Cardano Kurs: Live Kurs (ADA/DKK) & Historisk Graf

cardano
cardano

Cardano (ADA)

Price
kr2,38
KØB CARDANO HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.


Cardano er en populær kryptovaluta, der på rekordtid har etableret sig blandt de ti bedste i verden. Den har en imponerende markedsværdi på $67 milliarder og er meget populær blandt både aktive handlende og langsigtede investorer.

Gad vide, hvad Cardano-prisen er, og hvordan den har udviklet sig? Denne artikel giver dig et overblik over Cardano-kurser.

Læs med når vi dykker ned i prognosen for Cardano i denne artikel!

Hvorfor købe Cardano?

  • Cardano valutakurs er steget med 2500 procent det sidste år.
  • Prisen er meget ustabil, noget du kan drage fordel af ved at spekulere i prisbevægelser og dermed opnå et højt overskud.
  • Cardano Crypto har en markedsværdi på $ 67 mia. og er rangeret som den fjerde største krypto i verden.
  • Cardano er en blockchain -infrastruktur designet til at behandle både digitale betalinger og decentrale applikationer. Derudover bruger den en “proof-of-stake”-protokol frem for “proof-of-work”, hvilket gør den mindre energikrævende. Højt energiforbrug er måske den største kritik rettet mod kryptovaluta.

Læs hvordan du kan købe kryptovaluta her.

Cardano Graf

Her kan du se den historiske prisudvikling for Cardano.

Hvad påvirker Cardano-kursen?

Som ADA-kursgrafen viser, er værdistigningen særdeles god, men den er heller ikke uden betydelige fald. Både i 2018 og ret nylig oplevede kryptoen markante fald på flere hundrede procent. Hvad mange mennesker så undrer sig over, er hvad der egentlig forårsager disse pludselige prisændringer.

Hvad er det, der gør, at prisen både kan stige og falde med flere procent inden for så korte tidsperioder?

Det enkle svar er, at prisen er styret udelukkende af udbud og efterspørgsel .


Jo flere der ønsker at købe Cardano kryptovaluta, jo højere er prisen. Tilsvarende vil faldende efterspørgsel føre til faldende priser. Så er spørgsmålet tilbage; hvad påvirker udbud og efterspørgsel? Du kan evt. følge de forskellige kryptovaluta kurser her.

Der er flere faktorer, der spiller ind her, men de vigtigste er:

  • Hype / omtale / omdømme
  • Nyheder om kryptoen
  • Udviklingen af ​​kryptoen
  • Minedrift / antal tilgængelige mønter på markedet .

Der er flere eksempler på, hvordan hype, omdømme og omtale kan påvirke efterspørgslen. Elon Musk og hans hamstring af Dogecoin er nok det bedste eksempel. Efter hans gentagne tweet om, at DOGE var hans yndlingskryptovaluta, valgte flere og flere at investere. Efter et stykke tid var hundemønten pludselig vokset til en af ​​de største kryptovalutaer på markedet.

På samme måde vil negativ omtale føre til faldende efterspørgsel og dermed faldende priser. Her er Bitcoins fald i midten af ​​maj et godt eksempel. Der var meget kritik af Bitcoin -minedrift, da det krævede meget energi, hvilket fik flere til at sælge deres mønter. Derfor faldt Bitcoins kurs også.


I Cardanos tilfælde har der også været en masse hype og positiv mediedækning relateret til forskellige nyheder om kryptos udvikling. I begyndelsen af ​​september 2021 blev det kendt, at Cardano-udviklerne planlagde en opdatering ( soft fork ) på deres netværk. Dette førte til en øjeblikkelig vækst, som gradvist aftog noget, da opdateringen blev forsinket.


Tilbuddet, altså hvor mange mønter der er tilgængelige på markedet, vil også have betydning for prisen. Der er i alt 45 millioner ADA -mønter, hvoraf omkring 31 millioner cirkulerer på markedet. Når de resterende mønter bliver tilgængelige, forventes det, at prisen vil falde noget, netop grundet et større udbud.

Cardano (ADA) Kurs & Graf

Cardano-prisprognose – Vil prisen stige i fremtiden?

Da det er udbud og efterspørgsel med indflydelse af uforudsigelige faktorer som hype, omtale, nyheder og ikke mindst udviklingen af ​​kryptoen, der påvirker prisen, er det umuligt at forudsige Cardanos fremtidige pris.

Der er dog stærke indikatorer på, at priserne kan stige i fremtiden. For det første har den oplevet en vanvittig vækst på flere tusinde procent de seneste år, hvilket har ført til en stadigt stigende efterspørgsel. Som tidligere angivet vil en højere efterspørgsel også føre til en højere pris.

For det andet, og måske vigtigst af alt, er kryptos egentlige formål. Cardano muliggør decentrale transaktioner af digitale midler ud over at give brugerne mulighed for at designe deres egne decentrale applikationer.


Ikke nok med det, ADA bruger også en “proof-of-stake” konsensusmodel frem for en “proof-of-work” protokol, hvilket gør Cardano til et mere miljøvenligt alternativ end for eksempel Bitcoin, der bruger “proof-of” -arbejde “. Den måske største kritik rettet mod Bitcoin er netop, at deres konsensusmodel kræver enorme mængder energi. & nbsp; & nbsp; & nbsp;

Af den grund er der flere, der beskriver Cardano som unikt, revolutionerende og endda en forbedring af både Bitcoin og Ethereum . Der er ingen tvivl om, at ADA har hentet meget inspiration fra Ethereum, men da de bruger et to-lags system kaldet CCL, er det nemmere for Cardano at implementere kodeændringer og opdateringer sammenlignet med Ethereum.

Der er således et hinsides potentiale i kryptoen, og som en af ​​de største blockchains, der har succes med at bruge “proof-of-stake”, er det ikke utænkeligt, at protokollen med tiden vil vinde større anerkendelse blandt verdens førende virksomheder og virksomheder. . I så fald er der ingen grænse for, hvor meget Cardanos pris kan stige.

Som angivet i afsnittet ovenfor er der flere, der ser et langsigtet potentiale, og som tror, ​​at kryptoen vil vokse meget i fremtiden. Det er selvfølgelig umuligt at sige, men hvis du tror på, at protokollen og langsigtet vækst, er det bestemt værd at investere i Cardano.


Derudover kan en investering være en god måde at skabe en diversificeret kryptoportefølje på. Derudover kan særligt aktive handlende finde dette en rentabel investering i kryptovaluta. Ved at spekulere i de hyppige prisbevægelser burde det være fuldt ud muligt at opnå høje gevinster på kort sigt.

Husk bare, at alle investeringer er højrisiko. Derfor gør du klogt i at holde dig opdateret om ADA -kurser, for først når du er opdateret, vil du kunne forhindre tab og samtidig sikre gevinster. Du kan også læse vores artikel omkring køb Cardano hvis du vil vide hvordan du køber dem, og efterfølgende kan du med fordel læse vores artikel omkring en kryptovaluta wallet.

KØB CARDANO HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Ofte Stillede Spørgsmål

Vil Cardano ramme 10$?

Cardano kostede i begyndelsen af 2021 0,3$ og er siden steget mere end 750% til de nuværende 2$.

Hvis populariteten holder for Cardano er det ikke usandsynligt at den rammer 10$ eller mere.

Hvad bestemmer kursen på Cardano?

Prisen på Cardano bestemmes af udbud og efterspørgsel. Der udstedes nye mønter ved staking hvilket automatisk vil øge udbuddet imens efterspørgslen udelukkende bestemmes af investorer og brugere af Polkadot.

Hvad koster Cardano?

Prisen på Cardano ændrer sig konstant, men en Cardano koster i øjeblikket 2$

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen