er omkring 2,3 dollars, men den er stadig oppe omkring 2000 procent i forhold til samme tid sidste år.

Vil du holde dig opdateret om kursusudvikling? Derefter kan du læse artiklen Cardano kurs

Resumé – Hvem skal købe Cardano ada?


Alle med tro på teknologi og fremtidig vækst kan bruge Cardano som en langsigtet investering eller som en måde at diversificere deres kryptoportefølje. Der er flere grunde til, at dette kan beskrives som en “god investering”.


Cardano har længe etableret sig som en af ​​de største på markedet med en betydelig markedsværdi på $ 68 mia. Derudover bruger den en teknologi, der er kompatibel med smarte kontrakter og på samme tid kan håndtere decentrale transaktioner.

Måske vigtigst af alt er det faktum, at proof-of-stake-mekanismen Cardano bruger både er mere skalerbar og bæredygtig end den meget kritiserede proof-of-work-mekanisme.


Handlere og spekulanter kan også synes, at dette er en spændende investering på grund af stor volatilitet. På den anden side er det, der taler imod at investere, at det betragtes som en høj risiko. Hvis du har en noget lavere risikotolerance, er Cardano eller kryptovaluta generelt ikke den bedste investering for dig.

KØB CARDANO HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Cardano (ADA)?

Cardano (ADA) er skabt af en af grundlæggerne fra Ethereum og bygger på mange af de samme principper. Den store forskel er at Cardano er todelt, hvor den ene del kan benyttes til betalingstransaktioner og den anden til smarte kontrakter.

Hvordan køber man Cardano?

Du kan købe Cardano på en kryptovalutabørs, handelsplatform eller ved at handle direkte med en anden person. Det er ikke svære end at lave en kontooverførsel, men er desværre ikke muligt hos bankerne endnu.

Vi har skrevet en guide hvor du indenfor 5 minutter kan eje din første Cardano coin.
Læs vores guide til at købe Cardano

Hvordan investerer man i Cardano?

Du kan investere i Cardano enten ved direkte at købe en Cardano coin, eller ved at investere i en CFD der følger prisen på Cardano. Ønsker du ikke at bruge Cardano som betalingsmiddel er det ofte lettest at købe en CFD, men du skal være opmærksom på eventuelle gebyrer.

Kan jeg købe Cardano med kreditkort?

Handelsplatformen Coinbase tilbyder dig også at betale med kreditkort når du investerer hvilket betyder at du ikke skal vente flere dage på en kontooverførsel.

Kan jeg købe Cardano med kontooverførsel?

Du kan købe Cardano med kontooverførsel på næsten alle kryptovalutabørser.

Kontooverførsel bruges oftest hvis det er store summer du ønsker at investere, men ulempen er at du skal vente flere dage før pengene kan investeres.

På handelsplatformen Coinbase, som vi anbefaler, kan du købe Cardano med kontooverførsel hvis du overfører mindst 500$

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen