Køb API3: Stor Guide (2023 Opdatering)

Køb API3 (API3)? Eller ønsker du blot at finde ud af hvad API3 er for en kryptovaluta? API3’s mål er at tillade decentraliserede versioner af API’er kan bygges, administreres samt at tjene penge på skalaer, hvilket aldrig har været mere nødvendigt, da blockchain-teknologi hele tiden spiller en større rolle i økonomien, så der skal sikres at dataen leveres rettidigt og med pålidelige data.

Prisen på API3 bestemmes af udbud/efterspørgsel og der er ikke nogen regulering der forsøger at minimere de udsving, det betyder at gode/dårlige nyheder eller store investorer der køber/sælger kan have en stor indvirkning på prisen og 10% prisfald/stigning på en dag er ikke unormalt for API3.

Ikke skræmt væk endnu?

Så læs videre og lær hvordan du investerer i API3-coin!

KØB API3 HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Køb din første API3 coin trin-for-trin

I dette afsnit forklarer vi hvordan du køber din første API3.

Denne trin-for-trin vejledning er baseret på kryptovaluta handelsplatformen Coinbase. Du kan dog sagtens benytte guiden til en anden platform, da processen ofte er den samme.

Hvad er API3?

API3 hævder at de har udviklet pålidelige førsteparts orakler som kan løse problemer der kan opstå fra de ældre tredjeparts orakler. Men hvad er orakler? Inden vi svarer på dette, så lad os lige se hvad API’er er.

API’er er software formidlere, som gør det muligt for apps at kunne forbinde sig med hinanden. Et eksempel kan være, at du bruger en app på din telefon, hvor du forbinder den til internettet og overfører noget data til serveren. Serveren kan fortolke informationen, som udfører nogle bestemte handlinger og sender dem tilbage til din telefon. Appen kan nu præsentere oplysningerne på en læsbar måde.

API’er er altså budbringere af informationen. Blockchains gør det samme, og det gør smart-contracts også. Disse Smart-contracts kræver altså at blockchains har eksterne datafeeds, som er effektive, pålidelige og ikke mindst sikre. Oracles blev altså udviklet til at give blockchains netop disse feeds.

Jo flere blockchains der skalerer op, jo højere krav er der til at der leveres nøjagtig data. Hvis der eksempelvis bruges smart-contracts til at udføre bestemte handlinger, hvis specifikke betingelser bliver opfyldt, så henter og verificere orakler eksterne data, og derefter fører dem ind i blockchains.

Oracles skal interagere med web-apier, for at kunne få disse oplysninger.

Problemet med flere ældre tredjeparts-orakler, som gør at de er utilstrækkelige, da de sidder mellem API’er og blockchain, hvilket giver betydelige ekstra omkostninger og centralisering, hvor API3 ønsker at opgøre med de gamle orakler, og i stedet tilbyde mere sikkerhed og effektivitet, samt datakildegennemsigtighed.

Hvis du overvejer at investere i andre kryptovalutaer, kan du læse vores indlæg og lær Hvordan man køber krypto her.

Er API3 en god investering?

API13 er uden tvivl en spændende kryptovaluta, især da den er bygget op på deres software og med en teknologi som API3 mener er bedre end de eksisterende. Men du bør fortage din egen research, og forsøge at holde dig ajour med udviklingen indenfor API3-økosystemet, som potentielt kan enten forbedre eller forringe udsigterne.

Du kan også følge den live API3 kurs.

Trin-for-trin Vejledning

  • Opret en konto på Coinbase.
  • Gennemfør id verificering.
  • Indsæt penge på din konto med kreditkort eller kontooverførsel.
  • Udvælg og køb den eller de kryptovalutaer du ønsker.
  • Husk at opsætte stop-loss.
  • Følg din strategi og sælg, eller køb op i takt med at kursen udvikler sig.
callout icon
KØB API3 HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Ofte stillede spørgsmål?

Hvad er API3?

API3 en decentraliseret digital valuta også kaldet en kryptovaluta. Prisen på API3 bestemmes af udbud/efterspørgsel og har i flere år været en populær investering.

Hvordan køber man en API3 (API3)?

Du kan købe API3 på en kryptovalutabørs, handelsplatform eller ved at handle direkte med en anden person. Det er ikke svære end at lave en kontooverførsel, men er desværre ikke muligt hos bankerne endnu.

Vi har skrevet en guide hvor du indenfor 5 minutter kan eje din første API3.
Læs vores guide til at købe API3

Hvordan investerer man i API3?

Du kan investere i API3 enten ved direkte at købe en API3, eller ved at investere i en CFD der følger prisen på API3. Ønsker du ikke at bruge API3 som betalingsmiddel er det ofte lettest at købe en CFD, men du skal være opmærksom på eventuelle gebyrer.

Kan jeg købe API3 med kreditkort?

Du kan købe API3 med kreditkort på næsten alle kryptovalutabørser. Handelsplatformen Coinbase tilbyder dig også at betale med kreditkort når du investerer hvilket betyder at du ikke skal vente flere dage på en kontooverførsel.

Kan jeg købe API3 med kontooverførsel?

Du kan købe API3 med kontooverførsel på alle kryptovalutabørser. Denne metode bruges oftest hvis det er store summer du ønsker at investere, men ulempen er at du skal vente flere dage før pengene kan investeres. På handelsplatformen Coinbase kan du købe API3 med kontooverførsel hvis du overfører mindst 200$

Skal man betale skat af API3?

Når du som privatperson køber og sælger API3, anses det af Skat som spekulation. Det vil sige at du køber dem med henblik på at opnå fortjeneste ved et videresalg. Derfor er du forpligtet til at opgive det på din årsopgørelse når du har en fortjeneste eller tab ved salg af API3.

Hvordan hæver man API3?

Hvordan du hæver dine API3 afhænger af hvordan du har købt dem. Er det en CFD du har købt skal du blot lukke handlen på handelsplatformen og hæve dine penge, men er de opbevaret i en wallet skal du sælge dem på en kryptovalutabørs.

Kan man købe API3 i banken?

Du kan ikke købe API3 i langt de fleste danske banker. Nogle enkelte banker som Saxo Bank giver dig lov til at købe en CFD der følger prisen på API3, men ønsker du at eje en API3 skal du finde en anden handelsplatform som f.eks. Coinbase.

Kilder:

API3 Officielle hjemmeside

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen