Hedera Hashgraph (HBAR) Kurs & Graf

hedera-hashgraph
hedera-hashgraph

Hedera (HBAR)

Price
kr0,352959
KØB HEDERA HASHGRAPH HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Prisen på Hedera Hashgraph varierer afhængig af udbud og efterspørgsel. Her på siden ser du altid opdaterede Hedera Hashgraph Kurs, så du altid kan finde den nyeste Hedera Hashgraph (HBAR) pris.

Læs med når vi dykker ned i prisprognosen for Hedera Hashgraph.

Hedera Hashgraph kurs graf – Opdateret i realtid

Her kan du se den historiske kursudvikling for Hedera Hashgraph.

Hedera Hashgraph kurs er som en enhver anden kryptovaluta, hvor kursen stiger og falder hver eneste dag. Du bør derfor holde øje med Hedera Hashgraph (HBAR) kurs dagligt, for at se hvor kursen bevæger sig hen.

Hedera Hashgraph pris – Her kan du købe Hedera Hashgraph

Hedera Hashgraph pris skifter dagligt, og det er derfor vigtigt at du holder skarpt øje med kursen hvis du vil handle Hedera Hashgraph. Det er også vigtigt at du vælger den bedste kryptovaluta platform for dig hvor du kan se den nyeste Hedera Hashgraph kurs, udover andre de nedstående parametre:

  • Vælg den handelsplatform med de laveste gebyrer og kurtage
  • Udvælg en platform som har det bedste udvalg af kryptovalutaer
  • Sørg altid for at vælge en platform med kurser opdateret i realtid

Du kan let købe Hedera Hashgraph fra en handelsplatform. Der er mange at vælge imellem, men vores favorit er Coinbase. Her får du fordelagtige handelsgebyrer, og ikke mindst klare værktøjer til analyse. Kom i gang med at handle nu!

Hvad bestemmer kursen på Hedera Hashgraph?

Det enkle svar er, at Hedera Hashgraph, ligesom næsten alle andre kryptovalutaer, styres af udbud og efterspørgsel. Udbud betyder antallet af tilgængelige Hedera Hashgraph, mens efterspørgsel betyder antallet af interesserede. Så hvor mange coins er der, og hvor mange vil købe Hedera Hashgraph? Du kan også læse mere omkring krypto for begyndere her hvis du vil have mere grundlæggende viden omkring kryptovaluta.

Jo færre coins på markedet, og jo flere interesserede, jo højere bliver prisen. På samme måde vil et større udbud og en lavere efterspørgsel føre til en lavere pris.

Så det er hovedsageligt udbud og efterspørgsel for Hedera Hashgraph, der bestemmer prisen – men hvad påvirker udbud og efterspørgsel ? Her spiller flere faktorer ind, men efterspørgslen påvirkes af mediedækning, berømtheders meninger, sociale fora og den generelle omtale om Hedera Hashgraph. Udbuddet styres let og enkelt af antallet af Coins. Du kan også se nogle af de bedste kryptovaluta tips.

Disse faktorer påvirker Hedera Hashgraph prisen:

  • Udbud og efterspørgsel: Udbud og efterspørgsel er selve katalysatoren, dvs. hvad der afgør, om prisen vil stige eller falde for HBAR. Hvis efterspørgslen er høj, vil prisen stige, men hvis efterspørgslen er lav, vil prisen falde. Samtidig skal Udbuddet (antal coins) tages i betragtning. En krypto med et stort udbud (F.eks. Shiba Inu) vil højst sandsynligt ikke opleve en så høj pris pr. Coin som f.eks. Bitcoin, hvor udbuddet er lavt.
  • Mediedækning/omdømme: Der er flere eksempler på, hvordan mediedækning, omdømme, vigtige menneskers meninger og sociale fora kan påvirke efterspørgslen og dermed prisen. Bitcoin oplevede sin bedste vækst nogensinde i begyndelsen af ​​2021 som følge af Teslas nyheder om at godkende Bitcoin på sine elbiler, hvor flere også tog et meget positivt syn på teknologien. Bitcoin blev med rette omtalt som fremtidens betalingsmetode, hvilket fik efterspørgslen til at stige i vejret. På samme måde fik negativ omtale (Teslas fuldstændige tilbageførsel af godkendelse af bitcoins, Kinas forbud mod minedrift, usikkerhed i forbindelse med kryptoens strømforbrug) efterspørgsel og priser til at styrte. Efterfølgende er kryptovalutaen steget igen grundet ny omtale.
  • Mining/Antal mønter: Minedrift er en proces til verifikation af transaktioner, og dette gøres ved at løse omfattende opgaver. De mennesker, der løser disse opgaver, belønnes med et bestemt antal Coins.

Det er vigtigt at forstå, at ovennævnte faktorer er nært beslægtede. Du ved, at i perioder med god dækning i medierne, sociale fora og lignende vil efterspørgslen stige for Hedera Hashgraph, hvilket igen får prisen til at stige. På samme måde ved du, at negativ omtale, såsom Kinas forbud mod minedrift, vil føre til faldende efterspørgsel og dermed faldende priser.

Følg også den live Gala kurs eller live Dai Kurs.

Hedera Hashgraph kursudvikling – Vil prisen stige eller falde?

Da prisen styres af ustabile faktorer som udbud og efterspørgsel på Hedera Hashgraph samt omtale og omdømme, er det ret tydeligt at kryptovaluta kurser er ret volatil. Disse faktorer gør det imidlertid relativt svært at forudsige kortsigtede kursudviklingen. I perioder med megen omtale omkring kryptovaluta og især Hedera Hashgraph, og især positiv omtale, kan du forvente stærk prisvækst. Hvis offentligheden derimod er negativ, kan du forvente et prisfald.


Under alle omstændigheder er det vigtigt, at selv med lovende fremtidsudsigter og dens betydelige position på markedet er det en investering med risiko. Historisk afkast og fremtidige prognoser er ingen garanti for overskud. Her er risikoen for at tabe penge lige så stor som at tjene penge.

Hvis du investerer, er det derfor vigtigt ikke at bruge mere, end du kan tabe, og holde dig opdateret om prisudviklingen. Du vil derefter lettere sikre gevinster og forhindre tab.

KØB HEDERA HASHGRAPH HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er kursen for Hedera Hashgraph (HBAR)?

Kursen for Hedera Hashgraph skifter hvert eneste sekund. Du kan se den aktuelle kurs for Hedera Hashgraph her

Hvad bestemmer kursen på Hedera Hashgraph?

Kursen på Hedera Hashgraph bestemmes af udbud og efterspørgsel. Det betyder at jo flere der køber Hedera Hashgraph, jo mere stiger kursen.

Hvad koster en Hedera Hashgraph?

Prisen på Hedera Hashgraph ændrer sig konstant, men du kan i vores artikel se prisen på Hedera Hashgraph 100% opdateret i realtime.

Skal jeg købe Hedera Hashgraph?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan lægge ud med at læse vores artikel om Hedera Hashgraph og efterfølgende se om det er en god investering for din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen