Køb Bitcoin Cash: Stor Guide (2023 Opdatering)

Køb Bitcoin Cash (BCH)? Eller ønsker du blot at finde ud af hvad Bitcoin Cash er for en kryptovaluta? Bitcoin Cash blev skabt tilbage i 2017, da flere af dem der var de førende indenfor Bitcoin ville skabe et alternativ til Bitcoin, hvor de gik lidt i en anden retning, men stadig med navnet Bitcoin, hvilket var her Bitcoin Cash blev skabt, også kendt som BCH. Bitcoin Cash har større blokke i deres blockchain end Bitcoin, men dette lærer du mere om længere nede.

Prisen på Bitcoin Cash bestemmes af udbud/efterspørgsel og der er ikke nogen regulering der forsøger at minimere de udsving, det betyder at gode/dårlige nyheder eller store investorer der køber/sælger kan have en stor indvirkning på prisen og 10% prisfald/stigning på en dag er ikke unormalt for Bitcoin Cash.

Ikke skræmt væk endnu?

Så læs videre og lær hvordan du investerer i Bitcoin Cash!

KØB BITCOIN HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Køb din første Bitcoin Cash trin-for-trin

I dette afsnit forklarer vi hvordan du køber din første Bitcoin Cash.

Denne trin-for-trin vejledning er baseret på kryptovaluta handelsplatformen Coinbase. Du kan dog sagtens benytte guiden til en anden platform, da processen ofte er den samme.

Trin-for-trin Vejledning

  • Opret en konto på Coinbase.
  • Gennemfør id verificering.
  • Indsæt penge på din konto med kreditkort eller kontooverførsel.
  • Udvælg og køb den eller de kryptovalutaer du ønsker.
  • Husk at opsætte stop-loss.
  • Følg din strategi og sælg, eller køb op i takt med at kursen udvikler sig.
callout icon
KØB BITCOIN HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Hvad er Bitcoin Cash?

Bitcoin cash blev skabt af nogle Bitcoin entusiaster i 2017, hvor det blev bygget med en anden blockchain opskrift end den traditionelle Bitcoin. Bitcoin Cash har deres egen blockchain, da skaberne ikke mente at der var nok ”plads” i én blok til begge kryptovalutaer. Derudover så har de forøget deres blokke fra 1mb som den traditionelle Bitcoin har, til 8mb som Bitcoin cash har. Dette betyder at der kan komme langt flere transaktioner igennem i hver blok med Bitcoin Cash (BCH).

Der er mange der mener at Bitcoin ikke længere kan anvendes som en valuta grundet der ikke kan komme lige så mange transaktioner igennem Bitcoins blokke som f.eks. Bitcoin Cash, som kan behandle flere transaktioner og derved forbedre skalerbarheden.

Der er ingen der kan forudsige om det er Bitcoin eller Bitcoin Cash der står tilbage til sidst, eller om begge forsætter deres succes, så det må fremtiden vise.

Hvis du overvejer at investere i andre kryptovalutaer, kan du læse vores indlæg om ”Køb kryptovaluta ved at Klikke her”.

Er Bitcoin Cash en god investering?

Hvis du spørger Roger Ver som er CEO af Bitcoin.com, så tror han mere på Bitcoin Cash end Bitcoin, og han mener at der er en stor fremtid med Bitcoin Cash.

Om Bitcoin Cash er en god investering, afhænger fuldstændig af hvilken af kryptovalutaerne som brugerne fortrækker på den lange bane. Hvis folk bliver trætte af dyrere transaktioner med Bitcoin (som stadig er tæt på gratis, men som potentielt vil stige over tid) og derfor begynder at skifte over til Bitcoin Cash, så kan den blive rigtig interessant.

Hvis Roger Ver får ret i hans fremtidsforudsigelser så kan Bitcoin blive en fremragende investering, men det må fremtiden vise. Vi kommer uden tvivl til at følge Bitcoin Cash tæt i de kommende år.

KØB BITCOIN HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Ofte stillede spørgsmål?

Hvad er Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash er en decentraliseret digital valuta også kaldet en kryptovaluta. Prisen på Bitcoin Cash bestemmes af udbud/efterspørgsel og har i flere år været en populær investering.

Hvordan køber man en Bitcoin Cash (BHC)?

Du kan købe Bitcoin Cash på en kryptovalutabørs, handelsplatform eller ved at handle direkte med en anden person. Det er ikke svære end at lave en kontooverførsel, men er desværre ikke muligt hos bankerne endnu.

Vi har skrevet en guide hvor du indenfor 5 minutter kan eje din første Bitcoin Cash.
Læs vores guide til at købe Bitcoin Cash

Hvordan investerer man i Bitcoin Cash?

Du kan investere i Bitcoin Cash enten ved direkte at købe en Bitcoin Cash, eller ved at investere i en CFD der følger prisen på Bitcoin Cash. Ønsker du ikke at bruge Bitcoin Cash som betalingsmiddel er det ofte lettest at købe en CFD, men du skal være opmærksom på eventuelle gebyrer.

Kan jeg købe Bitcoin Cash med kreditkort?

Du kan købe Bitcoin Cash med kreditkort på næsten alle kryptovalutabørser. Handelsplatformen Coinbase tilbyder dig også at betale med kreditkort når du investerer hvilket betyder at du ikke skal vente flere dage på en kontooverførsel.

Kan jeg købe Bitcoin Cash med kontooverførsel?

Du kan købe Bitcoin Cash med kontooverførsel på alle kryptovalutabørser. Denne metode bruges oftest hvis det er store summer du ønsker at investere, men ulempen er at du skal vente flere dage før pengene kan investeres. På handelsplatformen Coinbase kan du købe Bitcoin Cash med kontooverførsel hvis du overfører mindst 200$

Skal man betale skat af Bitcoin Cash?

Når du som privatperson køber og sælger Bitcoin Cash, anses det af Skat som spekulation. Det vil sige at du køber dem med henblik på at opnå fortjeneste ved et videresalg. Derfor er du forpligtet til at opgive det på din årsopgørelse når du har en fortjeneste eller tab ved salg af Bitcoin Cash.

Hvordan hæver man Bitcoin Cash?

Hvordan du hæver dine Bitcoin Cash afhænger af hvordan du har købt dem. Er det en CFD du har købt skal du blot lukke handlen på handelsplatformen og hæve dine penge, men er de opbevaret i en wallet skal du sælge dem på en kryptovalutabørs.

Kan man købe Bitcoin Cash i banken?

Du kan ikke købe Bitcoin Cash i langt de fleste danske banker. Nogle enkelte banker som Saxo Bank giver dig lov til at købe en CFD der følger prisen på Bitcoin Cash, men ønsker du at eje en Bitcoin Cash skal du finde en anden handelsplatform som f.eks. Coinbase.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen