Køb Basic Attention Token: Stor 2023 Guide

Køb Basic Attention Token (BAT)? Eller ønsker du blot at finde ud af hvad Basic Attention Token er for en kryptovaluta? Basic Attention Token er blockchain reklameplatform, hvor brugere kan blive belønnet for at se reklamer, mens annoncører får mere ud af deres markedsføringsudgifter, hvilket har sikret dem en stor interesse fra mange investorer.

Prisen på Basic Attention Token bestemmes af udbud/efterspørgsel og der er ikke nogen regulering der forsøger at minimere de udsving, det betyder at gode/dårlige nyheder eller store investorer der køber/sælger kan have en stor indvirkning på prisen og 10% prisfald/stigning på en dag er ikke unormalt for Basic Attention Token.

Ikke skræmt væk endnu?

Så læs videre og lær hvordan du investerer i Basic Attention Token!

KØB BAT HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Køb din første Basic Attention Token trin-for-trin

I dette afsnit forklarer vi hvordan du køber din første Basic Attention Token.

Denne trin-for-trin vejledning er baseret på kryptovaluta handelsplatformen Coinbase. Du kan dog sagtens benytte guiden til en anden platform, da processen ofte er den samme.

Trin-for-trin Vejledning

  • Opret en konto på Coinbase.
  • Gennemfør id verificering.
  • Indsæt penge på din konto med kreditkort eller kontooverførsel.
  • Udvælg og køb den eller de kryptovalutaer du ønsker.
  • Husk at opsætte stop-loss.
  • Følg din strategi og sælg, eller køb op i takt med at kursen udvikler sig.
callout icon
KØB BAT HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Hvad er Basic Attention Token?

Basic Attention Token også kendt som BAT, er en kryptovaluta som har vundet hurtigt frem efter lanceringen. Basic Attention Token driver blockchain platformen som er en reklameplatform med formålet at belønne de brugere der giver deres opmærksomhed kombineret med at annoncørerne kan få mere ud af deres markedsføringsudgifter.

Måden det fungerer på, er at brugerne kan bruge ”Brave browser” som forsat er sikret for privatlivet, men hvor man får BAT belønninger når man anvender den, for at se reklamer. Disse reklamer er til gengæld målrettet brugeren, hvilket også sikre at annoncører får mest muligt ud af reklamekronerne, hvilket naturligvis er utrolig interessant for både virksomheder og forbrugerne.

Basic Attention Token er i sig selv en måde at belønne brugerne for at se reklamerne, hvor de gives af annoncører til forbrugere. Annoncøren skal betale for reklamerne igennem blockchain netværket, hvor 70% af pengene kommer tilbage til forbrugerne, mens resten bidrager til at forbedre og optimere netværket.

Da Basic Attention Token blev lanceret havde de den hurtigste lancering af de første solgte tokens nogensinde, hvor alle deres tokens blev solgt på under 1 minut. De udvidder nu løbende deres ”Brave browser” i flere lande og er i fuld vækst.

Hvis du overvejer at investere i andre kryptovalutaer, kan du læse vores indlæg og køb din kryptovaluta her.

Er Basic Attention Token en god investering?

Om Basic Attention Token er en god investering afhænger jo af om de kan forsætte deres succes med at give annoncørerne en bedre reklameplatform end de andre reklameplatforme, kombineret med at der skal komme flere brugere til som vil anvende deres browser med målrettede kampagner, hvor de også får en belønning for at se disse kampagner.

Hvis de kan forsætte denne vækst, og indtage yderligere markeder, så er der et enormt potentiale, og da både forbrugerne og annoncørerne der får noget ud af Basic Attention Token, så ser fremtiden lys ud. Men husk at der naturligvis altid er større risiko ved at investere i kryptovaluta, så du bør aldrig investere for penge du ikke har. Men vi kommer helt sikkert til at følge Basic Attention Token (BAT) meget tæt i de kommende år.

Se Basic Attention Token kursen i realtid.

KØB BAT HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Ofte stillede spørgsmål?

Hvad er Basic Attention Token?

Basic Attention Token er en decentraliseret digital valuta også kaldet en kryptovaluta. Prisen på Basic Attention Token bestemmes af udbud/efterspørgsel og har i flere år været en populær investering.

Hvordan køber man en Basic Attention Token (BAT)?

Du kan købe Basic Attention Token på en kryptovalutabørs, handelsplatform eller ved at handle direkte med en anden person. Det er ikke svære end at lave en kontooverførsel, men er desværre ikke muligt hos bankerne endnu.

Vi har skrevet en guide hvor du indenfor 5 minutter kan eje din første Basic Attention Token.
Læs vores guide til at købe Basic Attention Token

Hvordan investerer man i Basic Attention Token?

Du kan investere i Basic Attention Token enten ved direkte at købe en Basic Attention Token, eller ved at investere i en CFD der følger prisen på Fetch.ai. Ønsker du ikke at bruge Basic Attention Token som betalingsmiddel er det ofte lettest at købe en CFD, men du skal være opmærksom på eventuelle gebyrer.

Kan jeg købe Basic Attention Token med kreditkort?

Du kan købe Basic Attention Token med kreditkort på næsten alle kryptovalutabørser. Handelsplatformen Coinbase tilbyder dig også at betale med kreditkort når du investerer hvilket betyder at du ikke skal vente flere dage på en kontooverførsel.

Kan jeg købe Basic Attention Token med kontooverførsel?

Du kan købe Basic Attention Token med kontooverførsel på alle kryptovalutabørser. Denne metode bruges oftest hvis det er store summer du ønsker at investere, men ulempen er at du skal vente flere dage før pengene kan investeres. På handelsplatformen Coinbase kan du købe Basic Attention Token med kontooverførsel hvis du overfører mindst 200$

Skal man betale skat af Basic Attention Token?

Når du som privatperson køber og sælger Basic Attention Token, anses det af Skat som spekulation. Det vil sige at du køber dem med henblik på at opnå fortjeneste ved et videresalg. Derfor er du forpligtet til at opgive det på din årsopgørelse når du har en fortjeneste eller tab ved salg af Basic Attention Token.

Hvordan hæver man Basic Attention Token?

Hvordan du hæver dine Basic Attention Token afhænger af hvordan du har købt dem. Er det en CFD du har købt skal du blot lukke handlen på handelsplatformen og hæve dine penge, men er de opbevaret i en wallet skal du sælge dem på en kryptovalutabørs.

Kan man købe Basic Attention Token i banken?

Du kan ikke købe Basic Attention Token i langt de fleste danske banker. Nogle enkelte banker som Saxo Bank giver dig lov til at købe en CFD der følger prisen på Basic Attention Token, men ønsker du at eje en Fetch.ai skal du finde en anden handelsplatform som f.eks. Coinbase.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen