Køb Bancor: Stor Guide (2023 Opdatering)

Køb Bancor (BNT)? Eller ønsker du blot at finde ud af hvad Bancor er for en kryptovaluta? Bancor er en blockchain protokol, som giver brugerne mulighed for at konvertere forskellige kryptovalutaer og tokens øjeblikligt, så man ikke behøver at veksle dem på forskellige platforme. Det er en af de største kryptovalutaer, og kan fungere som en form for veksleplatform for kryptovalutaer.

Prisen på Bancor bestemmes af udbud/efterspørgsel og der er ikke nogen regulering der forsøger at minimere de udsving, det betyder at gode/dårlige nyheder eller store investorer der køber/sælger kan have en stor indvirkning på prisen og 10% prisfald/stigning på en dag er ikke unormalt for Bancor.

Ikke skræmt væk endnu?

Så læs videre og lær hvordan du investerer i Bancor!

KØB BANCOR HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Køb din første Bancor trin-for-trin

I dette afsnit forklarer vi hvordan du køber din første Bancor .

Denne trin-for-trin vejledning er baseret på kryptovaluta handelsplatformen Coinbase. Du kan dog sagtens benytte guiden til en anden platform, da processen ofte er den samme.

Trin-for-trin Vejledning

  • Opret en konto på Coinbase.
  • Gennemfør id verificering.
  • Indsæt penge på din konto med kreditkort eller kontooverførsel.
  • Udvælg og køb den eller de kryptovalutaer du ønsker.
  • Husk at opsætte stop-loss.
  • Følg din strategi og sælg, eller køb op i takt med at kursen udvikler sig.
callout icon
KØB BANCOR HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Hvad er Bancor?

Bancor er en kryptovaluta som nævnt længere oppe, som er en blockchain protokol, hvor man som bruger får muligheden for at kunne konvertere sine virtuelle kryptovalutaer og tokens med hinanden, i stedet for at skulle veksle dem på en kryptovalutabørs. Bancor også kendt som BNT, er en af de mest værdifulde kryptovalutaer baseret på markedsværdien, hvor de ligger omkring top 100.

Bancor beskriver at de er en likviditetsprotokol som muliggør en automatiseret og decentraliseret udveksling på Ethereum blockchain-netværket og derved på tværs af blockchains.

For de investorer og brugere der ønsker at handle med de små og mellemstore kryptovalutaer, så er Bancors smart fordi de har lavet deres smart-contracts således at der bliver opkrævet minimale gebyrer og udgifter når man veksler kryptovalutaer med deres teknologi.

I 2018 blev en kryptovaluta Wallet på Bancors netværk hacket, hvilket førte til et tyveri på hele 12,5 millioner dollars af Ethereum samt 1 million dollars af Pundi X. Her sjal hackerne oprindeligt 23,5 millionar dollars, men 10 millionar dollars blev inddrevet tilbage, og der var ingen kunde-Wallets der blev hacket, hvilket heldigvis fortæller lidt om sikkerheden på netværket for investorer og brugere, som ikke mistede deres penge.

Hvis du overvejer at investere i andre kryptovalutaer, kan du læse vores indlæg og køb din kryptovaluta her.

Er Bancor en god investering?

Om Bancor er en god investering for dig afhænger af mange ting, og især din risikoprofil er vigtig at have i ménte her. Der er ingen der kan forudsige fremtiden, og kryptovaluta er ofte i højrisiko gruppen for de fleste investorer.

Bancor er ikke den eneste blockchain kryptovaluta som har fokuseret på at lave en mulighed for at veksle kryptovalutaer med hinanden til lave gebyrer, så derfor har de konkurrence af forskellige teknoliger. Men jo flere der begynder at bruge kryptovalutaer, jo bedre vil det potentielt være for en kryptovaluta som Bancor (BNT), da der så vil kunne være et større behov for at veksle de forskellige kryptovalutaer. Men da Bancor er en volatil kryptovaluta med mange op og nedture, så skal du huske kun at investere for penge du har råd til at tabe. Det er en utroligt interessant kryptovaluta som vi kommer til at følge tæt i fremtiden.

Se Bancor kursen i realtid.

KØB BANCOR HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Ofte stillede spørgsmål?

Hvad er Bancor?

Bancor er en decentraliseret digital valuta også kaldet en kryptovaluta. Prisen på Bancor bestemmes af udbud/efterspørgsel og har i flere år været en populær investering.

Hvordan køber man en Bancor (BNT)?

Du kan købe Bancor på en kryptovalutabørs, handelsplatform eller ved at handle direkte med en anden person. Det er ikke svære end at lave en kontooverførsel, men er desværre ikke muligt hos bankerne endnu.

Vi har skrevet en guide hvor du indenfor 5 minutter kan eje din første Bancor.
Læs vores guide til at købe Bancor

Hvordan investerer man i Bancor?

Du kan investere i Bancor enten ved direkte at købe en Bancor, eller ved at investere i en CFD der følger prisen på Bancor. Ønsker du ikke at bruge Bancor som betalingsmiddel er det ofte lettest at købe en CFD, men du skal være opmærksom på eventuelle gebyrer.

Kan jeg købe Bancor med kreditkort?

Du kan købe Bancor med kreditkort på næsten alle kryptovalutabørser. Handelsplatformen Bancor tilbyder dig også at betale med kreditkort når du investerer hvilket betyder at du ikke skal vente flere dage på en kontooverførsel.

Kan jeg købe Bancor med kontooverførsel?

Du kan købe Bancor med kontooverførsel på alle kryptovalutabørser. Denne metode bruges oftest hvis det er store summer du ønsker at investere, men ulempen er at du skal vente flere dage før pengene kan investeres. På handelsplatformen Bancor kan du købe Bancor med kontooverførsel hvis du overfører mindst 200$

Skal man betale skat af Bancor?

Når du som privatperson køber og sælger Bancor, anses det af Skat som spekulation. Det vil sige at du køber dem med henblik på at opnå fortjeneste ved et videresalg. Derfor er du forpligtet til at opgive det på din årsopgørelse når du har en fortjeneste eller tab ved salg af Bancor.

Hvordan hæver man Bancor?

Hvordan du hæver dine Bancor afhænger af hvordan du har købt dem. Er det en CFD du har købt skal du blot lukke handlen på handelsplatformen og hæve dine penge, men er de opbevaret i en wallet skal du sælge dem på en kryptovalutabørs.

Kan man købe Bancor i banken?

Du kan ikke købe Bancor i langt de fleste danske banker. Nogle enkelte banker som Saxo Bank giver dig lov til at købe en CFD der følger prisen på Bancor, men ønsker du at eje en Fetch.ai skal du finde en anden handelsplatform som f.eks. Bancor.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen