Køb Apecoin: Stor Guide (2023 Opdatering)

Køb Apecoin (APE)? Eller ønsker du blot at finde ud af hvad Apecoin er for en kryptovaluta? ApeCoin er en ERC-20 token, som er bygget på Ethereum blockchain netværket. Der er skabt i alt 1 milliard tokens, som blev ved lanceringen af Apecoin. Selvom de er blandt en af de nyeste kryptovalutaer, så APE allerde blandt en af de mest værdifulde kryptovalutaer baseret på markedsværdien.

Prisen på Apecoin bestemmes af udbud/efterspørgsel og der er ikke nogen regulering der forsøger at minimere de udsving, det betyder at gode/dårlige nyheder eller store investorer der køber/sælger kan have en stor indvirkning på prisen og 10% prisfald/stigning på en dag er ikke unormalt for Apecoin.

Ikke skræmt væk endnu?

Så læs videre og lær hvordan du investerer i Apecoin!

KØB APECOIN HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Køb din første Apecoin trin-for-trin

I dette afsnit forklarer vi hvordan du køber din første Apecoin.

Denne trin-for-trin vejledning er baseret på kryptovaluta handelsplatformen Coinbase. Du kan dog sagtens benytte guiden til en anden platform, da processen ofte er den samme.

Trin-for-trin Vejledning

  • Opret en konto på Coinbase.
  • Gennemfør id verificering.
  • Indsæt penge på din konto med kreditkort eller kontooverførsel.
  • Udvælg og køb den eller de kryptovalutaer du ønsker.
  • Husk at opsætte stop-loss.
  • Følg din strategi og sælg, eller køb op i takt med at kursen udvikler sig.
callout icon
KØB APECOIN HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Hvad er Apecoin?

ApeCoin også kendt som APE, er den oprindelige kryptovaluta i ”Bored Ape Yacht Club (BAYC) økosystemet, og er den mest populære not-fungible tokens (NFT) på Ethereum netværket. Det er en betalingstoken, hvor man har muligheden for at både købe og sælge produkter samt tjenester.

Denne mønt fungerer som en token som giver adgang til unikke spil og begivenheder.

APE har viderformidlet hele 150.000.000 tokens til BAYC NFT-indehaverne. Brugere som har APE NFT’er kan gøre krav på hele 10.950 APE tokens.

Du kan frit købe og sælge dem på en decentraliserede kryptovaluta handelsplatform.
ApeCoin fik en markedsværdi på mere end 2 milliarder dollars efter kun en enkelt dag, og der er maksimalt 1 milliard ApeCoins tokens tilgængeligt, da man ikke kan fremstille yderligere tokens.

Hvis du overvejer at investere i andre kryptovalutaer, kan du læse vores indlæg og købe en kryptovaluta her.

Er Apecoin en god investering?

Det kan være svært at svare på om ApeCoin bliver en god investering, da den på nuværende tidspunkt ikke har nogen praktisk funktion, men mest af alt blot er skabt til at støtte fællesskabet Bored Ape Yacht Club. Men alligevel har den haft en stor popularitet lige siden sin lancering, og der er nogle store investorer investeret i denne kryptovaluta indenfor NFT-verdenen, så fremtiden kan godt se lys ud for APE.

Se Apecoin kurs i realtid.

KØB APECOIN HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Ofte stillede spørgsmål?

Hvad er Apecoin?

Apecoin er en decentraliseret digital valuta også kaldet en kryptovaluta. Prisen på Apecoin bestemmes af udbud/efterspørgsel og har i flere år været en populær investering.

Hvordan køber man en Apecoin (APE)?

Du kan købe Apecoin på en kryptovalutabørs, handelsplatform eller ved at handle direkte med en anden person. Det er ikke svære end at lave en kontooverførsel, men er desværre ikke muligt hos bankerne endnu.

Vi har skrevet en guide hvor du indenfor 5 minutter kan eje din første Apecoin.
Læs vores guide til at købe Apecoin

Hvordan investerer man i Apecoin?

Du kan investere i Apecoin enten ved direkte at købe en Apecoin, eller ved at investere i en CFD der følger prisen på Apecoin. Ønsker du ikke at bruge Apecoin som betalingsmiddel er det ofte lettest at købe en CFD, men du skal være opmærksom på eventuelle gebyrer.

Kan jeg købe Apecoin med kreditkort?

Du kan købe Apecoin med kreditkort på næsten alle kryptovalutabørser. Handelsplatformen Coinbase tilbyder dig også at betale med kreditkort når du investerer hvilket betyder at du ikke skal vente flere dage på en kontooverførsel.

Kan jeg købe Apecoin med kontooverførsel?

Du kan købe Apecoin med kontooverførsel på alle kryptovalutabørser. Denne metode bruges oftest hvis det er store summer du ønsker at investere, men ulempen er at du skal vente flere dage før pengene kan investeres. På handelsplatformen Coinbase kan du købe Apecoin med kontooverførsel hvis du overfører mindst 200$

Skal man betale skat af Apecoin?

Når du som privatperson køber og sælger Apecoin, anses det af Skat som spekulation. Det vil sige at du køber dem med henblik på at opnå fortjeneste ved et videresalg. Derfor er du forpligtet til at opgive det på din årsopgørelse når du har en fortjeneste eller tab ved salg af Apecoin.

Hvordan hæver man Apecoin?

Hvordan du hæver dine Apecoin afhænger af hvordan du har købt dem. Er det en CFD du har købt skal du blot lukke handlen på handelsplatformen og hæve dine penge, men er de opbevaret i en wallet skal du sælge dem på en kryptovalutabørs.

Kan man købe Apecoin i banken?

Du kan ikke købe Apecoin i langt de fleste danske banker. Nogle enkelte banker som Saxo Bank giver dig lov til at købe en CFD der følger prisen på Apecoin, men ønsker du at eje en Apecoin skal du finde en anden handelsplatform som f.eks. Coinbase.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen