Køb 1inch: Stor Guide (2023 Opdatering)

Køb 1inch (1INCH)? Eller ønsker du blot at finde ud af hvad 1inch er for en kryptovaluta? 1INCH er en af populære kryptovalutaer, hvor formålet er at skabe den decentraliseret økonomi, hvor man ikke har behov for bankerne for at kunne overføre penge fra person til person. Vi beskriver hvad denne token kan anvendes til, så du kan finde ud af om det er en interessant investering for dig.

Prisen på 1inch bestemmes af udbud/efterspørgsel og der er ikke nogen regulering der forsøger at minimere de udsving, det betyder at gode/dårlige nyheder eller store investorer der køber/sælger kan have en stor indvirkning på prisen og 10% prisfald/stigning på en dag er ikke unormalt for 1inch.

Ikke skræmt væk endnu?

Så læs videre og lær hvordan du investerer i 1inch!

KØB 1INCH HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Køb din første 1inch trin-for-trin

I dette afsnit forklarer vi hvordan du køber din første 1inch.

Denne trin-for-trin vejledning er baseret på kryptovaluta handelsplatformen Coinbase. Du kan dog sagtens benytte guiden til en anden platform, da processen ofte er den samme.

Trin-for-trin Vejledning

  • Opret en konto på Coinbase.
  • Gennemfør id verificering.
  • Indsæt penge på din konto med kreditkort eller kontooverførsel.
  • Udvælg og køb den eller de kryptovalutaer du ønsker.
  • Husk at opsætte stop-loss.
  • Følg din strategi og sælg, eller køb op i takt med at kursen udvikler sig.
callout icon
KØB 1INCH HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Hvad er 1inch?

1inch er kryptovalutaen som blev skabt af handelsplatformen 1inch Exchange i 2023 . Der er flere handelsplatforme som har skabt deres egne kryptovaluta/ tokens, og her er 1INCH en af de populære af slagsen.

Der findes efterhånden utallige forskellige handelsplatforme til kryptovaluta, hvor nogle har opnået mere succes end andre. Det der kendetegner 1inch Exchange er især at platformen ikke er skabt for at lave profit, men er en decentraliseret handelsplatform, hvor de udgifter der er forbundet med overførsler igennem platformen, udelukkende går til vedligeholdelse af platformen.

Derudover så tilbyder 1inch også muligheden for at vælge den bedst mulige handel, da de er integreret med andre handelsplatforme, så hvis du ønsker at købe 1INCH for Bitcoin, så vil 1inch Exchange platformen hente de forskellige data fra alle de platforme de er integreret med, og derved give dig som bruger muligheden for at få den bedste handel. Dette er en stor fordel for brugerne, hvor man kan slippe for gebyrer, men også får et større udbud af forskellige kryptovalutaer og tokens.

Hvis du overvejer at investere i andre kryptovalutaer, kan du læse vores indlæg og køb din kryptovaluta her.

Er 1inch en god investering?

Om 1INCH er en god investering afhænger af flere forskellige parametre. Både perioder med medvind hvor kryptovalutaerne stiger kan hjælpe med at få 1inch bredt ud til flere brugere, da de får et behov for at købe kryptovaluta igennem en platform såsom f.eks. 1INCH Exchange, men også perioder hvor kryptovaluta falder og hvor ejerene skal have et sted at sælge deres kryptovaluta kan også bidrage til øge efterspørgslen efter deres tokens.

1INCH er en af de større kryptovalutaer og er i top 100 over de største kryptovalutaer hvis man måler på handelsvolumen, hvilket også fortæller at der er større efterspørgsel efter netop 1INCH. Det er forsat en af de nyere kryptovalutaer, og derved er der både et større potentiale for at få et godt afkast hvis de får succes med udbredelsen af deres token, men der er også en større risiko for at man potentielt kan tabe sine penge. Så du bør se om 1inch passer ind i din risikoprofil inden du investere i deres kryptovaluta.

Se 1inch kursen i realtid.

KØB 1INCH HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Ofte stillede spørgsmål?

Hvad er 1inch?

1inch er en decentraliseret digital valuta også kaldet en kryptovaluta. Prisen på 1inch bestemmes af udbud/efterspørgsel og har i flere år været en populær investering.

Hvordan køber man en 1inch (1INCH)?

Du kan købe 1inch på en kryptovalutabørs, handelsplatform eller ved at handle direkte med en anden person. Det er ikke svære end at lave en kontooverførsel, men er desværre ikke muligt hos bankerne endnu.

Vi har skrevet en guide hvor du indenfor 5 minutter kan eje din første 1inch.
Læs vores guide til at købe 1inch

Hvordan investerer man i 1inch?

Du kan investere i 1inch enten ved direkte at købe en 1inch, eller ved at investere i en CFD der følger prisen på 1inch. Ønsker du ikke at bruge 1inch som betalingsmiddel er det ofte lettest at købe en CFD, men du skal være opmærksom på eventuelle gebyrer.

Kan jeg købe 1inch med kreditkort?

Du kan købe 1inch med kreditkort på næsten alle kryptovalutabørser. Handelsplatformen Coinbase tilbyder dig også at betale med kreditkort når du investerer hvilket betyder at du ikke skal vente flere dage på en kontooverførsel.

Kan jeg købe 1inch med kontooverførsel?

Du kan købe 1inch med kontooverførsel på alle kryptovalutabørser. Denne metode bruges oftest hvis det er store summer du ønsker at investere, men ulempen er at du skal vente flere dage før pengene kan investeres. På handelsplatformen Coinbase kan du købe 1inch med kontooverførsel hvis du overfører mindst 200$

Skal man betale skat af 1inch?

Når du som privatperson køber og sælger 1inch, anses det af Skat som spekulation. Det vil sige at du køber dem med henblik på at opnå fortjeneste ved et videresalg. Derfor er du forpligtet til at opgive det på din årsopgørelse når du har en fortjeneste eller tab ved salg af 1inch.

Hvordan hæver man 1inch?

Hvordan du hæver dine 1inch afhænger af hvordan du har købt dem. Er det en CFD du har købt skal du blot lukke handlen på handelsplatformen og hæve dine penge, men er de opbevaret i en wallet skal du sælge dem på en kryptovalutabørs.

Kan man købe 1inch i banken?

Du kan ikke købe 1inch i langt de fleste danske banker. Nogle enkelte banker som Saxo Bank giver dig lov til at købe en CFD der følger prisen på 1inch, men ønsker du at eje en 1INCH skal du finde en anden handelsplatform som f.eks. Coinbase.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen