eToro vs Nordnet: 5 fordele og ulemper

Etoro listenordnet toplist stb

eToro og Nordnet er nogle af de mest kendte platforme når vi snakker aktiehandel i Danmark, men er eToro eller Nordnet den bedste aktieplatform?

Du vil her i artiklen se fordele og ulemper ved hver platform, så du kan få svar på spørgsmålet ”Hvilken platform er den bedste at handle aktier på?” og se sammenligningen mellem eToro vs Nordnet, selvom det naturligvis vil være forskelligt fra investor til investor.

Vi kigger på alt lige fra gebyrer, brugervenlighed, kurtage og lignende, så du lettere kan vælge den bedste aktieplatform for dig.

Overblik over eToro vs Nordnet

SammenligneToroNordnet
SprogDanskDansk
KurtageGratis købskurtageMin 29 DKK
DemokontoJaNej
UdvalgStort udvalg af globale aktierStort udvalg af danske aktier
AktiesparekontoNejJa
KryptovalutaJaNej
CopytradingJaNej
Sammenligning eToro VS Nordnet

Hvor er det billigst at købe aktier?

Hvis du ser på tabellen ovenfor, så kan du se at den billigste platform af eToro og Nordnet er eToro, hvor du hos eToro har gratis købskurtage når du køber aktier.

Du kan dog hos Nordnet vælge deres Nordnet månedsopsparing, som giver dig mulighed for automatisk at købe investeringsforeninger og ETF’er én gang om ugen til 0 kr. i kurtage, men det er udelukkende investeringsforeninger og ETF’er der kan købes igennem denne mulighed.

 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk kundeservice.
  • Tilbyder aktiesparekonto.
  • Integration med SKAT.
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

Fordele og ulemper ved eToro

etoro

eToro er en stor international aktieplatform, hvor der virkeligt er kommet mange nye investorer til i den senere tid. eToro giver dig mulighed for at købe aktier, ETF’er, indeksfonde og kryptovaluta på deres yderst brugervenlige platform.

Derudover betaler du ingen købskurtage når du køber aktier hos eToro, hvilket er en stor fordel.

Fordele

Ingen kurtage på aktiekøb
Stort udvalg af aktier, Indeksfonde, ETF’er
Mulighed for demokonto
Mulighed for Copytrading
Platformen er oversat til dansk
Brugervenlig platform
Stort udvalg af kryptovalutaer
Adgang til CFD handel

Ulemper

Indberetter ikke automatisk til skat
Gebyr på 5 dollars for at trække penge ud af platformen

Fordele og ulemper ved Nordnet

nordnet

Nordnet er en stor dansk platform, hvor hvor der er gode muligheder for at handle med danske aktier, få flyttet din pension til dem, få en aktiesparekonto og lave en opsparing som bliver investeret.

Du har også mulighed for at oprette en aktiesparekonto på Nordnet, men i modsætning til eToro, så er der ikke lige så mange investeringsmuligheder på Nordnet.

Fordele

Stort udvalg af danske aktier
Har deres egne investeringsforeninger
Få gratis investeringsforslag.
Tillader at flytte din pension over til dem
Brugervenlig platform
Indberetter automatisk til skat

Ulemper

Kurtage koster minimum 29 kroner.
Ikke mulighed for copytrading.
Ingen kryptovalutaer på Nordnet

Skal jeg vælge eToro eller Nordnet?

Det kan være ret svært at sige hvilken platform der er bedst at købe aktier igennem, da det afhænger af hvad du vægter højest. Både Nordnet og eToro er nogle populære aktieplatforme og tilbyder langt hen af vejen det samme store udvalg af aktier.

Hvis du køber aktier ofte og måske ikke handler for store beløb hver gang, så kan eToro være et godt bud, da de har gratis købskurtage ved køb af aktier.

Men hvis du gerne vil handle med investeringsforeninger eller ETF’er, så kan du med fordel overveje om Nordnet er det rette valg, med deres månedsopsparing som giver dig mulighed for gratis kurtage og indkøb af værdipapirer hver måned helt automatisk.

Begge platforme er yderst brugervenlige, hvor du får adgangen til de mest populære markeder og børser.

Vi fortrækker eToro grundet deres gratis købskurtage, gode brugervenlighed, mulighed for copytrading m.v. som uden tvivl er oplagt for både nybegyndere og den mere garvede investor.

OPRET ETORO KONTO HER Din kapital er udsat for risici.

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg vælge eToro eller Nordnet?

Det afhænger af hvad du sætter mest pris på hos de forskellige platforme. Du kan her læs vores sammenligning med eToro VS Nordnet her

Hvilken platform er bedst at købe aktier hos?

Det er forskelligt fra investor til investor, hvad du vurderer er det bedste valg for dig. Du kan læse vores fordele og ulemper og selv vurdere hvilken platform der er bedst for dig.

Tilbyder begge platforme en aktiesparekonto?

Nej, kun Nordnet tilbyder en aktiesparekonto.

Hvad er forskellen mellem eToro og Nordnet?

eToro har flere valgmuligheder iblandt børser i verden, mens Nordnet har mange mindre børser. Fælles for dem begge, er at de har de største børser begge to.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen