Køb Axie Infinity: Stor Guide (2023 Opdatering)

Axie Infinity er et af de mest populære blockchain spil, som er blevet inspireret af den succesfulde pokemon-spilserie. De har åbnet op for et fleksibelt gameplay, hvor du som spiller kan samle på de forskellige digitale kæledyr som hedder Axies. Disse kæledyr kan handles i det voksende Axie-økosystem, som er i fuld vækst med over 100.000 unikke brugere. For at spille spillet skal du købe Axies coins og i denne artikel vil du lære at købe Axie Infinity coins og hvorfor mange investere i Axie Infinity coins.

Prisen på Axie Infinity bestemmes af udbud/efterspørgsel og der er ikke nogen regulering der forsøger at minimere de udsving, det betyder at gode/dårlige nyheder eller store investorer der køber/sælger kan have en stor indvirkning på prisen og 10% prisfald/stigning på en dag er ikke unormalt for Axie Infinity.

Ikke skræmt væk endnu?

Så læs videre og lær hvordan du investerer i Axie Infinity!

KØB AXIE INFINITY HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Køb din første Axie Infinity trin-for-trin

I dette afsnit forklarer vi hvordan du køber din første Axie Infinity.

Denne trin-for-trin vejledning er baseret på kryptovaluta handelsplatformen Coinbase. Du kan dog sagtens benytte guiden til en anden platform, da processen ofte er den samme.

Trin-for-trin Vejledning

  • Opret en konto på Coinbase.
  • Gennemfør id verificering.
  • Indsæt penge på din konto med kreditkort eller kontooverførsel.
  • Udvælg og køb den eller de kryptovalutaer du ønsker.
  • Husk at opsætte stop-loss.
  • Følg din strategi og sælg, eller køb op i takt med at kursen udvikler sig.
callout icon
KØB AXIE INFINITY HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Hvad er Axie Infinity?

Axie Infinity er et såkaldt blockchain-spil, og et af de mest poplære af slagsen. De har fået inspiration fra de utroligt populære og sucessfulde Pokemon-spil. Spillet går ud på at man kan samle de forskellige digitale kæledyr, som er kendt som ”Axies” og som kan kæmpe i spillet, og handles mellem spillerne.

Platformen er designet til at give brugerne en sjov og lærerig mulighed for at lære hvad blockchain teknologien kan bruges til og hvor brugerne let kan blive eksponeret blockchain teknologiens muligheder.

Det er et af de største Ethereum-baserede gaming apps efter ugentlig on-chain volume, hvilket betyder at de er dem med flest brugere om ugen med mere end 100.000 unikke brugere ugentligt.

Axie Infinity er et form for kampspil, hvor man kan kæmpe med dine Axier i realtid, og hver eneste Axier er symbol for en NTF som står for Non-Fungible token, som man kan købe på forskellige handelsplatforme.

Nye spillere kan enten købe eller låne mindst 3 Axier før man kan få lov at spille med i spillet. Du kan også læse her hvordan du kan købe Ethereum.

Hvis du overvejer at investere i andre kryptovalutaer, kan du læse vores indlæg om at køb kryptovaluta her.

Er Axie Infinity en god investering?

Om Axie Infinity er en god investering afhænger af mange parametre, hvor især dette blockchains spils succes og hvordan de formår at viderudvikle spillet og tiltrække nye spillere. Men det er blevet mere og mere populært med disse forskellige blockchain spil, hvor man har mulighed for at kombinere spil og indkomst, til at blive noget som folk endda begynder at investere i. Men det er forsat på et meget tidligt stadie, hvilket også gør det svært at forudse fremtiden med denne type investering, som på meget kort tid er steget markant i værdi med mere end 20.000 procent. Så om Axie Infinity er en god investering eller ej kan vi ikke give dig et klart svar på, da det er en utrolig volatil investering med mulighed for både en stor gevinst men også tab. Så vi anbefaler at du laver din egen research inden du investere i denne kryptovaluta/ NTF.

Se den live Axie Infinity kurs

KØB AXIE INFINITY HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Ofte stillede spørgsmål?

Hvad er Axie Infinity?

Axie Infinity er en decentraliseret digital valuta også kaldet en kryptovaluta. Prisen på Axie Infinity bestemmes af udbud/efterspørgsel og har i flere år været en populær investering.

Hvordan køber man en Axie Infinity?

Du kan købe Axie Infinity på en kryptovalutabørs, handelsplatform eller ved at handle direkte med en anden person. Det er ikke svære end at lave en kontooverførsel, men er desværre ikke muligt hos bankerne endnu.

Vi har skrevet en guide hvor du indenfor 5 minutter kan eje din første Axie Infinity.
Læs vores guide til at købe Axie Infinity

Hvordan investerer man i Axie Infinity?

Du kan investere i Axie Infinity enten ved direkte at købe en Axie Infinity, eller ved at investere i en CFD der følger prisen på Axie Infinity. Ønsker du ikke at bruge Axie Infinity som betalingsmiddel er det ofte lettest at købe en CFD, men du skal være opmærksom på eventuelle gebyrer.

Kan jeg købe Axie Infinity med kreditkort?

Du kan købe Axie Infinity med kreditkort på næsten alle kryptovalutabørser. Handelsplatformen Coinbase tilbyder dig også at betale med kreditkort når du investerer hvilket betyder at du ikke skal vente flere dage på en kontooverførsel.

Kan jeg købe Axie Infinity med kontooverførsel?

Du kan købe Axie Infinity med kontooverførsel på alle kryptovalutabørser. Denne metode bruges oftest hvis det er store summer du ønsker at investere, men ulempen er at du skal vente flere dage før pengene kan investeres. På handelsplatformen Coinbase kan du købe Axie Infinity med kontooverførsel hvis du overfører mindst 200$

Skal man betale skat af Axie Infinity?

Når du som privatperson køber og sælger Axie Infinity, anses det af Skat som spekulation. Det vil sige at du køber dem med henblik på at opnå fortjeneste ved et videresalg. Derfor er du forpligtet til at opgive det på din årsopgørelse når du har en fortjeneste eller tab ved salg af Axie Infinity.

Hvordan hæver man Axie Infinity?

Hvordan du hæver dine Axie Infinity afhænger af hvordan du har købt dem. Er det en CFD du har købt skal du blot lukke handlen på handelsplatformen og hæve dine penge, men er de opbevaret i en wallet skal du sælge dem på en kryptovalutabørs.

Kan man købe Axie Infinity i banken?

Du kan ikke købe Axie Infinity i langt de fleste danske banker. Nogle enkelte banker som Saxo Bank giver dig lov til at købe en CFD der følger prisen på Axie Infinity, men ønsker du at eje en Axie Infinity skal du finde en anden handelsplatform som f.eks. Coinbase.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen