Ethereum Kurs: Live Kurs (ETH/DKK) & Historisk Graf

ethereum
ethereum

Ethereum (ETH)

Price
kr12.568,23
KØB ETHEREUM HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Ethereum, verdens næststørste kryptovaluta målt i markedsværdi, har oplevet en fantastisk vækst. Alene sidste år er Ethereum kursen steget med næsten 1000 procent! Flere eksperter hævder også, at det vil overgå Bitcoin kurs i fremtiden. Dette skyldes platformens spændende teknologi.

I denne artikel kan du læse mere om udviklingen indenfor ​​markedets næststørste kryptovaluta.

Ethereum: Kronprinsen af krypto?

  • Ethereum kursen er steget med næsten 1000 procent i det sidste år. Siden lanceringen i 2015 er valutakursen steget med vanvittige 483,716%!
  • Det er markedets næststørste kryptovaluta, da den har en markedsværdi på over 200 milliarder dollars!
  • Flere eksperter og analytikere mener, at Ethereum prisen vil stige kraftigt i fremtiden. Dette skyldes platformens utallige muligheder.
  • Prisen er meget ustabil. Det giver gode muligheder for at opnå høj fortjeneste på kort sigt.

Hvis du vil købe Ethereum, er det vigtigt at vælge en pålidelig handelsplatform.

Ethereum graf

Her kan du se den historiske prisudvikling for Ethereum.

Hvad bestemmer prisen på Ethereum?

Det er vigtigt at forstå, hvad der forårsager prisændringer, for at du får succes med din investering i kryptovaluta. På grund af de hyppige ændringer betragtes kryptovaluta som en høj risiko, men hvis du kender markedsbevægelserne, reducerer du ikke kun tab, men også enklere sikre gevinster. Vi forklarer, hvad der påvirker prisen, så du kan indstille din egen Ethereum -prognose.

Især følgende faktorer påvirker prisudviklingen:

  • Udbud og efterspørgsel: Hvor mange mennesker vil købe kryptoen, og hvor mange mønter er tilgængelige? Hvis udbuddet er lavt og efterspørgslen er høj, vil prisen stige. Hvis udbuddet er stort, og efterspørgslen er lav, vil prisen falde. Det er det, der påvirker prisen mest. Årsagen til Ether’s vanvittige vækst på flere hundrede tusinde procent siden 2015 skyldes netop en høj efterspørgsel.
  • Medier og sociale medier: Hvor udbud og efterspørgsel har størst indflydelse på prisen, er mediedækning katalysatoren for efterspørgslen . Hvis dækningen på nyheder, sociale medier og lignende er god, kan du forvente en stigende efterspørgsel og derefter en stigende pris. Ether, der har oplevet en masse positiv omtale, fordi det muliggør udvikling af decentrale applikationer. Ethereum er den første platform til at bruge “smarte kontrakter”. Mange tror, ​​at disse kontrakter vil være en vigtig del af fremtidens finansielle system.
  • Minedrift: Minedrift er det, der påvirker tilbuddet. Det er også kendt som minedrift, hvilket betyder at udtrække mønter fra blockchain. Minedrift bruges som en måde at verificere transaktioner på, og de mennesker, der gør dette (minedrift) belønnes med et bestemt antal mønter. Så når det kommer til at minemønter fra Blockchain, stiger tilbuddet. Med et stigende tilbud falder prisen tilsvarende.
  • Resten af ​​kryptomarkedet: Normalt følger markedet hinanden meget tæt, men da Bitcoin og Ethereum er direkte konkurrenter, kan de korrelere negativt med hinanden. Under alle omstændigheder gør du godt i at følge udviklingen på hele markedet og ikke bare simpel krypto, så giver det en god indikation af, hvordan prisen udvikler sig.
Ethereum (ETH) Kurs & Graf

Ethereum prisprognose – vil prisen stige eller falde?

Det er vigtigt at forstå, at selv med en lovende fremtid er dette en investering forbundet med høj risiko. Prisen styres af ustabile faktorer for udbud og efterspørgsel, som igen styres af mediedækning og minedrift.

Derfor er det svært at sige præcist, hvordan prisen vil udvikle sig. Der er dog ingen tvivl om, at det er en spændende investering, både for aktive handlende og for investorer med et langsigtet perspektiv.

Fra lanceringen i 2015 til i dag har prisen varieret sindssygt meget på trods af den stærke vækst. Kryptoen, der først blev lanceret, kostede mindre end $ 1, men først året efter var den omkring $ 10. I 2017 oplevede den en vækst på flere tusinde procent, da den fra januar til december voksede fra 12 dollars til omkring 800 dollars. kryptovaluta -nedbruddet bragte dem imidlertid markant ned igen, inden mønten mod slutningen af ​​2020 oplevede den nu enorme vækst.

I maj 2021 var tiden hidtil høj, da en æter kostede over 4000 dollars. I skrivende stund er prisen halveret, men der er flere, der ser positivt på den faldende tendens. Optimisterne mener, at dette vil føre til en videreudvikling af teknologien, hvilket på sigt vil være positivt for Ethereum kursusudvikling.

eth image

Det er umuligt at udelukke Ethereum som en god investering, når det har haft en vækst på over 400.000 procent siden lanceringen i 2015. Desuden har det for længst etableret sig som en af ​​markedets vigtigste krypto, hvor mange tror også, at det vil overgå Bitcoin i fremtiden.


Der er dog sket skarpe prissvingninger, og vil også forekomme i fremtiden, men hvis du har en gennemtænkt strategi og holder dig opdateret om prisudviklingen, betragtes det bestemt som en spændende investering. Fordele ved de hyppige prissvingninger er, at det er muligt at opnå et højt overskud på kort sigt.

Bare pas på ikke at bruge mere, end du har råd til at tabe, og gør dig bekendt med de risici, investeringen rent faktisk indebærer. Det er også godt at holde dig opdateret om kurset i denne artikel. Hvis du gør det, bliver det lettere at reducere risikoen for tab og samtidig sikre overskud! Hvis du vil blive klogere på opbevaring af kryptovaluta eller hvordan du kan bruge kryptovaluta til andet end investering, så kan du læse vores kryptovaluta wallet hvor du kan opbevare din kryptovaluta.

KØB ETHEREUM HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Ofte stillede spørgsmål

Vil Ethereum ramme 10.000$

Ethereum har tidligere ramt over 4.000$ men er siden faldet lidt til det nuværende niveau omkring 3.500$

Hvis efterspørgslen/medieomtalen af Ethereum igen stiger er det ikke usandsynligt at den rammer 100.000$ eller mere.

Hvad bestemmer kursen på Ethereum?

Prisen på Ethereum bestemmes af udbud og efterspørgsel. Der udstedes løbende nye Ethereum hvilket automatisk vil øge udbuddet imens efterspørgslen udelukkende bestemmes af investorer og brugere af Ethereum.

Hvad koster Ethereum?

Prisen på Ethereum ændrer sig konstant, men ligger i øjeblikket omkring 3.500$

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen